Gå til sidens hovedinnhold

Superkveld på Åby

Med ekstra V75 er det naturligvis høyinteressant spillemessig torsdag kveld.

Sportspills meny torsdag
Oddstips 1: Brann fortsetter å vinne i Bergen
Oddstips 2: Brøndby har ikke noe valg

Tippetips: Fotballens festaften
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener
V4 Boden: Sportspill i knallform

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Dagen før dagen er det ingen grunn til å fortvile om at du er glad i travsport og spill. Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fire baner 16. mai. Det starter med V4 fra Nord-Sverige og Boden, før Jarlsberg overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelds er det en hyperspennende dobbel V5 fra Bergen og ikke minst ekstra V75 fra Åby.

Sportspill har har hatt noen fantastisk innbringende dager på travet, og vi håper det fortsetter! Nettavisens tipsekspert Espen Edvardsen har levert en rekke innbringende tipsforslag i år, og tirsdag fikk han nok en gang fullklaff med sine anbefalinger til V65 i Bollnäs i Sverige.

Det ble seks rette og 6994 kroner tilbake på det minste tipset til 225 kroner, og totalt vant leserne ca 289.000 kroner på V65-spill tirsdag. Det stoppet imidlertid ikke der. Espen hadde også satt opp andelslag på Eksperten til Bollnäs, og samtlige 21 lag gikk inn med gevinster fra 8038 til 10.822 kroner. Samlet gevinst på Espens V65-tips ble på ca 500.000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Onsdag fortsatte festen. To andelslag til V4-galoppen på Täby gikk inn med fire rette og betalte ut 18 098 kroner hver seg. Under ettermiddagstravet på Skive traff vår danske tipsekspert Carsten Rabjerg med fire andelslag som hver betalte ut 16 833 kroner. Under V65-løpene på Biri onsdag kveld leverte Håkon Einar Hansen strålende tips. Hans mellomstore V65-forslag (innl.pris kr 432) betalte tilbake drøye 8 000 kroner, og i tillegg ble det klaff på 12 andelslag på Eksperten (ti for Håkon og to for Espen).

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at våre lesere hentet ut formidable 517 000 kroner i gevinster på våre spill på hjemmesiden, og på Eksperten ble det utbetalt totalt 240 000 kroner (V4, V5 og V65). Da ender totalen i går på superfine 757 000 kroner, og hvis vi tar med tirsdagens gevinster på ca. 500 000 kroner har våre lesere vunnet 1 257 000 kroner de to siste dagene på spillene til Sportspill!

Innleveringsfrister Åby
V4 kl 18.00
V75 kl 19.30
V5 kl 20.16
DD kl 21.22

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi finner vår V75-banker i V75-2 denne torsdagen på Åby og det er suksessduoen Timo Nurmos/Jorma Kontio som står bak denne.

Checco Boko for alle penga!
Timo Nurmos har hatt en strålende start på sesongen. Statistikken sier det meste, 85 seiere og en seiersprosent på 24 % er imponerende tall. I kveld sender han til start seiersmaskinen 7 Checco Boko som kommer ut i V75-2, og hesten har imponert stort i flere V75 løp.

Sist på Färjestad travet han et solid løp, hvor Jorma Kontio kjørte resolutt til tet med Express It sønnen. Løpet ble siden en ren plankekjøring for Nurmos traveren, og ned oppløpet forlot han gode hester som Sonar Brodde og Porthos Amok. Sistnevnte ble toer bak gode Nougat Ås i et finaleløp under Olympiatrav dagen på Åby. Checco Boko tapte som vår banker på Romme nest sist, men da fikk 4-åringen et tøft løp i drøye spor innledningsvis.

Prestasjonen i seg selv var fult godkjent etter et veldig tøft løpsopplegg, hvor han måtte se seg slått i siste steget for nevnte Porthos Amok. I kveld står han i spor litt langt ute på bilvingen, men i og med det er siste indre på Åby, vil vi tro de fleste vil ha ryggen til Checco Boko. Vi tror Jorma Kontio sitter tidlig i tet med 4-åringen, og da skal dette være en klink vinner.

Endelig dags for Pantholops?
Vi har jaktet 5-års hoppa til Roger Walmann i lang tid, og nå tror vi at det endelig er dags for amerikanerimporten i V75-3. Hoppa ble kjøpt inn til Sverige etter å ha travet flere gode løp over dammen. Hun ble blant annet fjerde bak Tamla Celeber i Breeder’s Crown på Woodbine i fjor. Avsluttet da strålende ned oppløpet, og var ikke langt bak nevnte Tamla Celeber i mål.

Nå har Andover Hall datteren fått tre løp i Sverige, og hun har travet strålende løp i alle. Tredje sist på Örebro avsluttet hun flott til annen bak overlegene Oasis Bi. I løpet etter på Åby varslet vi skarpt for Walmann hoppa, men da kom hun akkurat for sent til å hente inn vinneren Nalda Nof, som avsluttet strålende via siste indre.

Sist på Örebro dro Pantholops opp tredjesporet ut på den siste langsiden, og holdt farten storartet til tredje bak Svanstedt duoen Global Midnight og Braås Palema. I dag tror vi det er dags for seier, og hun har samtidig vunnet sportrekningen kontra den hardeste konkurrenten Askens Valencia og vi bankerspiller også 5 Pantholops i V75-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Fior!
1 Mr. Jef Fior kan være omgangens BOMBE i V75-5! Dette er en hest som har stor kapasitet, og nå har han samtidig fått et løp i kroppen etter pause. Brads Photo sønnen var ute i et hardt løp på Åby sist, og fra et håpløst 11 spor fra start ble han bakket helt sist. Vi hadde solid tro på Oberon F.H. i samme løp sist, men den galopperte vekk en topp plassering ut i oppløp.

1 Mr. Jef Fior søkte luken ut i oppløpet, og når den først kom spurtet han frenetisk lengst ute i banen til fjerde. Med det løpet i kroppen skal han normalt ha gått klart fram, og selv om motstanden er hard syntes vi han er tidlig aktuell. Spor 1 er samtidig helt perfekt, og her ligger alt til rette for et perfekt løpsopplegg. Vi skal huske på at Mr. Jef Fior slo en så god hest som Obi Wan lett på Åby 28/06 i fjor.