Det er flere grunner til å tro på at Brann vinner søndagens kvartfinale i cupen. Her er tre grunner som gjør at vi stoler på bergenserne.

Dette spillet gir deg 2,60 i odds på Brann-seier mot Sandefjord i cupen

  • Brann er ubeseiret i de ti siste kampene mot Sandefjord. Forrige gang de tapte mot vestfoldingene var tilbake i august 2009.
  • Brann har vunnet syv av de ni siste hjemmekampene mot Sandefjord.
  • Hans Erik Ødegaard har møtt Brann to ganger som trener, men han har aldri vunnet mot bergenserne.

1,30 i odds på ren hjemmeseier til Brann er greit, men Norsk Tipping har 68 spill på kampen og vi har funnet et spennede spill med mye høyere odds.

Brann - Sandefjord

Odds: Brann vinner og under 3,5 mål -2,60 i odds

Kampstart søndag 19. mars kl. 20..00

Spillestopp kl 19.59

NM 4. runde.

Åsane Arena

Slik kan du se kampen:

Kampen vises på NRK

Vi tror at Brann vinner og over 3,5 mål. Det kan du spille på her til 2,60 i odds

Det er 11 år siden sist Brann tok seg til en semifinale i cupen. Det var i 2012. Den gangen slo de Strømsgodset 4-3 hjemme på Brann Stadion.

Også søndag har de hjemmekamp i kvartfinalen, men den må de spille på «bortebane». Værforholdene gjør det umulig å spille kampen på Brann Stadion. Dermed må Eirik Horneland for andre kamp på rad ta med seg Brann-spillerne til Åsane Arena.

Brann ønsket selvsagt i utgangspunktet å spille kvartfinalen på sin egen hjemmebane. Da kunne man ha solgt flere billetter enn de drøye 3000 man kan selge på Åsane Arena, noe som igjen hadde en større inntekt.

Etter at Brann slo Haugesund 3-1 i cupens 4. runde forrige søndag, ble det klart at Sandefjord blir neste hinder på veien mot Ullevaal.

Både Ulrik Mathisen og Niklas Castro går glipp av Branns kvartfinale, men de var heller ikke med i åttendedelsfinalen mot FK Haugesund. Mathisen sliter med akillesen, og det er ventet at den tidligere Lillestrøm-spilleren blir klar om en ukes tid.

Under treningsleir på Marbella fikk Niklas Castro en strekk i låret, som heldigvis ikke var så alvorlig som fryktet. Han var tilbake i spill i treningskampen mot Åsane i slutten av februar, men på trening den påfølgende uken gikk det galt igjen. Nå er det kneet som plager Castro.

Så langt har han mistet treningskampen mot Vålerenga og cupkampen mot Haugesund. Han er skadet og er ute i to-tre uker til. Det blir ingen cupkamp på ham heller, sier Horneland.

Målfest i Bergen

Brann har imponert spillemessig i treningskampene. Eirik Horneland har gitt spillerne tydelige roller som gjør dem trygge. Gjennom treningskampene i vinter, og cupkampen mot Haugesund, er Brann fremdeles ubeseiret.

Sesongen 2022 fikk en dramatisk, men gledelig, avslutning for Sandefjord som reddet plassen i Eliteserien. Forrige helg banket de laget som havnet på femteplass i Eliteserien og fikk en drømmestart på sesongen 2023. Klubben fra hvalfangerbyen slo Odd 4-1. Jakob Dunsby scoret to av målene og Danilo Al-Saed og Alexander Ruud Tveter scoret ett hver. Det blir spennende å se om Dunsby og Al-Saed kan lage problemer for Brann-forsvaret.

Begge lag har scoret i de åtte siste cupkampene til Sandefjord, og det er slett ikke utenkelig at det også kan bli utfallet i søndagens kamp. Å gå for Brann-seier og begge lag scorer er absolutt et interessant spill, men vi satser på en målrik match i Bergen.

I fem av de seks siste cupkampene til Sandefjord har det vært scoret fire mål eller flere. Det har også vært scoret over 3,5 mål i alle fire NM-kampene til Brann denne sesongen. Det er selvsagt litt ymse hvilke motstand de har møtt i disse kampene, men den innbyrdes statistikken mellom Brann og Sandefjord gjør at vi tror det kan bli en del mål i søndagens kamp.

I syv av de siste ti kampene mellom Brann og Sandefjord har det vært scoret over 3,5 mål. Vi tror på en ny underholdende kamp søndag.

Vi tror at Brann vinner og over 3,5 mål. Det kan du spille på her til 2,70 i odds