Foto: Norsk Tipping

Tidenes Lotto-rekord

En nordmann stakk av med hele 46,5 millioner kroner onsdag kveld.

Kommersielt

Det var flere enn Spania som kunne slippe jubelen løs onsdag kveld. En mann fra Lillestrøm stakk nemlig av med den største enkeltpremien i Norsk Tippings historie. Mannen var ikke tilgjengelig da Norsk Tipping ringte for å informere om premien, og det var kona som tok telefonen.

- Nei, han orker ikke å snakke nå, han er helt satt ut, sa kona.

Sjekk her: Slik kan du spille Lotto på mobilen

Hun kunne fortelle at mannen satt og fulgte trekningen i tv-stuen mens hun drev med noe annet.

- Så kom han og oppførte seg så rart at jeg trodde han var syk, forklarte hun.

Men mannen var ikke syk, han hadde bare vunnet over 46 millioner kroner i Viking Lotto!

- Det er så voldsomt mye penger at det ikke er til å forstå, og jeg tror det blir lite søvn i natt. Men det er en fantastisk morsom opplevelse og vi skal nye dette, sa damen. Både hun og mannen er pensjonister.

Spill på nett: Her kan du spille Lotto på nett

Lykketall
Lykketallspotten hadde vokst seg til nesten 41 millioner kroner til denne trekningen. Sammen med den ordinære førstepremiepotten ble det dermed over 46 millioner kroner i potten. Lykketallet ble trukket ut til å være 47 - og da hovedtrekningen satte i gang, slapp vi å vente lenge på det. 47 kom nemlig som det første tallet i vinnerrekka. Dermed var hele den store potten i spill.

Til slutt ble vinnerrekka seende slik ut:

6 - 8 - 26 - 30 - 33 - 47

Tilleggstall ble 36 og 45.

Bare ei rekke gikk inn med seks rette - og den tilhørte en norsk Viking Lotto-spiller. Det betyr ny premierekord for Norsk Tippings spill.

Følg Sportspill på Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus