Gå til sidens hovedinnhold

Solhus har full kontroll

Formsterke Marlov og Atle Solhus har en flott oppgave under torsdagens lunsjtrav på Leangen.

Sportspills meny torsdag:
V65 Åby: Udinese i Gøteborg!
V4 Gävle: Samspilt duo
Oddstips 1:Kan Ole Einar virkelig vinne?

Oddstips 2: Liverpool kan feile igjen
Oddstips 3: Moa ryker i Moskva|

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Gävle i Sverige og på Leangen her hjemme, mens vi på kvelden kan se frem til V65-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt en dobbel V5-omgang til Klosterskogen i Skien.

Det ble lav utbetaling i V65-spillet på Bjerke i går (460 kroner), men vi satte et nytt flott DD-spill! De som spilte forslaget til 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut meget pene 1686 kroner, og DD-suksessen til Sportspill bare fortsetter.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl. 13.37
DD kl 14.12

For en sjelden gangs skyld er det Leangen travbane i Trondheim som er vertskap for torsdagens lunsjtrav. De som husker godt vil erindre at vi lanserte 7 Marlov som en alternativ banker på Leangen 28. januar. Den dagen var Marlov nede som et fjerdevalg i spillet, men kom okkesom ensom til mål. Like mye verdi er det ikke i hesten torsdag, for nå kommer hele trav-Norge diltende etter. Det kan vi ikke ta så mye hensyn til, er Marlov slik han har vært i sine tre siste starter, så taper han ikke V5-1 på Leangen torsdag.

Sjuendespor bak bilen skal ikke være noe problem, Marlov er meget kjapp i vei og sitter normalt tidlig i tet her. Da skal løpet vært kjørt og vi brukte ikke lang betenkningstid på vår lunsjbanker denne torsdagen. De som likevel ønsker å gardere må se opp for 1 M.S. Capisce (en mil bedre enn raden) og 10 Back Tee (også på denne er det full form). Vi gjør ikke det og bankerspiller Atle Solhus og 7 Marlov i V5-1.
Rangering V5-1: A: 7 B: 1-10-2 C: 5-8-11-12-9-3-4-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Intet lettløst løp dette, men 2 Hercules Trotter må få favorittstempelet på sin fine utgangsposisjon. Skuffet litt sist tredje sist (burde vunnet da), satt bom fast nest sist og tok en enkel seier sist. Her kan det bli tidlig tet.

6 Frosty Manana fikk alt sydd opp i lederryggen nest sist og overrasket da med å slå seg forbi til enkel seier. Jomar Blekkans fireåring er ikke vår favoritthest, men Millmaker-sønnen er rask og normalt lettplassert. 5 Kickas er ujevn i prestasjonene. Holdt farten brukbart fra dødens til fjerde nest sist, mer på det jevne som femte sist. Står fint til torsdag og kan sitte der nå. 3 Pas På S.H. har ikke imponert på slutten, men møter slett ikke noe tøff motstand her og sprint er neppe noe minus.

9 Justloveyou viser jevnt fin form og kan smyge fint med herfra. 12 Much Obliged har hatt uflaks med sporet, men innehar en viss kapasitet. Svake favoritter i detter løpet og helgardering kan være en fornuftig løsning.
Rangering V5-2: A: 2 B: 6-5-3-9-12 C: 4-8-7-11-10-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Vi hadde 3 Loms Brit som objekt ved flere tilfeller i fjor høst, uten å lykkes helt. Loms Brit støtte blant annet på Husankongen i to av sine tre siste starter og møter jo ikke noe som ligner på Husankongen her. Har fått hvile i tre måneder nå og selv om sprint neppe er yndlingsdistansen, ser dette ut som en flott oppgave.

Om da ikke 7 Buås Tulla er en klink vinner. Hoppa var rett og slett brenngod i comebacket på Leangen uken før jul. Nå er det sprint og bilstart og det skaper selvsagt en viss usikkerhet. Topp vinnersjanse og sammen med Loms Brit skiller disse to seg noe ut i dette løpet. Men 2 Lia Gunn var god vår luring 10. desember og vil nok ha et ord med i laget her også. 1 K.A. Limera har opptrådt ujevnt hjemme i Sverige, men sprint og førstespor trekker klart opp. 10 Vikkifaks skal ha det veldig servert, men er travsikker og kan være en luring om de heteste favorittene roter seg bort.
Rangering V5-3: A: 3 B: 7-2-1 C: 10-9-6-8-4-5

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Vi dummet oss ut på 10 Stjernesvarten sist og må bare beklage det. En tilsynelatende formløs Stjernesvarten var tilbake i toppslag og lenset unna i tet på flott tid. Nå er det bakspor, men motstanden er ikke noe bedre enn sist og da skal hesten settes først her.

5 Seter Birk vil åpenbart ikke først i mål. Vi har jaktet hesten ved flere tilfeller på slutten, men Birken har manglet det lille ekstra i sluttfasen. Eller rettere sagt litt ekstra speed. 2 Røyns Kasper stormvarslet vi for fjerde sist og det var ikke langt unna at Fremstad-hesten hadde svart ut storfavoritten Alsaker Elfax nedover oppløpet. Skuffet litt i de påfølgende løpene, men møtte en helt annen verden av motstand da. Betydelig billigere imot og klar outsider.

6 Even Scott er trolig tethesten, men heller ikke denne er veldig glad i å være først i mål. Fire hester skiller seg litt ut her, men vi merker oss at 1 Alsaker Spenter står veldig fint inne på penga her.
Rangering V5-4/DD-1: A: 10 B: 5-2-6 C: 1-3-9-8-4-11-12-7

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Flott spilleløp i V5-finalen der vi under sterk tvil setter Jomar Blekkan og 4 Wy Fi først. Innfridde som vår V5-banker både tredje sist og nest sist, men burde vel strengt tatt vunnet sist. Wy Fi er ikke kjent for lange formtopper, men her lukter det tet, så får vi om hesten orker helt hjem.

Han får i første rekke kamp av to formsterke svenskegjester. 9 Melina Beauty har vunnet to av sine fem siste løp og holder form. Spor ni blir sjelden feil i sprintløp. 5 Across The Borders kostet på seg en galopp tet 800 meter fra mål sist, men avgjorde likevel lett. Klart tøffere imot her, men vallaken er bra den. 1 Sweety Augustinu har varslet form i det siste og overrasket med å slå seg forbi Wy Fi sist. Magne Olsen opp som kusk torsdag og fra spor en blir det spareløp igjen.

Det blir det neppe for meget formsterke 12 Speed Cavalino fra det krevende tolvtesporet bak bilen, men det lukter litt fart av dette løpet og da kan spurtsterke Speed Cavalino rekke fram. 3 Carmela's Wallet er den siste vi ser med vinnersjanse, men lang pause gjør at vi setter henne et stykke ned på vår rangering.
Rangering V5-5/DD-2: A: 4 B: 9-5-1-12 C: 3-11-2-8 D: 7-6-10

Kommentarer til denne saken