Foto: ARIS MESSINIS (AFP)

Styrket BATE vinner

Med spillere tilbake fra OL skal det bli avansement i Champions League. Vi satser friskt i tirsdagens oddstips.

Kommersielt

Dagens langoddsprogram domineres av objekter fra OL og den franske ligacupen. Vi finner også Oddsen-Ligaen, skotsk cup, østerriksk 2. Bundesliga, tysk 3. Liga og Champions League-kvalifisering.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
30. Sør-Korea - Brasil (1-0)H 2,35

Dette er den ene semifinalen for herrer i OL, spilles på Old Trafford. Sør-Korea spilte 1-1 mot hjemmelaget Storbritannia i kvartfinalen og avanserte etter 5-4 i straffesparkkonkurranse. Sør-Korea viste disiplin og stor arbeidsvilje, de hadde to gode målvakter i aksjon og kjappe spillere over hele banen. Fotballstorheten Brasil har en litt annen stil, med flotte trekk i spillet og god teknikk, men også flere individualister og en defensiv som ikke imponerte oss mot Honduras. Brasil vekslet som vanlig mellom det nonchalante og det geniale. Vi tror Sør-Korea kan komme langt med hardt arbeid i denne semifinalen, og at de klarer ekstraomganger eller sjokkerer med seier er et spennende langskudd når oddsen er 2,35.

Dagens avslag
19. Amiens SC - Auxerre B 1,90

Coupe de la Ligue. Hjemmelaget er ikke noe stort lag, men vi får oss ikke til å sette penger på Auxerre til 1,90. Med mye nytt i laget, og opprykk som sesongens store (og eneste?) mål, er det langtfra sikkert at de gir jernet på bortebane i denne cupen. Oddsen på Amiens er for dårlig til å bli dagens langskudd, men oddsen på Auxerre er sannelig ikke mye bedre, og blir dagens avslag.

Dagens spill
Det er mye småspennende på programmet, men kanskje ikke noen så utpreget klare vinnere som Brann i gårsdagens tips. Fristelsene er der likevel, dog ikke i den franske ligacupen, men i Champions League-kvalifiseringen. To antatt jevne oppgjør skal spilles i kveld, og vi lar Feyenoord ligge selv om vi har god tro på dem, for det mest spennende spillet mener vi er hviterussiske BATE Borisov.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

28. Debrecen - BATE Borisov
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-1 i Ungarn.

Debrechen er topplaget i Ungarn, og de nådde gruppespillet i Champions League i 2009-10-sesongen. Der ble det ingen poeng mot Liverpool, Fiorentina og Lyon, men laget er sterkt og de er regjerende seriemestere i Ungarn. De kom inn i kvalifiseringsrunde 2 denne gangen, der de tapte 0-1 borte mot Skenderbeu før de vant returkampen 3-0. Forrige uke så de ut til å gå mot en flott borteseier mot BATE, men målscorer Sidibe var meget uheldig da han gjorde selvmål på overtid. Det må sies at BATE presset voldsomt på for en utlikning, temperaturen var nær kokepunktet og det var kaotisk på banen da Sidibe fikk et frispark i magen. I Ungarn har de spilt to runder av hjemlig liga: 4-1 hjemme mot Gyor og tap 0-1 borte mot Taposvar.

Klubben melder på sin hjemmeside at Bouadla (m) er på vei tilbake fra skade og i trening igjen. Meye (a) er fortsatt ute med skade, sammen med langtidsfraværene Novakovicsra og Balázsra.

BATE Borisov er det dominerende laget i Hviterussland og regjerende seriemestere. De er godt bevandret i Europa og nådde gruppespillet i Champions League i 2008-09 og forrige sesong, og gruppespill i Europa League 2009-10 og 2010-11. De entret årets kvalifisering i runde 2, der de slo Vardar 3-2 hjemme og spilte 0-0 i returen. Akkurat som mot Debrechen forrige uke så det meget stygt ut i hjemmekampen, da motstander ledet 2-1 til det 92. minutt. Men på utrolig vis scoret BATEs superspiss Rodionov to ganger i kampens to siste tilleggsminutter og snudde til 3-2. I hjemlig serie har de spilt 17 runder og topper som vanlig tabellen. Serien starter opp igjen til helgen etter en sommerpause.

BATE hadde hele seks spillere på det hviterussiske landslaget i OL. Stjernene Baha (m) og Bressan (a) scoret til og med hvert sitt mål, men det ble exit etter 1-3 mot Egypt 1. august. Dermed bør Baha, Bressan, Palyakow, Shcharbakow, Aleksiyevich og målvakten Hutar være tilgjengelige igjen her. Ellers leser vi at sommerens store signering Aleksandr Hleb (m) startet det forrige oppgjøret, og ble byttet ut til fordel for den andre nykommeren Roman Vasiliuk et kvarter før slutt. Dette er rutinerte herrer i 30-årene med internasjonal erfaring.

Kampen spilles i i Nyiregyhaza, et stykke nord for Debrechen. BATE har vært gode og heldige med mål i sluttminuttene hittil, samtidig som de har brent mange sjanser tidlig i kampene mot Vardar og dagens motstander. Vi tror BATE viser seg som det beste laget, fra start denne gangen, og vinner i Ungarn. BATE må score, siden Debrechen er videre med 0-0. Borteseier på tilnærmet nøytral bane til 2,55 blir dagens spill. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.25.

28. Debrecen - BATE Borisov 2,25 2,95 2,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus