Gå til sidens hovedinnhold

Starter en ny seiersrekke

Seiersmaskinen Alm Taragon har en flott oppgave fredag, men vår hovedbanker er ei tøff dame. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny fredag:
V75 Forus: Forus inviterer til fest
Lunsjtrav Forus: Dansk storeslem
Oddstips: Vi tror på Sogndal
Tippetips: Midtukekupong på en fredag

Vi er på vei inn i en fantastisk travhelg der Forus travbane i Stavanger står i fokus. Med ettermiddagstrav fredag som et lite vorspiel, flott V75-runde lørdag og en herlig søndag med Forus Open og Commander Crowe som den store attraksjonen. Men fredag kveld er det Jarlsberg travbane som er i fokus og der skal det blant annet kjøres fire kvalifiseringer til Jarlsberg Grand Prix-hoppeavdeling der finalen avvikles under Jarlsbergs store Grand Prix-helg om fjorten dager. Vår V65-banker dukker opp i et av de løpene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Danske Bo Westergaard som også har filial i Norge sender ut en armada av stallhester i helgen og det er mange flotte hester i Westergaards varetekt. En av dem er 2 My Happiness E.P. som gjorde en helsvett opphenting etter startgalopp i et V75-løp på Jarlsberg i sin siste start. I kveld er det riktignok sprint, men Credit Winner-hoppa har vist at hun tåler tøffe opplegg underveis og har vært overlegen disse konkurrentene før. En feilfri My Happiness E.P svikter ikke i kveld. Banker i V65-2.
Rangering V65-2: A: 2 B: 7-5 C: 1-4-8 C: 6-3

Er Alm'en tilbake?
Seiersmaskinen 10 Alm Taragon er tilbake i V65-5/V5-2. Tolv ganger vant hesten på tretten forsøk i fjor og pengene rant inn på konto ettersom de fleste startene var i pengestinne V75-løp. I år har det ikke gått så lett, det er ikke vanskelig å forstå all den tid hesten tjente uhorvelig mye penger på kort tid i fjor. Fredag har hesten et billig løp, men han har ikke vært som best i sine to siste løp. Dog må det være en svært god vinnersjanse her og i V5-spillet bankerspiller og på de minste V65-bongene bankerspiller vi også.

På det største V65-forslaget velger vi å ta med formbomben 2 Røyns Skatt og den sannsynlige tethesten 4 Osingen som begge står innbydende til på strek.
Rangering V65-5/V5-2: A: 10 B: 2-4 C: 11-6-9-3-7-5-8-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-1 - Kval til JGP-hoppeavdeling. Norskfødte 4-årshopper. 1609 meter autostart.
Vi er rimelig sikre på at en feilfri 4 Thai Merlot er vinneren av den første avdelingen. Hoppa viste voldsom kapasitet ved en rekke anledninger i fjor, men også stadige galopper. Det fortsatte hun med i årets to første starter, før hun var helt fantastisk god vinner av et V75-løp i Bergen i sin siste start. Tok da ned en så god hest som Bold And Fresh etter en sisterunde i tredjespor og imponerte voldsomt. Feilfritt taper hun ikke dette hvis hun gjentar den prestasjonen.

6 Uptown B. Girl har en fin oppgave på papiret, men vi synes ikke hoppa har vist toppform den siste tiden. Her er det fare for dødens, og det er ikke lett å vinne derfra i disse sprintløpene, men mindre man har en unntakshest. 3 Dreamline er i flott utvikling om dagen, blir ikke mye spilt her. Men hoppa er travsikker og da spanderer vi et kryss. 1 Ira Helevi blir endel betrodd etter to enkle tetseire Vi synes ikke hoppa har sett fin ut i noen av seiersløpene (har tverret oppunder mål), men på en rask Jarlsberg-bane kan hun nok sprinte fort.
Rangering V65-1: A: 4 B: 6-3-1 C: 2-5-8-7

HTML EMBED

V65-2 - Kval til JGP-hoppeavdeling. Norskfødte 4-årshopper. 1609 meter autostart.
Trønderhoppa 8 Moni Strong blir vår favoritt i det siste kvalløpet. Hoppa til Jan Lyng leverte flere flotte løp i treårssesongen og var god da hun slo eldre konkurrenter på Leangen i sin siste start. Har galoppert litt denne dama, men nå setter proffkusk Solberg seg opp og da går det nok bra.

4 Adonai blir stor favoritt. Men Tjomsland-hoppa skal helst ha ryggløp, fra tet har hun flere ganger vist at hun er sårbar. Ergo blir det sjanseartet og vi setter henne ned som andrevalg. 3 Lady Va Bene kan være tethesten ut av den første svingen. Hoppa er normalt travsikker og trener Geir Kihle er optimist. 5 Moni Vic kommer også fra Jan Lyng. Hoppa har lite penger på konto, men historien til disse kvalifiseringsløpene er full av overraskelser og vi betaler også for denne. 6 Ann's Kor T. risikerer å havne på vingel fra dette sporet og har heller ikke fordel av sprint.
Rangering V65-2: A: 8 B: 4-3-5 C: 6-2-1-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 1600 meter voltestart.
Olav Mikkelborg dro til med tre lunsjseire på Bjerke torsdag og her sender han ut lunfulle 1 Balderina. På papiret har hoppa en drømmeoppgave, men nå har hun vært lite samarbeidsvillig. Vi har imidlertid studert løpsvideoen fra hennes siste løp og Balderina sitter litt fast i mål da. Nå er sprint og førstespor og svært billig motstand. Da setter vi henne først, hun blir ikke mye spilt her og er nede som et sjuendevalg i morgentimene fredag.

Veldig fint løp er det også for 5 Ty Li, men hoppa viser ikke form om dagen. Trolig søker Lars Anvar Kolle seg mot tet på et tidlig tidspunkt her og derfra yter hun gjerne bedre. Mn dette er en skjør spillefavoritt. 10 Lome Linn vinner ikke ofte (kun 1 gang på 52 forsøk), men hoppa er i knallform og skal duge godt her. 13 Negards Vinna var vi etter på Klosterskogen sist, men etter et smørløp innvendig var det lite futt i hoppa siste 500 meter selv om hun ble fjerde. Billigere motstand fredag og Vidar Hop holder formen.

14 Frøyu Tuva har vært svak i sine siste løp, men på fart er hun kanskje best i feltet. 12 Mørtvedt Edel står i springspor, står flott inne pengemesssig og får denne dama litt rygg å gå i, speeder hun fort. 11 Eldina Elken vant oppsiktsvekkende nok fra dødens sjette sist, etterpå det har det nesten vært natta. Disse hoppene er ikke lett å bli klok på.
Rangering V65-4/V5-1: A: 1 B: 5-10-13-14 C: 12-11-15-3-2-9-6-8-7-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Med forventet tøft tempo underveis tror vi det kan være duket for Per Jørgensen/Kjell Øvrebottens (to av gutta bak Stall Guttene fra Bergen) 11 King Of Friday i dette herlige spilleløpet. Vi glemmer ikke hestens seiersløp på Biri femte sist, da han svepte feltet nedover Mjøssiden og tok en knallsterk seier og vi glemmer heller ikke hestens praktfulle avslutning i et rammeløp mot steintøff motstand på OGP-søndagen. Sprint og bakspor er naturligvis sjanseartet, men denne Fast Photo-sønnen holder bra klasse og det kommer garantert til å bli tempo i front. King Of Friday kan være et herlig drag i DD-spillet og er helt nede som et sjettevalg og 14-prosenter i morgentimene fredag.

4 The First Time var helt nede på 13.0 i sitt nest siste løp for Malin Berås i et ungdomsløp. Men var veldig stri i tet den dagen og selv om seieren ble overlegen likte vi ikke helt hesten den dagen. Sist endte det i galopp i trippelkampen. Frode Hamre melder om gode treningsjobb. Andrevalget. Frontrunneren og spesialsprinteren 1 Ringo Playmate kommer til å forsvare sitt innerspor og offensive Tom Erik Solberg kommer til å sitte foran. Litt uviss form nå og bra motstandere gjør at vi setter favoritten ned som tredjevalg.

9 I'M Ken står til for et flott løp og spurter normalt veldig bra. Vidar Hop sitter opp bak Hammersborg-trente 7 Writing Hall, det er spennende selv fra et nitrist startspor. 3 Shootist liker sprint, står fint til og er heller ikke helt ueffen.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 11 B: 4-1-9-7 C: 3-10-5-2-8-6-12

V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Flere fine hester på farten i dette løpet, vi setter 6 Laugh At My Face først. Malmin-hoppa holder skyhøy kapasitet, men er foreløpig svært usikker på beina. Holder hun seg på beina, tror vi hun kan vinne dette fra dødens.

Men 8 Thai Chaiyo er selvsagt ikke noen kastekjepp. Etter at hoppa galopperte seg bort i sine to første starter og holdt flott til andre fra dødens nest sist, var det endelig dags sist. Offensive Vidar Hop klemmer garantert til ned startsiden her og kan sitte tidlig i tet. 9 Beauty Runner gjorde et strålende løp sist og kan få et fint løp herfra. Med to favoritter som ikke er travsikre, kan hoppa være den som overtar dersom de galopperer. 1 Snikk Snakk var meget positiv både nest sist og sist og 2 Wara Laylock er i flott utvikling.
Rangering V5-4: A: 6 B: 8-9-1-2 C: 4-5-7-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Neppe tvil om at 7 Safe Amour er den beste hesten i V5-avslutningen, men fireåringen har vel ikke vært helt som best i sine to siste starter. Motstanden skremmer ikke fredag, men startsporet er middels og med litt usikker form garderer vi.

Først og fremst med 11 C.C. Coktail som dukker oppi regi Trond Anderssen. Det er bra kapasitet i denne seksåringen, og han tåler også å gjøre litt selv. Skal tidlig på her. 8 A.T.M. Champion er så rask fra start at han kan nå teten selv fra spor åtte. Formen er kanskje ikke helt på topp, men dette løpet er billig. 3 Super Saico har fått løp i kroppen etter lang pause og står fint til. 4 Quiet Starlight går mest på det jevne, men er bra fra start og kan få en fin posisjon her. Bak disse igjen er det åpent.
Rangering V5-5: A: 7 B: 11-8-3 C: 4-1-10-9-2-6-5-12