Foto: hestguiden.com

Straffespark for Goalpike

Med tilnærmet tetgaranti mot skrotlag er det vanskelig å se Goalpike tape V5-finalen i Drammen tirsdag. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Helsingborg jager millioner
Oddstips 2: Se opp for Zola

Det er nok å bite i for travspillerne også tirsdag. Det starter med V4 fra Visby, fortsetter med lunsjtrav fra Drammen. Til kvelds byr Forus på dobbel V5, mens de svenske derbykvalifiseringene er rammen rundt et sportslig høyinteressant V65-omgang fra Jägersro i Malmö.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Regjerende landschampion Eirik Høitomt hadde ingen vellykket gjestevisitt til Bergen travpark søndag, men slike dager har alle kusker. Tirsdag har som vanlig Høitomt fine vinnersjanser når Drammen travbane inviterer til lunsjtrav. Den beste er uten tvil med 5 Goalpike i V5-5. Det er ikke ofte vi ser så svak kvalitet på et V5-løp, og meget startraske Goalpike har nesten tetgaranti. Det et umulig å få øye på motstandere som kan gjøre noe selv og teten er som kjent gull verd i Drammen. Til tross for at vallaken holder litt usikker form, ser vi ingen grunn til å gardere. Bankeren er klar i V5-5.
Rangering V5-5/DD-2: A: 5 B: 3-2-10 C: 12-4-9-7-8-6-1-11

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
En poengjakt venter oss i den første avdelingen, men det er flere fine hester på farten. 5 Diva Arvells innledet flott i regi Roger Walmann, men etterhvert gikk det mer på tverke og hoppa har nå havnet i trening hos Tom Horpestad. På kapasitet er hun trolig best i dette løpet, men formen er uviss og hun har galoppert seg bort i sine to siste starter.

2 Yvana R. har foreløpig ikke vunnet i 2012, men vi husker jo at hoppa overrasket flere ganger i fjor. Tirsdag står hun flott til og motstanden skremmer ikke. 3 Beak's News er en av formhestene i løpet og får nå Lars Anvar Kolle som kusk. Det er så spennende at vi setter vallaken på som tredjevalg. 4 Mosquito de Mill er mye bedre enn raden, men formen er usikker nå.

1 Victory Bone kan neppe utnytte førstesporet og da blir det straks mer sjanseartet. 6 Freestone dukker opp i regi Kjetil Helgestad og løser det seg noenlunde fra dette sporet er hesten god nok.
Rangering V5-1: A: 5 B: 2-3-4-1 C: 6-7-8-9-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Lars Magne Søvik har ei fin fireårshoppe i 7 Burst of Stardust som tok en sterk seier sist på Jarlsberg. Spor sju bak bilen er naturligvis sjanseartet, men motstanden er ikke avskrekkende og løser det seg sånn noenlunde er det bra seierssjanse påny sammen med Vidar Hop.

3 Rosemount har fått noen svært tøffe løp av Geir Flåten, men det er ingen tvil om at det er fin kapasitet i denne hoppa. Fikk melkesyre i sin siste start, men har nå fått lade batteriene i halvannen måned. Bak disse to forhåndsfavorittene er det uoversiktlig og det er enten to eller mange her.
Rangering V5-2: A: 7 B: 3 C: 2-1-11-12-4-6-9-8-10-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2100 meter autostart.
Travsikre 10 Troll Sindy blir vår favoritt i dette hoppeløpet, til tross for at hun skuffet sist. Løvdal-hoppa er travsikker og stødig, og det er normalt en stor fordel i disse omgivelsene.

11 Lykke Mollyn tok en flott seier sist på bra tid og stallhestene til Odd Arne Sagholen leverer jevnt og trutt. Bakspor trekker ned, men kapasiteten er bra. Det er den også på 7 Hoppsasa, men foreløpig har hun vært veldig usikker. På fart matcher hun de beste. 9 Gomnes Matrona debuterte på en fin måte på Klosterskogen tredje sist, men har har galoppert seg bort i de to påfølgende startene. Bak disse er det uoversiktlig.
Rangering V5-3: A: 10 B: 11-7-9 C: 4-12-8-1-3-2-5-6

V5-4/DD-1 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Vi må teste antivinneren 1 Trø Loma i dette løpet. Hoppa har utviklet seg kraftig de siste månedene og kjemper mye bedre nå. Har møtt tøff motstand i sine siste løp, tirsdag er spor, distanse og motstand perfekt. Vårt frekke førstevalg.

4 Irma laddes mot tet og da er det grunn til å være på vakt. Eivind Gravdal har full form på stallhestene, og selv om Irma ikke er noen tøffing i oppløpskampene, kan hun spore dette hele veien. 5 Alvine S.K. trøtnet fra dødens sist, men har ellers levert fine løp i lang tid. 11 Siljevinna V.H. holdt på å stjele løpet nest sist på Bjerke og hadde kun hyperkapable Gomnes Dona foran seg i mål da. Kan vinne hvis det løser fra seg bakspor. Det kan også 3 Kringelandlovinda dersom hun holder seg unna galoppen.
Rangering V5-4/DD-1: A: 1 B: 4-5-11-3 C: 8-6-2-12-10-9-7


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus