Foto: Hesteguiden.com

Straffespark for Blekkan

En feilfri Glory Southwind taper ikke V5-1 på Leangen tirsdag. Sjekk våre travtips

Kommersielt

Leangen travbane lader om etter lørdagens flotte V75-omgang og inviterer til lunsjtrav denne tirsdagen. Det er flere store favoritter på farten og faren for laber utbetaling er tilstede. Bankeren finner vi i allerede i V5-1.

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

Det handler om 1 Glory Southwind som har en meget fin oppgave i dette løpet. Blekkan-traveren har enkelt slått den samme motstanden fra spor tolv, og fra spor en tirsdag med tilnærmet tetgaranti må det være en topp vinnersjanse. Skjærtorsdag galopperte hesten fra seg seieren i Østersund, og det var mot bedre hester enn dette. Glory Southwind har galopper fra tid til annen, men nroamlt er hesten travsikker og eliten på Leangen holder svært laber klasse for tiden. Vi kan ikke se Glory Southwind tape dette løpet feilfritt og bankerspiller.
Rangering V5-1: A: 1 B: 5-4-10 C: 9-7-3-12-11-2-8-6

Vinner hvis han vil
5 Run Odd var strålende i comebacket på Leangen for ne måned siden, da han speedet langt ned på 20-tallet nedover oppløpet til overlegen seier. Men som vi antydet foran den neste starten, denne karen er variabel i viljen og sist ville han ikke kjempe seg forbi H.B. Lykkesvarta til mål. Tirsdag er det sprint igjen, det er en klar fordel. Må bli favoritt.

9 Odins Lill viste klar tegn til formstigning i sin siste start, og en feilfri Odins Lill er kapabel til å utfordre favoritten. 1 Slottelid Knerten er den meget sannsynlige tethesten og forsvarer seg normalt godt derfra. 7 Ylvjo er opp og ned i kampviljen, men har vært flink på slutten. 3 Øyfrigg dukker opp i regi Arve Sjoner og kan flytte beina fort på en sprint, men er ikke kjent som noen oppløpskjempe.
Rangering V5-2: A: 5 B: 9-1-7 C: 3-4-2-8-11-10 D: 6

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Vi gir ikke opp 1 Against The Moon og fra et perfekt førstespor bak bilen tirsdag, blir det trolig tet eller lederrygg. Motstanden skremmer ikke og Ragnhild Bjønbeth kjører med stadig økende selvtillit. Vi tror på årets første seier.

8 Wy Fi var sjanseløs i tøffe V75-omgivelser på Leangen lørdag. Satt riktignok i baktroppen underveis, men ga seg betenkelig mye i sisterunden. Åttendespor bak bilen er heller ikke noe gull, og Wy Fi er IKKE hesten som skal gjøre grovjobben selv. Overspilt favoritt. 7 Moni Strong er ei fireårshoppe med høy kapasitet. Det er ikke hver dag det stemmer for kusken,. men hoppa viste veldig fint talent ved flere anledninger i treårssesongen.

4 Happy Hippy overrasket med seier sist, hoppa er svært variabel, men god når hun vil. 11 Mr. Bunell har form og V75-vinner Magne Olsen (bak Vacation Kosmos) er i dytten. Kan skrelle. 9 Tanita's Temptation og 12 Pershina Simoni er to flinke damer, som heller ikke er sjanseløse i et åpent løp.
Rangering V5-3: A: 1 B: 8-7-4 C: 11-9-12-2-3-5 D: 10-6

V5-4 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Solid innsats til andre strake for vår banker 6 Alsaker Faks for tre uker siden, selv om kanskje hesten var enda bedre i seiersløpet første gang ut. Uansett er det vanskelig å ikke sette hesten først igjen.

Andre Henning Stensen er optimist med tanke på mulighetene til 7 Gikling Balder som ikke har vist særlig form i vinter. var imidlertid knallgod i fjor høst, og dårlige baneforhold gjennom vinteren har helt sikkert ikke gagnet hesten. Sprint passer perfekt og her satser Stensen mot tet. 5 Nordlirappen var langslått av Alsaker Faks i sin siste start, men har ellers vist solid form lenge nå.

3 Elve Prinsen var solid vinner i Østersund skjærtorsdag og er god fra start. Se opp. 9 Kolnes Germa og 8 Trønder Pipo er begge jevne og flinke, mens kapasitetstraveren 2 Vorset Martin dukker opp i ny regi (stod hos Romtveit i fjor).
Rangering V5-4: 6 B: 7-5-3 C: 9-8-2-10 D: 1-4

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
4 Back Tee er en riktig fin traver i regi Arve Sjoner. Seksåringen leverer solide løp stort sett hver gang og spurtet frenetisk til seier sist, da han tok seg forbi gode Super Bluff mot mål. God i begge ender av løpene, det er en god oppskrift.

5 More Action har funnet storformen, men det er litt risky hvor hesten havner fra dette sporet på en rask sprint. Unngår Stensen dødens kan det bli seier. 2 Nice Moment kan være tethesten og kusk Edvard Kristiansen er litt optimist. Outsider.

6 Pepino News har kapasiteten, men kommer seg svært sjelden feilfritt rundt en travbane. 9 Skylight Step var meget positiv toer fra lederryggen nest sist, men ga seg veldig enkelt fra tet sist. Nå blir det atter ryggløp.
Rangering V5-5: A: 4 B: 5-2-6 C: 9-3-1-7-10-12-11-8

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus