*Nettavisen* Sportspill.

Sterk som få

Foto: hesteguiden.com

Snøen laver ned i Drammen. Blir det litt subbete forhold vil vår lunsjbanker trekke fordel av dette.

28.01.14 10:47

Tirsdagen starter opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene i Boden i Sverige og i Drammen her hjemme, før det kan spilles til en V64-omgang til Jägersro på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang til Momarken i Østfold på kvelden.

Innlveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i en av boksene under:

HTML EMBED

I lunsjen i Drammen i dag er det langt mellom de sikre holdepunktene, og det kan fort være fine penger på gang. Snøen laver ned i Drammen, og da kan det ligge an til litt krevende forhold. Krevende forhold tror vi 4 Memory's Boy i V5-1 vil trekke fordel av, kontra de øvrige konkurrentene i det løpet, og da bankerspiller vi den sterke 8-åringen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sterk som få, og billig i mot
I et varmblodsløp i V5-1 er det snakk om en poengjakt, og da har 4 Memory's Boy en veldig fin oppgave. Han er vant til å møte bedre hester enn dagens konkurrenter, og han har vist fin form i det siste. Han takler trolig litt krevende forhold bedre enn de fleste, og vi tror han tar en etterlengtet seier i dag.

I de to siste startene har han gått fine løp til fjerde, og vinnerne av de løpene har vært hhv Shoguns King og Bruno di Quattro. Slike hester finnes ikke på startstrek i dag. Han bør kunne hamle opp med hester som 8 Sky Airborn G.G. (svak etter pause sist) og 8 Out Of Cash (gikk kun på det jevne sist), og vi mener dette er snakk om omgangens beste bankerbud.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer forslaget i en av boksene under:

HTML EMBED

Hop nøkkelkusk
Fjorårets landschampion Vidar Hop har innledet dette året der han slapp i fjor, og i lunsjen i Drammen i dag er han hardt betrodd med en rekke hester. Det begynner i V5-1 hvor Hop setter seg opp bak 9 Out Of Cash (forbedret med løp i kroppen, og hun trives i Drammen), og vi tror hun er tøffest i mot vår banker.

I V5-2 setter Hop seg opp bak en spennende hest i form av 9 Viking Hill, og den går det fine rapporter på. I V5-3 er det 6 Bare Mia som er oppsittet til Hop, og den varslet form sist. Det gjorde også 9 Hambler's Amigo som Hop kjører i V5-4, og Hop avslutter med den nylige V75-vinneren 8 Alsaker Fantom i V5-5.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag