Foto: Wikimedia Commons

Taper "aldri" hjemme mot Oldham

Det er cup for alle penga på oddsen i kveld.

Kommersielt

Fredrikstads seier over Bodø/Glimt til 2,90 i odds sørget for en strålende start på uken for Sportspills oddstips.

I dag er hovedingrediensene på oddsmenyen andre runde i Football League Trophy og svensk hockey.

Dagens langskudd
Modo-Skellefteå o/u 5,5 mål 2,10- 1,50 H
Dette langskuddet er hentet fra tirsdagens SHL-tips fra vår faste hockeyekspert Hockey-Pelle.

Jeg har vært litt kritisk til Modo, men sitter med en følelse av at laget kommer til å bli bedre. Backrekken forbedres når Kyle Cumiskey blir spilleklar. Har ikke glitret hjemme i Fjällräven Arena, men har her en fin mulighet til å vise seg fra en bedre side.

Skellefteå gjør det fortsatt bra, selv om formkurven har flatet noe ut. Vant sist en jevn match mot Linköping. Fredrik Lindgren trente ikke i går, men ventes å bli klar. Dermed er troppen skadefri.

Ingen av HUB-oddsene lokker, men det kan bli en åpen og fartsfylt match. Modo har vært involvert i matcher med mer enn 5,5 mål de tre siste omgangene, mens de tilsvarende tallene for Skellefteå er to av de siste tre matchene. Over 5,5 mål til 2,10 i odds er dagens langskudd.

Dagens spill
Preston – Oldham H 1,80
Andre runde i Football League Trophy, som er en cup for lagene fra League One og League Two.

Preston åpnet med fire uavgjorte kamper i League Two, og fulgte opp med fem strake trepoengere. Årets første serietap kom i helgen, da topplaget Peterborough ble for sterke på bortebane. Ligger nå på femteplass, en plassering som gir playoff til Championship.

Midtbanespilleren Jack King er den eneste i troppen som er langtidsskadet. Kaptein Keith Keane er usikker etter å ha pådratt seg en smell mot Swindon for halvannen uke siden. Manager Simon Grayson har ellers ingen skader å bekymre seg over, men det er ventet at det gjøres noen endringer i laget.

Oldham startet sesongen brukbart, men har ikke vunnet en eneste seriekamp siden 24. august. På de siste seks kampene er det blitt stusselige 0-2-4, og laget ligger utsatt til på 17. plass med åtte poeng på ti kamper.

Den italienske forsvareren Matteo Lanzoni er ny på skadelisten. Carl Winchester, som spilte meget bra i 1-1-kampen mot serieleder Leyton Orient I helgen, og er tatt med i Nord-Irlands U21-tropp. Det er også Kirk Millar, og duoen stiller trolig ikke i kveld.

Manager Lee Johnson stilte et tilnærmet toppet mannskap i forrige cuprunde (vant 4-1 borte mot Shrewsbury), men det er ikke kjent hva slags lag han stiller med i dag.

Disse lagene møttes i serien for en måned siden. Da vant Preston 2-1, og laget har ikke tapt for Oldham hjemme på Deepdale Stadium på de siste sju møtene. Vi tror den 150 år gamle klubben fortsetter den gode statistikken mot et Oldham som har mer enn nok å tenke på i serien om dagen.

Preston – Oldham 1,80 - 3,20 - 3,30
Klikk her for å levere dette spilllet.