Stygg massevelt i travløp

Nå er kusk utestengt.

Kommersielt

Det gikk voldsomt for seg under det syvende løpet under dagens V75 på Klosterskogen.

Rundt 500 meter før mål stupte flere ekvipasjer i banen. Det var kuskene Bo Westergård, Lutfi Kolgjini og Bjorn Goop som det gikk ut over, melder NRK.

- Det så veldig stygt ut, men vi var heldige. Det får bli opp til dommerne å dømme etter hva som skjedde. Det ble kjørt tøft av mange, sa Westergård til Rikstoto Direkte.

Flere av kuskene skal ha klaget over smerter etter hendelsen, men ingen skal ha mistet bevisstheten og ingen skal ha kommet alvorlig til skade.

Det syvende løpet ble kjørt på nytt etter hendelsen, uten de tre involverte kuskene.

Ifølge NRK er nå travkusk Steen Juul idømt en bot på 50.000 kronger og utestenges i tre uker. Han har av dommerne blitt ilagt all skyld for hendelsen. Det skal være Juuls hest som skal ha dratt ut i banen, og dermed sjenert for hesten bak ham.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus