*Nettavisen* Sportspill.

Takter svikter oss ikke

Foto: hesteguiden.com

Johnny Takter er som vanlig i hetluften på hjemmebanen Jägersro under onsdagens V4-omgang og vi bankerspiller allerede i den første avdelingen.

Onsdag er det V4 fra Jägersro i Malmö som står på programmet på tidlig ettermiddag, mens Bjerke er igang med sine svært populære V65-omganger onsdag kveld. Sportspills travredaksjon kommer til å minst levere like mange tips og spilleforslag som i 2012 i inneværende og formodentlig i slutten av februar lanserer vi en svært spennende nyskaping.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Jägersro:
V4 kl 12.20
DD kl 12.39

På Jägersro tok Johnny Takter kuskechampionatet i 2012 for første gang på nesten 20 år. Meget velkjørende Johnny Takter er en av våre yndlingskusker som banker og allerede på årets andre dag, er vi igang igjen med bankerspill på Johnny Takter. Vi hadde for øvrig stor suksess med våre V4-tips utover høsten og håper selvsagt at den trenden fortsetter i 2013. i all hovedsak er det Thomas Svensen som vil stå for V4-tipsene, med Kurt Leirvåg stedfortreder når det er nødvendig.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sju seire i fjor
Årets første V4-banker dukker opp allerede i V4-1 og det handler om 3 Fayence som hadde et meget bra fjorår med nesten en halv million innkjørt og Daguet Rapid –sønnen tok hele syv seire. Sist måtte han bare gi tapt for elitehesten Lavec Kronos og det er ingen skam. Dagens oppgave er helt perfekt da Fayence er meget rask fra start og således har trukket et helt perfekt spor. Vi kan ikke se noe annet scenario enn at Fayence og Johnny Takter sitter i tet på et tidlig tidspunkt og det er nettopp fra den posisjonen han gjør sine beste løp. Når den verste konkurrenten i form av 9 Tornado T.Y har trukket bakspor, så er ikke vi tvil om bankerspillet. 3 Fayence bankerspilles i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

På vei opp i form
5 Lawyer Lohr har egentlig meget fin kapasitet noe han beviste nå sist da han vant en poengjakt ganske enkelt. I løpene før det så har han vært svak, men det har vært mot bedre motstand enn han møter i dag. Rite On Line–sønnen viste tidligere i fjor at det er en bra traver når han fungerer og når han har trukket et greit spor onsdag bak startbilen, så er teten innen rekkevidde med hans starthurtighet. Fungerer han slik han skal og kommer seg foran, så tror vi dette kan være vinneren av løpet. Konkurrentene skremmer ikke og således skal 5 Lawyer Lohr på alle seriøse bonger i V4-4.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag