Gå til sidens hovedinnhold

Tengsareid på sykehus

Åsbjørn Tengsareid er innlagt på sykehus og dermed overtar Pål Buer som kusk bak dagens storfavoritter på Forus.

Tirsdag er det som vanlig nok å gripe fatt i for det travspillende publikum. Vi startet opp med en svært vrien V4-omgang fra Romme og fortsetter med en sportslig og spillemessig perle av et lunsjtrav på Forus. Tirsdag kveld byr Momarken på V65 med Oaks-kvalifiseringer, mens Jägersro byr på en svært utfordrende V64.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Stang ut
Vi hadde ikke marginene med oss på Klosterskogen mandag. At en lite våken Odd Arne Sagholen ikke kom seg ut og mot tet i V65-6 er det dessverre lite å si på. Vi kan ikke skjemmes av vårt bankervalg på Patricia Hastrup, men bare enda en gang konstatere at det er toppkuskene som gjelder på friske bankervalg. I tillegg fikk vi to målfoto i fleisen når både favoritten Flirtin Va Ben i V65-1 og megafavoritten 5 He's So Vain begge ble reddet av målstreken i sine løp. Tre andreplasser altså og man kan jo bare leke med tanken om hva utbetalingen hadde blitt dersom marginene hadde vært på vår side..

Det er usedvanlig flott kvalitet på dagens lunsjløp på Forus og det kan ligge flotte penger i luften. Den dyktige danske travtreneren Morten Juul har med seg fire stallhester fra Danmark og er en av bidragsyterne til den strålende sportslige kvaliteten.

NB: Åsbjørn Tengsareider innlagt på sykehus og vil ikke kjøre verken i dag, på Bjerke onsdag eller på Bergen travpark torsdag. Undertegnede har pratet med Åsbjørn tirsdag morgen, og alt er etter forholdene bra med ham. Forus travbane har foreløpig ikke satt opp reservekusker på hans oppsitt i dag.

Følgende kuskeendringer skjer da på Forus i V5-veddemålet:
9 Stingray L.E. i V5-3 kuskes av Kjetil Djøseland
4 Tattoo i V5-4 kuskes av Pål Buer
2 Sebastian Mølgård i V5-5 kuskes av Pål Buer

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Strykninger avgjorde
All den både 7 Guitar Man og 8 Inchgower Level er blitt strøket i V5-4, har 4 Tattoo enda bedre forutsetninger enn han hadde på forhånd. Morten Juuls seksårige vallak var strålende vinner for Rene Kjær i Århus i sin siste start og tredje sist vant hesten fra tillegg på Skive over full vei. Tattoo har vunnet tolv løp de to siste årene og distansesvake 1 Marcus Hanover svarer neppe ut teten her. Motstanden ellers skremmer ikke og Tattoo må ha en topp vinnersjanse i V5-4 og bankerspilles under lunsjtravet på Forus tirsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Grønt i V5-finalen?
Nevnte Juul kan få med seg både en, to og tre seire fra lunsjomgangen. Aller best mulighet har han nok med 2 Sebastian Mølgård i V5-5. Fireåringen har vunnet sportrekningen kontra sine tøffeste konkurrenter og kommer fra to imponerende seire på Charlottenlund og vunnet på 14-tallet over full vei begge gangene. Fra spor to luktet det tet tidlig og konkurrentene kommer ikke til å trykke opp farten, da de vil ha respekt for favoritten. All den tid 4 Tattoo er kvitt to av sine verste konkurrenter i V5-4, velger vi å spekulere litt mot storfavoritten i V5-5, da det er fantastisk verdi i en annen vinner og både norgesdebuterende 6 Quatillus og 8 Laddie's Rebellion står klar til å overta om storfavoritten skulle svikte.

Kommentarer til denne saken