Foto: hesteguiden.com

Strålende lunsjomgang

Åby travbane har lokket flotte hester til start under V4-løpene tirsdag og vi spiller Jeppe.

Kommersielt

Tirsdag er det som vanlig hektisk på travfronten all den tid hele fire baner skal avvikle løp. Vi starter i Gøteborg der Åby travbane byr på en forbausende bra V4-omgang, før vi setter kursen mot Oslo og Bjerke travbane som arrangerer lunsjtrav her hjemme. Tirsdag kveld er det Forus travbane i Stavanger som er vertskap for V65-spillet. Og med både Frode Hamre og Bo Westergaard på plass med en rekke stallhester er det kanonomgang rent sportslig, og også spillemessig er det spennende selv om det er noen store favoritter på farten. Eskilstuna er vertskap for det svenske V64-spillet tirsdag kveld og det er altså mye å glede seg til også denne tirsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Med mange flotte danske hester til start på Åby tirsdag, har undertegnet sjekket status med disse med Nettavisens fremragende danske travekspert, Carsten Rabjerg, som har eminent oversikt over det som finnes av travhester i Danmark. Og etter å ha hatt en gjennomgang med hamg og studert løpsarkiv og sjekket kilder både her og der, lander vi på Jeppe Juel som banker i V4-2.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Mantorp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Den åtteårige vallaken 5 Nesta D.K. var rett og slett for god for vårt objekt Saxo Holmsminde på Åby 5. november. Nesta D.K. spant rundt Åbyovalen og landet på sterke 12.7 den dagen. Nest sist var det garantert seieren som glapp når hesten galopperte i den siste svingen og tredje sist var hesten knakende god toer bak meget gode Ricardo Mols.

Nesta D.K behersker både sprint og full vei, er bra fra start og kommer til Åby med absolutt toppform i bagasjen. Jeppe Juel holder strålende kuskeform om dagen (herlig styring bak Nettavisens V75-banker Stelton på Bjerke sist onsdag) og ladder trolig mot tet her. Vi tror på fin vinnersjanse og bankerspiller i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tre hester gjør opp?
I V4-1 som er et stayerløp over 2640 meter, har vi god tro på at tre hester gjør opp om seieren. 6 Monte Major bankerspilte vi i sin siste start på Åby, og det meste så lyst ut da Flemming Jensen kjørte seg til tet etter 1000 meter. Men en smygkjørt Leader Tom hadde en voldsom speed å by på nedover oppløpet og tok seg enkelt forbi. Monte Major kan selvsagt vinne, men både 3 Bar Plombier (åtte seire på femten starter i år og strålende tilbake etter galopp sist) og 4 Race Cowboyland er riktig så fine hester og disse blir med på våre V4-forslag tirsdag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus