Foto: hesteguiden.com

Spennende lunsjbanker!

Vi klemmer til med et andrevalg i spillet som banker i V4-løpene på Åby i Sverige i lunsjen denne tirsdagen!

Kommersielt

Tirsdagen er det som vanlig full fyr i lukene, og det hele starter opp med lunsjtrav til Åby i Sverige og på Forus her hjemme. På kvelden er det Jägersro med V65-spill og en dobbel V5-omgang på Momarken som står for tur, og vi på Sportspill har som vanlig tips til alle stevnene i dag.

Les også:Fransk styrke i lunsjen

I lunsjen på den andre siden av kjølen synes vi at vi har funnet et meget spennende spill, og da snakker vi om 9 Pampas S.I.R i V4-2 som er en meget bra 4-åring. Han har gjort solide innsatser i knalltøffe selskap i hele år, og det er bra prestasjon å tjene 280.000 kroner så langt denne sesongen. I den siste starten var han ute i V75 der velkjente Remee La Marc ble nummer to, og da spurtet han meget bra nedover oppløpet.

Det er klart billigere i mot denne gangen, selv om han møter to bra hester fra stallen til Flemming Jensen (begge har dog dårlig helse og kommer ut etter pause). Bakspor trenger ikke bety noe, da alle normalt får sjansen på Åby via open stretch til slutt. Det blir som regel litt tempo på disse løpene, og da skal andrevalget i spillet ha solide muligheter til å kunne felle samtlige til slutt!

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Det ble litt stang ut i på tipsene i går (bankerne i lunsjen og på Leangen satt dog klokkerent), etter at vi spilte inn rundt 6300 kroner på Sørlandet på søndag, men DD-forslagene på Leangen gikk i hvert fall i pluss. Det er nye sjanser i lunsjen både på Åby og på Forus i dag, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
9 Sander Esterel i V4-1 har faktisk utviklet seg den siste tiden (vi trodde ikke dette var noe til hest), og i den siste starten gikk han meget bra til tredje bak to gode hester. I den nest siste starten gikk han faktisk 15.0 siste 1500, og det med fin fart inn i kassen etter galopp.

Det virker som sagt til at Dream Vacation-sønnen til Christoffer Eriksson er i utvikling, og dersom det blir litt tempo på løpet underveis, ja så mener vi at Sander Esterel skal ha en brukbar mulighet til å vinne dette løpet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus