Foto: hesteguiden.com

Storfavorittene skal vekk

Nettavisens hovedbanker er blitt strøket og vi er tvunget til å endre våre tips.

Kommersielt

NB: Artikkelen ble oppdatert kl 16.30

Nettavisen opplevde en strålende lørdag både under V75-løpene på Leangen og under V65-løpene på Drammen lørdag kveld.Når "Kongen av Leangen" (les Leirvåg) ikke hadde marginene på sin side under lørdagens V75 på Leangen, ble han "berget" av tipskollega Håkon Einar Hansen som satte sju rette på sju av sine andelslag på Eksperten som hver seg betalte tilbake ca 47 500 kroner. Sammen med diverse seksere og femmere både på de andelslagene og på en rekke andre spilte Nettavisen inn ca 400 000 kroner på sin desiderte favorittbane Leangen lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Herrene Hansen og Leirvåg leverte også strålende tips til lørdagskveldens V65 fra Drammen. Med singel utgang på systemoppsettet på 8. valget Nettare Sas i V65-1, ble det full pott på over 20 andelslag og ca 6000 kroner tilbake på hvert av dem. Sammen med storfangsten til Håkon Einar Hansen under lørdagens V75 på Leangen, har Nettavisen Sportspill spilt inn over 500 000 kroner lørdag. Og tar vi med gevinstene fra V65-spillet på Jarlsberg fredag, har Nettavisen spilt inn ca 600 00 kroner de to siste dagene.

Søndag var det lave utbetalinger over hele fjøla både på Täby galopp, på Solvalla og på Momarken. Men mandag er ikke er det gedigen jackpotomgang i V64-spillet fra Bollnäs der det venter over 2 mill SEK ekstra i sekserpotten og en herlig utfordrende V65-meny fra Klosterskogen der vi mener flere storfavoritter står for fall.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen mandag
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

ER BLITT STRØKET
Mens suksesstrener Frode Hamre nyter en svært velfortjent Sydenferie, er det stadig nye tilvekster på stall Hamre og mandag dukker det opp ei meget spennende treårshoppe i regi Frode Hamre i V65-6 ved navn 2 Rexella. Frode Hamre er bedre enn de fleste travtrenere i Norge til å matche sine hester og han hadde aldri Norgesdebutert med denne om han ikke var sikker på at hun mestrer de krappe svingene på Klosterskogen. Treningsrapportene er udelt positive og motstanden nesten sørgelig svak. Rexella trenger neppe være i toppform for å vinne dette og må trolig være syk eller galoppere for misse seieren i V65-6/V5-3/DD-2 og Rexella blir vårr soleklare V65-banker på Klosterskogen mandag sammen med Vidar Hop.

Anette og Next Photo
Og siden vår V65-banker Rexella er blitt strøket, skifter vi vår hovedbanker til 5 Next Photo Diamant i V65-5. Fireåringen som trenes av Petter Glittum har hatt en bra sesong og står flott inne i dette amatørløpet. Anette Frønes kjenner Klosterskogen svært godt og er normalt til å stole på. Next Photo Diamant gjorde et svært så solid seiersløp på Jarlsberg i sin siste start. Ble da sendt fram til vår V65-banker den dagen, Daisy Håleryd; og tok knekken på denne direkte inn på oppløpet og holdt siden lett unna for andre konkurrenter. Vi spiller Anette Frønes og 5 Next Photo Diamant på Klosterskogen mandag.

PS. På noen av andelslagene på Eksperten vil vi bankerspille 1 Rigel Scott i V65-2 og gardere opp Next Photo Diamant.

Hjelper ikke å be?
Nesten 60 prosent av innsatsene bæres på 6 Prayer Ås sine favorittskuldre i V65-4. Greit nok at hesten er favoritt, at Vidar Hop er en mester i å lure unna i front, men formen er mer enn diskutabel for Hamre-traveren i øyeblikket og 2100 meter aldeles ikke noe pluss. Nå er ikke motstanden all verden i dette løpet, bortsett fra styrketraveren 8 Opus One F.H. som er vår klare favoritt i dette løpet. Og skulle det være så at Opus One F.H. galopperer seg bort, er det fortsatt ikke duket bord for Prayer Ås og V65-4 kan være mandagens skumleste løp på Klosterskogen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Hoppeløp med smell
Er det skummelt i V65-4, er det enda mer skummelt i V65-3 som er finale for en lokal hoppeserie på Klosterskogen der hele 30 000 kroner venter vinneren. Enkle 1 Solami blir blytung favoritt, mens kapable hester som 6 Nadine U.N., 10 Frk. Flagvinna og 5 Vetla Stjerna knapt er rørt i totoen. Er det et løp som er verd å helgardere i kveld, er det uten tvil V65-3 der oppgangene er enorme ved favorittfall.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus