Stjerneper og Vidar Hop jakter den femte strake triumfen i V5-2 i lunsjen på Klosterskogen i dag.
Stjerneper og Vidar Hop jakter den femte strake triumfen i V5-2 i lunsjen på Klosterskogen i dag. Foto: Hesteguiden.com

Stjerne i lunsjen

Det er litt tidlig å utrope Stjerneper til en stjerne, men han bokfører trolig den femte strake triumfen i lunsjen på Klosterskogen i dag.

Kommersielt

Tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Bergsåker i Sverige og på Klosterskogen i Skien her hjemme hos Norsk Rikstoto.

Les også: Straffespark til lunsj

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne tirsdagen kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto glede seg til en ny Jackpot-omgang i V64-spillet på Axevalla på den andre siden av kjølen med SEK 1 683 099 ekstra i sekserpotten, og i tillegg kan det spilles til en V65-omgang på Forus i Stavanger her på berget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Stolpe i raden?
Det finnes i hvert fall ingen gode argumenter for at 2 Stjerneper i V5-2 i lunsjen på Klosterskogen i dag skal tape sitt løp, og da bankerspiller vi storfavoritten. 4-åringen til trener Geir Kihle utvikler seg stadig, og i den siste starten ble det en ny kontrollert seier på fine 30.6 full vei.

Det var den fjerde strake triumfen, og vi ser ingen grunn til at han ikke skal kunne bokføre den femte strake i dag. Han går foreløpig litt med håndbrekket på, og da er det trolig en del å gå på. Det er ikke noe tøffere i mot i dag enn ved det siste seiersløpet, og da vinner han trolig igjen.

Han debuterer i første rekke bak bilen (stod i andre rekke sist), men i en startvognprøve forut for den siste starten, oppførte han seg veldig fint. Han kan neppe svare ut 7 Mølleslettens Aron ned startsiden, men han får trolig overta føringen ut av en første svingen (og da er trolig løpet kjørt).

Vi går tynt
I et sprintløp for kaldblodshester i V5-1 synes vi to hester skiller seg ut, og på tross av en dårlig utgangsposisjon skal 12 Osen Gutten tilmåles solide vinnersjanser. Han er herdet i tøffe lag (han fikk sølv på 28.4 på en sprint på Sørlandet på søndag), og flytkusk Lars A. Kolle sitter bak den beste hesten.

De fleste av dagens konkurrenter virker formløse, og vi tror Osen Gutten er fremst på streken når pengene skal fordeles til slutt. Vi tror 3 Ålsbrun er den tøffeste i mot, og han er en god sprinter på sitt beste. Han vant på 27.5 i den tredje sist starten, og han kan vinne med en tilsvarende innsats i dag.

Vi tror ikke 2 Aaby Elda har noen fordel av en kjapp sprint, men hun står fint til. Hun fikk femte sist etter litt pause, og løp i kroppen har da trolig gjort godt. Vi krysser på vårt største spilleforslag på hjemmesiden, mens vi på storbongen på Eksperten også krysser av for 1 Gomnes Odin.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus