Gå til sidens hovedinnhold

Tengsareid styrer butikken

I en flott V65-omgang på Forus tirsdag, tror vi Åsbjørn Tengsareid sitter på bankeren.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdagens meny fra Sportspill:
V64 Eskilstuna:Espen jager jackpotten
Lunsjtrav Bjerke:Samlebongfest med stall Hamre
Oddstips:Nå løsner det for Sligo Rovers

Tipsene er skrevet Espen Edvardsen, mens Thomas Gulbrandsen har tilrettelagt artikkelen.

Etter en glitrende Solvalla-helg, og en laber mandag omsetningsmessig får vi tro at de norske spillerne er litt mer på alerten tirsdag. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør altså endringer i sin produktmeny fra og med denne uken.

I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager, og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid.

Til kvelden overtar Forus med V65 og V5, mens det er Eskilstuna som får gleden av å arrangere V64 tirsdag. Siden det ikke ble utbetaling for fire rette på Färjestad mandag, blir 1.153.505 NOK overført til sekserpotten i Eskilstuna tirsdag.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er ikke noe nytt at vi bankerspiller Åsbjørn Tengsareid når Forus har sine travkjøringer og i kveldens V65-omgang, så stoler vi nok engang på Forusbanens ledende kusk.

Enda bedre i kveld?
Det handler om 5 Independent O. i V65-6 som var kanongod vinner på Forus i sin tredje start for Tengsareid. Femåringen var solid i de to første løpene for Tengsareid, men sist kom bokstavelig talt vårløsningen. Mot bra hester formelig eksploderte hesten nedover oppløpet og seiersmarginen ble skrevet til flere lengder. I kveld er motstanden et lite hakk ned og hovedopponentene i dårlige spor, synes dette som en strålende vinnersjanse. Independent O. er neppe dårligere med tre løp i kroppen og vi setter alle våre innsatser på hesten i kveld, i både V65, V5 og DD.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 5 B: 11-2-1 C: 8-10-6-3-4-12-9-7

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Et flott eliteløp for kaldblodshester innleder kveldens V65-omgang, og vi tror Åsbjørn Tengsareid kan ha valgt hest i 4 Johan Herbjørn. Det er strålende vær- og baneforhold på Forus i dag, og med 40 meters forsprang på flere sterke hester, kan det holde fra strek i kveld.

Derfor setter vi inn 1 Komnes Judo som andrevalg. Det er slett ikke utenkelig at Tom Erga kan forsvare sitt innerspor og da leder hesten lenge. 9 Neslands Loke bankerspilte vi sist på Klosterskogen. Selv om hesten ble toer på bra tid, synes vi han manglet det lile ekstra. Vi setter hesten ned som tredjevalg.

7 Tin Tveiten er den siste med vinnersjanse, men hesten holder nok ikke helt den superformen han hadde for noen måneder siden. I et lite felt, kan det uansett gå.
Rangering V65-1: A: 4 B: 1-9-7 C: 3-6-2-8-6

V65-2 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
Det ligner veldig på et tohesters oppgjør i V65-2, og vi setter igjen 4 Invictus først. Vi bankerspilte hesten under lunsjomgange på Forus for to uker siden, men Westergaard-hesten fikk aldri riktig tak på tetløpende Pasha. Vi tror fortsatt Westergaard har den beste hesten og i kveld er startsporet klart bedre enn sist.

2 Pasha har vært blendende god i begge seiersløpene på Forus (fjerde sist og sist). Ikke like bra i de to startene imellom, men femåringen til Buer trives åpenbart svært godt i tet. Vi gjør ikke verden vanskeligere enn det den allerede er og står på to hester i V65-2.
Rangering V65-2: A: 4-2 B: 6-7 C: 3-10-11-9-5-8-1-12

V65-3 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Til tross for pause siden påsketravet på Klosterskogen, setter vi flinke 1 Rigel Storm først her. Har stått vanskelig til mange ganger i vinter denne vinnerhesten, men likevel levert toppløp. I kveld er startsporet helt perfekt og vi setter Tengsareid først igjen.

10 Kleppe Slauren er en av landets aller beste fireåringer. Varslet form som toer bak Timian Scott i Bergen nest sist og tok en velfortjent seier sist. Tillegg på et par svært gode strekhester, gjør at hesten ikke har tid til å galoppere i kveld. Det har heller ikke hyperkapable 4 Pingo Ø.K. som kunne blitt skummel mot Kleppe Slauren sist uten galopp.

3 Madla Tor vil garantert få et fint løp fra sin fine utgangsposisjon på strek og kan overraske. 8 Kap Viktoria er stadig litt på gang og helt iskaldt er det heller ikke for sterke 6 Baytor.
Rangering V65-3: A: 1 B: 10-4-3 C: 8-6-9-11-5-7-2

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
4 Grey Man kan flytte beina ned startsiden og kan få føringen her. Hesten presterer klart best fra tet eller lederrygg og formen er på topp.

1 Touch Of Caviar blir stadig hardt betrodd, men blir garantert overflydd og da blir det sjanseartet. Vi synes vel heller ikke det har sprudlet for Westergaard-hesten i det siste.

7 Jocke var tapper fra dødens i norgesdebuten for Ove Wassberg, men startsporet er vrient i kveld. 2 Maldini Di Quattro mangler stadig det lille ekstra, men vi betaler likefullt for hesten fra et bra startspor i kveld. Med på gardering kan også 10 Harbour L. og 3 Alert Ås være aktuelle.
Rangering V65-4/V5-1: A: 4 B: 1-7 C: 2-10-3-8-9-6

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
Selv om 4 Sune Palema sloknet helt fra lederryggen på Biri i sin siste start, blir Westergaard-hesten en av kveldens aller største V65-favoritter. Hadde det vært sprint, hadde vi nok bankerspilt, men vi er usikre etter innsatsen sist og velger å spekulere.

6 Taran er en ordentlig startkatapult og det er ikke helt i det blå, at Wiig-traveren kan sitte i tet ut av den første svingen. Nå er 4 sune Palema kvikk i vei, men Taran kan også få lederryggen. Andrevalget tross pause. 11 Beat The Tag har sittet bom fast i begge sine to løp for Tengsareid. Fra et bedre startspor hadde vi trolig satt hesten først i kveld.

1 Casanova Chip blir ikke mye betrodd i kveld, men hesten så helpigg ut når galoppen kom i Bergen sist. Vi spanderer en strek. Det gjør vi også på 7 Priority Photo og norgesdebuterende 8 Rock Hollywood.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 4 B: 6-11-1 C: 7-8-3-9-10-2-5

V5-4 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
Åsbjørn Tengsareid kan få en herlig kveld på Forus tirsdag og i V5-4 setter vi ham først igjen. Nå med 2 American som har varslet litt fremgang for hver start. Vallaken er kjapp i vei og får trolig tet her. Bra vinnersjanse.

4 Rex Ø. er blitt en helt ny hest de siste to månedene og kan selvsagt vinne igjen. Fin klasse er det også i pausehesten 5 Lamborghini Face som er tilbake etter nesten sju måneder på sidelinjen. Det skal være bra sjanse for at vinneren er blant disse tre.
Rangering V5-4: A: 2 B: 4-5 C: 9-6-8-11-12-3-1-10-7

V5-5 - Kaldblodshester. 1600 meter voltestart.
3 Røste Henrik er ikke lett å få først i mål, men kveldens oppgave er så perfekt som den kan bli. Spor tre i volten betyr tidlig tet, og på en rask Forusbane og på sprint kan det holde helt hjem.

2 Motveit Mai er nok bedre kapasitetsmessig, men voltestart og spor to er ikke optimalt. 10 Vassbø Fakse duger bra feilfritt og travsikre 7 Vingårds Viktoria kan få en fin start fra sitt springspor.
Rangering V5-5: A: 3 B: 2-10-7 C: 5-9-11-4-6-1-8-

Kommentarer til denne saken