*Nettavisen* Sportspill.

Springspor og Hop = tet og slutt

Foto: Hesteguiden.com

Vår Jarlsberg-banker er et andrevalg som vinner fra tet.

Etter en fin V5 på Forus (25.914 kr innspilt), så kunne vi ikke være dårligere i lunsjomgangen på Bjerke torsdag, som ga oss pene 10.360 kr tilbake på det store forslaget. I Bergen tapte bare Gann Golden for en bedre hest , mens Petra K skuffet radikalt etter et fint løp. Nå er det bare til og jobbe på mot V65 Bergen og V5 Jarlsberg denne fredagskvelden, der vi føler vi har god kontroll.

7 Ninja Sib er ei fin hoppe som står meget spennende til i springspor med volteekspert Vidar Hop, og når hoppa er rask fra start, sier det seg selv at tetsjansen er rimelig stor for Rite On Line-datteren. Hun vant lett fra tet nest sist, så var hun hardt betrodd i V75-løp på Sørlandet den 30.04 (Gode Becky vant). Hun kommer nå ut etter to mnd pause med sterke treningsrapporter i ryggen, og klarer Hop og overfly den verste konkurrenten 1 Rex Santana, så er mye gjort. Det scenarioet med Hop i tet inn første sving er grunnen til jeg bruker banker på andrevalget 7 Ninja Sib. Kjør hardt, Hop!

Vår rangering V5-1: A: 7 B: 1-2-8-12 C: 11-10-3 D: 5-6-9-4

Klikk her forå se våre tips til Jarlsberg

V5-2

Setter 2 Jærvsø Svarten først grunnet at han normalt stikker til tet, og fra den posisjonen er han meget vanskelig og slå, vinnerform hvertfall i kroppen. 9 Ramstad Knerten er i sitt livsform i en alder av ni år. Sist var han mektig fra utvendig leder, denne gangen er distansen litt lenger, som ikke er noe pluss. Uansett skal hesten til Dag P Johnsrud regnes meget tidlig. Synes disse to skiller seg litt ut.

1 Voje Spika er ikke dårligere på kapasitet, men hun er fryktelig usikker og blir garantert overflydd fra dette sporet, men skulle Borg finne luka å kjøre feilfritt, er hun på målfotoet. 4 Hurtig Knekten sliter med helsen, men har fin kapasitet. Så når dyktige Mjølnerød sender han ut til start, fungerer han. Gardering.

Vår rangering: A:2-9 B: 1-4 C: 5-10-7-6-9-8

Annonse: Grø byr på snadder info i V54, sjekk her

V5-3

Et fryktelig åpent monteløp med 10 hester over 1609m. Setter 3 Kings Centaurus først grunnet han er stabil i toppen, men sprint er ikke noe favorittdistanse. 7 Wictoria Laylock er en hest til den dyktige duoen Liv Pedersen/Kristian Skullerud, så da skal hesten regnes tidlig. 10 Vanjoy Limburgia står vanskelig til, men hesten skal ha rygg i det lengste. Var uansett meget bra på Biri nå i sin siste start på sterke 15,3/2100m.

2 Elling`S Arnie står perfekt til og spinner normalt til tet hvis han går feilfritt bak bilen, i toppen uten galopp. 4 Lopez gjør fine monteløp og fortjener virkelig en seier, den kan komme med klaff i kveld.

5 Pine Pack er bra de gangene han går fra start, men galoppfaren er til stede. 1 Millenium Chip er rask fra start i sulky, så det blir spennende og se hvordan han løser i monte, gardering. Ser kun 6 K.L.M Kilroy som sjanseløs.

Vår rangering: A: 3-7 B: 10-2-4-5-1 C: 9-8 D: 6

V5-4

Et fint hoppeløp med bra kvalitet. 8 Movie Q.C har trukket det dårligste sporet, men denne hoppa har fryktelig stor kapasitet. Nå skal det sies at hun har vært strøket en gang siden siste start, og med tanke på at hun har tidligere hatt diverse helseproblemer og står i et dårlig spor, så velger vi å gardere. 10 Embakasi innledet med fire strake seiere, så gikk hun i kjelleren på Jægersro, men positiv nest sist til andre. Så var hun dårlig rett før jul i fjor, og etter det ga Steinar Holm den flotte Coktail Jet-datteren en velfortjent treningsperiode, og vi vet alle at dette er en hoppe som Holm har holdt fryktelig høyt. Selv om hun trenger løp og det er Mette Fløttum (dyktig stalljente, men urutinert) som kjører henne, skal hun regnes tidlig.

1 Little Brown Ace står spennende til, og formen er strålende, Så selv om det blir sjanseartet fra innerspor, skal “Bullern”-hesten regnes tidlig. 9 Nordea Lavec er stor kapasitet, men også hun sliter med helsen. Nå står hun meget spennende til med tanke på hun er fryktelig speedig på en kort speed. Fidus. 11 Your Ideal fått to løp i kroppen etter pause og kan litt på sitt beste. 3 Merry Mary er fryktelig rask ut bak bilen og sitter i tet hvis Dag Sveinung Dalen ønsker tet, og over en rask sprint så ser ikke jeg bort i fra det er akkurat dette unge Dalen ønsker.

2 Chilli Kick har møtt gode hester den siste tiden, men kommet fra det med fine plasseringer. Skulle det klaffe maksimalt, så han kun være en super skrell - selv om det virker fryktelig vanskelig og sveive inn en kusk som aldri vinner løp (Kenneth Rasmussen)

Vår rangering: A: 8 B: 10-1-9-11-3-1 C: 2-5 D: 7-12-4-6

Klikk her forå levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

V5-5

Stor sjanse for at dagens største favoritt 9 I`ll Be Gone vinner dette løpet da stayerdistanse er som hånd i hanske for hesten til Stein Ivar Kløven, men vi skal huske at han har fått gått to virkelig tøffe løp som begge har endt i seier. Dette i kombinert med at han må gå med sko (best uten) samt tjent penger på kort tid, gjør at vi tror at Super News-sønnen kan tape V5-finalen. 1 Super Challenge er ikke dårligere enn favoritten, men Hamre stallen sliter med og få Super Arnie sønnen til og fungere optimalt. Var ute på Sørlandet søndag og fungerte ikke som best da. Står i fare for og bli kraftig overflydd så det må klaffe, men går Super Challenge feilfritt og aksjonen stemmer blir ikke jeg overrasket om han vinner.

5 Ebbes Igor L.J har bedre form enn raden og stayerdistanse passer som hånd i hanske for den sterke vallaken etter Igor Brik. Kupongrensker. 3 The Best As har fin form så klaffer det 110% med posisjonene så kan han vinne.

Vår rangering: A: 9 B: 1-5-3 C: 2-7 D: 6-10-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag