Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake som en vinner

Rigel Pål og Tom Erik Solberg må ha en ypperlig vinnersjanse under lunsj-V5 på Bjerke torsdag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Biri: Gundersen i knallform
Galopp Øvrevoll: Ny tipssuksess?
Oddstips: Tøft for Tromsø i Slovenia
Tippetips: Rosenborg gjør jobben

Torsdagens meny på hestefronten starter med V4 fra Ørebro i Sverige, fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke og avsluttes med dobbel V5 fra Biri og en uhyre interessant V5 fra Øvrevoll.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

På Bjerkes lunsjtrav var vi aldri i tvil om bankeren og setter våre penger på 7 Rigel Pål og Tom Erik Solberg i V5-5/DD-2. 7 Rigel Pål har til de grader vinnerform i kroppen. Glem løpet nest sist for da kvelte Tom Erik Solberg hesten, så da var han unnskyldt. Sist så galopperte han bort en garantert seier 800 meter fra mål. Kom da fryktelig tilbake til tredje etter å ha tapt 40 meter på den siste langsiden.

Det er nettopp galoppen som er hestens største fiende. Startegenskapene er normalt svært gode og tetsjansen ypperlig i ettermiddag. Når den verste konkurrenten 8 Dag i tillegg står på utsiden fra start, var ikke vi i tvil. Vi tror Rigel Pål leder dette løpet fra start til mål og bankerspiller hesten under torsdagens lunsjtrav.
Vår rangering V5-5/DD-2: A: 7 B: 8-5 C: 2-3-9-4-11-6-10-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart. Monteløp.
2 Becky`s Snowstar er spennende denne i dag, da sprint er en stor fordel for Wolden-traveren. Sist spant han til tet, men ble som ventet litt for stri over full vei og da kom melkesyren tilslutt. Både motstand, distansen og rytter er helt riktig torsdag, så vi tror på en bra vinnersjanse for hesten som trolig blir tredjevalg i spillet.

4 Dazzling Lionel er en meget bra montehest, men kommer ut etter noen måneders pause og Kadabra-sønnen trenger kanskje løp i kroppen. 1 King Of My Heart er i fin form og har holdt form i en evighet. 3 Creek`s Superboy skal etter rapportene være en bra montetraver, og rytter Elisabeth Jensen ligner en kommende topprytter.
Vår rangering V5-1: A: 2 B: 4-1-3 C: 5-6

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Etter en skuffende start på fireårssesongen, ble det endelig klaff for 2 Lavec Line sist torsdag på Jarlsberg i årets niende start. Magentic Power-sønnen var meget sterk sist i det løpet, da han vant etter utvendig leder siste 1200m på en overbevisende måte. Virker til å være i riktig så fin utvikling i Bullern-traveren og må ha en fin vinnersjanse påny sammen med formkusk Geir Vegard Gundersen.

6 Lord Aristo har kapasitet som rekker langt, men han har vært håpløs usikker den siste tiden. Formkusk Vidar Hop prøver seg på Malmin-hesten torsdag og motstanden er meget overkommelig. Kan vinne uten galopp. 7 Gary Dancer har møtt gode hester i sine siste løp, ( Sgt.Pepper – Atomic Migliore – Thai Mahal og Prins Trøjborg) så han går jo ned et par klasser til denne starten. Formen virker fin, så han må ses med en ok vinnersjanse i et åpent løp. 3 Rasmine Steensgård tar Casper Jensen den lange turen fra Støvring med, så han må ha vinnertro selv om Chipmate datteren kun har gått på det jevne hjemme i Danmark.
Vår rangering V5-2: A: 2 B: 6-7-3 C: 4-5 D: 1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
5 Elegant har blitt bedre og bedre for hver start. I sine to siste starter har Lome Elden-sønnen vært solid etter løp utvendig for leder. Møter helt riktig selskap torsdag, så Gravdal-traveren skal ha en solid vinnersjanse, men dette blir omgangens største favoritt og det skal aldri Gravdal være samme hva han sitter bak.

3 Oddvar har kapasitet, men han trøbler mye med aksjonen så det er stor galopp fare på Flåten-traveren. Feilfritt er han kanskje best i feltet. 9 Alessandra fungerte ikke som best sist da hun var i Sverige, men satser på at eieren har rettet på problemet siden han drar Tangen Scott-datteren til start. Var såpass god i seiersløpet nest sist at hun må regnes tidlig.

4 Blimin leverte et meget bra prøveløp i slutten av mai, men har ikke klart å innfri forventningene etterpå. Står perfekt til bak bilen og mot såpass billig motstand som i dette lunsjløpet må han regnes helt i toppen. 2 Støls Eld var meget positiv første gang ut i ny regi og fra et perfekt spor med en offensiv kusk er han helt klart aktuell.
Vår rangering V5-3:A: 5 B: 3-9-4-2 C: 12-6-1 D: 7-10-11-8

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
2 Superman D.K. er meget interessant selv om han normalt trenger løp i kroppen etter en pause på tre måneder. Sist danskeimporten var ute, så møtte han seiersmaskinen Zivertson og gode River Kemp. Nå er motstanden helt riktig og fra et perfekt spor bak bilen, synes vi den flotte treåringen til Midtfjeld er seiersaktuell.

8 Lass Labero har noen sterke avslutninger, men fra dette sporet så havner han normalt sist så han trenger litt tempo i løpet for at han skal rekke frem. 12 Remison vant helenkelt sist og denne Scarlet Knight-sønnen er en fin traver. Regnes med vinnersjanse selv fra dette sporet. 10 Access Hornline skuffet litt i debuten, men var mer spenst i Hammersborg-traveren når han vant i sitt siste løp. Flott traver, men ikke enkelt å få inn Hammers fra bakspor.
Vår rangering V5-4/DD-1: A: 2 B: 8-12-10 C: 1-3-11-5-6-7-9

Kommentarer til denne saken