Foto: hesteguiden.com

Suveren V5-banker

Rune Wiig tar med seg Valnes Alice til Bergen Travpark i kveld. Hoppa har et skreddersydd løp og bør vinne lett i V5B-finalen.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5B-forslag

Klikk her for å se våre Dagens Dobbel-forslag

1 Valnes ALice (V5-5B/DD-2) var solid da hun vant i sin siste start på Jägersro i Sverige. Sitt første start i Norge gjorde hun på Forus 6/3. Fireåringen holdt sterkt til fjerdeplass og hadde tre gode hester foran seg i form av Orali, Keanu Hanover og Blue Ridge Gal. Motstanden i kveld er langt enklere. Hoppa er kjapp fra start og skal kunne lede hele veien.

Nettavisen har spilt inn 16 000 kroner på sine foreslåtte spill siden søndag!

I V5B-1 er 3 Wilson Star favoritt ettersom han rader opp seire. Han møter tøffere konkurranse i kveld og vi anbefaler garderinger. 2 Runday's Power hadde kun Super Fest Boy foran seg sist. Var god den dagen og kan meget vel ta årets andre seier. 1 Shocking Angus står spennende til og kan få et drømmeløp. Kapasiteten er såpass at vi synes han fortjener en V5-strek. 10 Håson er en fin type som dukker opp etter pause. Treningsrapportene er positive og han skal derfor tidlig markeres tross vrient spor. Dårlig spor også for 12 Thoj Story. Avhengig av tempo i løpet. Da kan han speede forbi alle.

Luringen Sibbe
3 Kandidaten (V5-2B) slo Rigel Odin på sprint nest sist. I kveld møtes de over mellomdistanse hvilket er til Kandidatens fordel. Sist tapte han kun for Rapp Hege og Elvekongen. Nevnte Rapp Hegeer god feilfritt. Mestrer hun volten i startøyeblikket har hun sjansen. 7 Solberg Spikern er usikker, men feilfritt dukker han opp der fremme. Han ble påkjørt av en konkurrent sist. 14 Rigel Odin holder formen og gjør aldri et dårlig løp. Distanse og spor taler imot, men med heldige rygger underveis kan det gå. 10 Nøkle Per vinner ikke på bestilling, men formen er på topp. 5 Sibbe kan være en fidus. Viste sterke takter ved et par anledninger i fjor og feilfritt kan han overraske. Geir Mikkelsen har et godt tak på Spikeld-sønnen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

V5-3B holder lav klasse. 9 Voje Frøya har størst fart og vinner uten galopp. Trener bra, men galoppene kommer tett som hagl. Hun har en eneste seier og det var også i hoppas eneste feilfri løp hittil i karrieren. 7 Balderflya skal rekke i dette feltet om hun ikke feiler. 8 Kniklas er bedre enn raden og viste fremgang sist. Med litt offensiv kjøring kan det gå. 10 Frk.Flagvinna har skuffet, men kan brdre. Feilfritt bør hun sloss i fremste rekke med sin fine fart. 2 Jera Vinni er bedre enn rekorden og skal voktes. Hoppa har stått i lav odds i hele dag!

1 Just A Diamond (V5-4B/DD-1) leder lenge. Siden det er sprint har vi god tro på at åtteåringen holder helt inn. Får trolig trykk av 2 Zeus. Det kan gjøre at begge to gir seg på slutten. Nevnte Zeus var uten muligheter mot Alert Ås sist, men har en fin oppgave denne torsdagen. 11 Shining Lantern profiterer på et eventuelt hardt tempo. Formen er strålende, men fra trist spor må han ha hjelp. 6 Nokien er en hest vi liker. Får hun spare speeden sin kan hun slå alle. Den samme skal sies om 5 Southwind Vertival som vinner sjelden, men formen er fin. 8 Money Brother er på gang og kan overraske.

Flotte DD-gevinster!
På Bjerke i går gikk DD-forslaget på 320 kroner inn til en utbetaling på småpene 2640 kroner, og i lunsjen i dag kunne de som fulgte forslaget på 300 kroner kvittere ut hele 3000 kroner!

Ekpsertforslag
Her kan du se våre tre V5B-forslag til kveldens løp, mens du får våre DD-forslag ved å trykke her .

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus