*Nettavisen* Sportspill.

Svanstedt tar regi direkte

Foto: hesteguiden.com

Åke Svanstedt endte i de slagnes rekker med Sebastian K. i Elitloppet, men "revansjerer" seg direkte på Färjestad.

27.05.13 12:46

Sportspills meny mandag
V65 Leangen: Garberg har bankeren

Lunsjtrav Klosterskogen: Vidar Hop serverer lunsjen
Oddstips: Ny nordmann til Premier League?
Fotball: Sjekk alle overganger her
Regnskap: 12 rette og rekord for oddstipsene

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen og Kurt Rune Leirvåg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en glitrende Solvalla-helg, er det likevel ingen blåmandag for travsporten. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør endringer i sin produktmeny fra og med denne mandagen. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid.

Ellers er det nok å henge fingrene i mandag. Vi starter med en svært spennende V4-omgang fra Visby, før Klosterskogen overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden overtar Leangen med V65 og V5, mens det er Färjestad som får gleden av å debutere med V64 på en mandag.

Innleveringsfrister Färjestad
V64 kl 19.10
DD kl 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Färjestad er altså første bane ut i Sverige med V64 på hverdager og det er en glitrende flott omgang banen i Karlstad byr på i kveld. Løpene holder overraskende bra klasse og spillemessig er det alt annet enn lett. Vi går på bankeren direkte i den første avdelingen.

Svanstedt innleder?
Det er ikke noe nytt at vi bankerspiller hester fra Åke Svanstedts stall og selv om 2 Brasil Boko blir omgangens aller største favoritt i V64-1, tror vi dette er kveldens beste bankerbud. Brasil Boko var en av finalistenen i fjorårets svenske Travderby ettersom hesten vant det ene kvalifiseringsløpet. Gode hester som On Track Piraten og Manalapan var med i det samme kvalløpet, og da skjønner vi at dette ikke er noen hverdagshest. I selve finalen tok Brasil Boko en sterk og innbringende fjerdeplass. Nest sist var en så bra hest som Luringen Palema sjanseløs på å svare Brasil Boko nedover oppløpet, når Brasil Boko lenset unna til råsterke 11.9 og enkel seier. Sist i Gävle avsluttet hesten flott fra køen til femte i et knalltøft V75-løp. Brasil Boko er ikke noen rakett fra start, men fra andrespor vil hesten uansett komme bra på det. Vi bankerspiller i V64-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Goop har en fin hest
At Bjørn Goop blir hardt betrodd på hjemmebanen Färjestad er ikke noe nytt og i formiddagstimene mandag er han faktisk favorittspilt i fire av de seks V64-løpene. Vi vil dog advare skarpt for en av dem som ikke er favorittspilt og det er 9 Moreorlessaguess i V64-6/DD-2. Den femårige Ken Warkentin-hoppa imponerte stort for Goop på nasjonaldagen 17. mai og så riktig så fin ut. Blir et tredjevalg i V64-6, men vi må nesten teste et DD-spill på denne hoppa, da hun garantert er enda bedre i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag