*Nettavisen* Sportspill.

Styrke i lunsjen

Foto: Hesteguiden.com

Dannero byr på en spennende V4-omgang denne tirsdagen, og vi spiller banker på et herlig fransk styrkefenomen!

16.07.13 10:47

Denne tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Dannero i Sverige og på Magnor travbane her på berget hos Norsk Rikstoto, før det spillende publikum kan se frem til spill til en V64-omgang med jackpot og 1 million kroner ekstra i sekserpotten på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I lunsjen på Dannero i dag holder V4-1 virkelig høy klasse til å være lunsjløp, og vi bankerspiller direkte. 8 Uranus De Tyrole er en franskmann, som har vært herdet i veldig harde lag de siste startene. Nest sist ble han toer i søla på Boden bak knallgode Rocky Winner. Han fikk teten, men fikk trykk under hele løpet, og klarte ikke å stå i mot kanonen til Svanstedt til slutt.

Sist på Esklilstuna holt han farten strålende til fjerde i et løp som ble vunnet av nevnte Rocky Winner. 5-åringen møter ikke så hard motstand i dag, og han er rask fra start, og distansen er helt klart til Uranus De Tyrole sin fordel.

Vi ser ikke bort i fra at Robert Bergh sitter tidlig i tet med franskmannen. 5 Notre Crown er veldig rask fra start, men han skal normalt ha rygg på 2640 meter. Vi tror Uranus De Tyrole har en god sjanse til å ta teten tidlig, og siden lede dette løpet fra start til mål.

Innleveringsfrister Dannero
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Milevis forbedret uten sko!
I V4-4 skal 5 Lottmar bli veldig vanskelig å fange for tilleggshestene, og han er snakk om en selvskreven favoritt. Han var bedre en noen gang sist på Hoting, hvor de rev av alle fire skoene for første gang på lenge. Lottmar stakk ut på den siste langsiden sist, og fikk flere lengder til konkurrentene.

Det var kun Hovfaksen som kunne følge 6-åringen den siste biten inn mot mål, men seieren var aldri i fare. Krembest-sønnen kom i mål på sterke 1.26,2 over 2140 meter voltestart. Gjentar han den prestasjonen i dag, blir han veldig vanskelig å slå. Vi håper og tror det blir skoløs balanse på Lottmar igjen i dag, da han fungerte strålende på den balansen sist.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Annonse:Grøstad byr på en 30-oddser som slår ned som dagens godbit på Momarken i kveld!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag