*Nettavisen* Sportspill.

Superhoppa til Frode

Frode Hamre sender ut Xquisite Chocolate i årsdebut fredag og da er V65-bankeren på Jarlsberg klar.

15.03.13 11:01

Sportspills meny fredag:
V4 Kalmar: Kenneth fikser lunsjkronene
Oddstips: Molde setter skapet på plass direkte
Tippeligaen: Vi ser nærmere på spesialspillene

Det er en fantastisk travhelg som står foran oss. Lørdag er det mulig å vinne ca 60 millioner kroner når Momarken er arrangør av det såkalte Unionstravet og svenskene spiller V75 sammen med oss. I tillegg byr Harstad på en flott V65-omgang lørdag kveld. Fredag er det Kalmar som er arrangør av V4-løpene, mens Frode Hamre skal vise frem superhoppa Xquisite Chocolate i årsdebut under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Frode Hamre har en armada av topphester, men montro om ikke nå fireårige Xquisite Chocolate var den største stjerna på Hamre--stallen i fjor. Formidable 1 118 646 kjørte hoppa inn etter å ha vunnet seks av sine tretten starter. Hun var strålende under OGP-søndagen på Bjerke og leverte en rekke toppløp. At hun ble litt sliten på slutten av en krevende sesong er helt naturlig. I kveld sendes hoppa ut i årsdebut og selv om sprint nok hadde vært enda bedre, behersker hun også 2100 meter til fulle. Møter ingenting i kveld og vinner hun ikke V65-5/V5-2/DD-1 i kveld, blir vi svært overrasket.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Normalt sitter Frode i tet direkte med Chocolatier-hoppa og da skal løpet være kjørt. Vi bankerspiller i alle spilleformer i en ellers svært vrien V65-omgang.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 2 B: 10-9 C: 5-8-3-4-7-1-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Et riktig fint spilleløp innleder kveldens V65-omgang på Jarlsberg og vi setter den svært sannsynlige tethesten 6 Lykkje Snert først. Har holdt koken og formen flott gjennom vinteren og gjorde kanskje sitt beste løp i karrieren på Bjerke for halvannen uke siden. Han er kanskje ikke den beste hesten i V65-1, men Vidar Hop og tidlig tetkjenning kompenserer mye.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en vanvittig deilig tipsener i V65-1 på Jarlsberg.

8 Melbyjerven gjorde en solid sisterunde på Jarlsberg i sin siste start, men skuffet kanskje litt tross alt. Han feiler både titt og ofte, men er trolig aller best på kapasitet i dette løpet. 1 Gunda har trukket et sjanseartet førstespor i volta og er om mulig enda mer usikker enn Melbyjerven. Farten er det imidlertid svært lite å utsette på. 2 Tekno Leika har trukket et vrient andrespor i volta, men har vist kanonform i sine to siste løp og kan vinne igjen.

5 Frøyu Trym var solid vinner fra dødens nest sist (dog mye enklere motstand enn i kveld) og holdt farten helt greit til tredje sist. 12 Mjølner Birken er som mange andre Mjølnerød-hester i form om dagen og høyaktuell for en plass i toppen, om han traver feilfritt.
Rangering V65-1: A: 6 B: 8-1-2-5-12 C: 9-10-11-4-7-3

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Et av flere løp på Jarlsberg i kveld som holder meget lav sportslig klasse. Vi må dog ha en favoritt og mon tro om ikke 9 Nunca Mais Tom er vinneren. Eirik Høitomt prøvde den Bjørn Larsen-trente hesten på Klosterskogen sist torsdag og hesten så meget pigg ut da han galopperte umotivert 300 igjen. Høitomt har fått fart på stallkompisen Noble Rite og dette kan være en klink vinner i kveld.

7 Sierra Madre ble bortkjørt etter alle kunstens regler sist på Bjerke og en lite taktisk Geir Flåten kjørte hoppa helt i bånn den dagen. Solid i seiersløpet nest sist og fra springspor kan dette bære rett til tet. Andrevalget. 12 Vil D'Viento er muligens feltets beste hest, men galopperer svært ofte. Tolvtespor og volte trenger ikke være feil.

3 Sogni debuterer i regi Per Dave Holtung og til tross for svært begrensede meritter fra Sverige, skal hun regnes tidlig her. Fire hester skiller seg kanskje litt ut, bak disse er det mildt sagt uoversiktlig.
Rangering V65-2: A: 9 B: 7-12-3 C: 8-6-2-11-10-1-4-5

Annonse: Øivind Grøstad sjokker trav-Norden med en helt "syk" A-gruppe i V75-3 på Momarken lørdag

V65-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Formsterke 5 President Ideal har aldri startet på sprint i sin hittil korte karriere, men Waaler-hesten er i knallform og vant både enkelt og overbevisende på Biri i sin siste start og på det minste V65-forslaget bankerspiller vi hesten.

3 Mrs. Mrs. Jones har vært en gedigen skuffelse i Hamre-regi, men har nå ladet batteriene i nesten tre måneder. Er lynrask fra start og får trolig tet her, så får vi hva Frode Hamre velger å gjøre (hoppa ga seg svært enkelt fra tet på Biri nest sist). 4 Graffiti hadde ikke vunnet sist, men viste uansett klar formstigning og er god fra start.

7 Bon Amie S.T. valgte siste indre på Klosterskogen i norgesdebuten og vant sikkert. Spor sju på sprint i kveld er sjanseartet, men hoppa er trolig forbedret med løp i kroppen. 8 Giant Nero er i sitt livs form, men i kveld er nok motstanden for tøff. Vi må stå på tre hester i V65-3.
Rangering V65-3: A: 5 B: 3-4 C: 7-8-6 D: 1-2-10-9

Annonse: Øivind Grøstad byr på en kupongrenser av en annen verden i V65-4 på Jarlsberg fredag

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Til tross for at kusken er urutinert (Ida Beathe Olsen) tror vi 10 Winner Augustinu er den klart beste hesten i V65-3, som også holder svært lav klasse. Kihle-vallaken kom flott tilbake etter startgalopp i Drammen sist søndag og bør har et fint bud på seieren her.

1 Oxygen Augustinu blir gedigent kuskeforsterket. Defensive Anne Marie Sveen blir byttet ut med dyktige Hans Wilhelm Storås og fra et nydelig førstespor, skal Myles Hanover-sønnen tidlig på her. 3 Max Thunder er en skadeplaget vallak som var flink første gang ut for Cato Michelsen, men sist fungerte ikke hesten i det hele tatt. Formsterke Dag-Sveinung Dalen er spennende gjestekusk i kveld.

Helt grei form er det på både 12 Boggy Lad (fikk alt sydd opp i seiersløpet tredje sist på Klosterskogen) og 11 Burst Of Stardust, men det er to hester som ikke skal gjøre så mye selv og da blir det sjanseartet fra bakspor. Fem hester skiller seg litt ut i V65-3, men sikre er vi ikke, da favorittene ikke er noen stjerner.
Rangering V65-4/V5-1: A: 10 B: 1-3-12-11 C: 2-8-4-6-7-5-9

V65-6/V5-3/DD-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Selv om han satt sist runden igjen, var faktisk 1 Gann Min først på streken sist fredag på Biri. Det var rett og slett voldsomt imponerende og det var på full vei. Sprint passer nok enda bedre og lykkes Olav Mikkelborg med å forsvare sitt innerspor her, er trolig løpet kjørt.

Men 4 Alm Kiwi kan overfly Gann Min fra start, og lykkes denne med å komme seg foran, er det mye som tyder på at Alm Kiwi er vinneren av dette løpet. Med andre ord er startsiden svært avgjørende i V65-6. Alm Kiwi tapte svært knepent for Solvang Balder sist på Bjerke.

Nevnte 11 Solvang Balder er den siste vi ser med vinnersjanse i dette løpet, men han skal jaggu være god for å ta ned vår favorittduo fra et vrient bakspor.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 1 B: 4-11 C: 10-5-3-8-7-2-12-9 D: 6

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Den fartsfylte montespesialisten 6 Gosengutt er havnet i trening hos Eirik Høitomt og får Josefine Eilertsen som rytter. Gosengutt satte vi som klart førstevalg på Bergen travpark nest sist og Gosengutt vant helt uanstrengt. Det var på sprint, i kveld er distansen 500 meter lenger og det er et minus. Men Høitomt kan ha forbedret hesten og da setter vi ham først.

Hyperkapable 4 Føynland Viktor debuterer i monte og når Siv Emilie Løvvold velger denne, er det bare å sette varsellampene på. 10 April Spik overbeviste på Biri femte sist i sitt siste monteløp og var kun knepent slått av gode Prins Hardy da. Outsider.

8 Stumne Glimt har kapasitet og er skummel uten galopp, mens 7 Solebriska holder litt usikker form nå. 3 Brenne Junior viser fart i travløp, så får vi se hvordan han opptrer i monteløp.
Rangering V5-4: A: 6 B: 4-10-8-3-7 C: 9-2-5

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
6 Beak's Fiori har vist seg å være en travsikker og fornuftig hoppe, og står med en andreplass og en førsteplass etter to løp. Fra sjettespor med voltespesialist Geir Vegard Gundersen i sulkyen, er det mye som tyder på tidlig tetkjenning her, og da skal vinnersjansen være god.

Med i den tetkampen vil nok også 7 Viva Celine være. Den fintstammede fireårshoppa har også vist seg travsikker og rask i vei, men kanskje ikke veldig tøff nedover oppløpet. Svak motstand i kveld gjør at vi setter henne tidlig på. Bak disse synes vi 8 Boggy Night Star (brukbar sist) og 11 Mrs. Daisy (har en fin speed, men litt sjanseartet spor i kveld), skiller seg litt ut i et uoversiktlig avslutningsløp.
Rangering V5-5: A: 6 B: 7-8-11 C: 1-2-9-5-4-3-10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.