Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake som en vinner

Kapable Louisiana Red taklet ikke andrespor volte sist. I kveld er det bilstart og svært overkommelig motstand på Klosterskogen.

Sportspills meny torsdag:
V65 Ørebro: Vi stoler på damene

V4 Jägersro: Ludde innfrir

Lunsjtrav Bjerke: Storfavoritten innfrir

Oddstips: Stjernen best i Østfold

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til Bjerke og Jägersro i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og på kvelden er det Klosterskogen med dobbel V5 og Örebro i Sverige med V65-spill som er banene vi kan spille til. Vi har tips til alle stevnene.

Annonse: Øivind Grøstad med fire førstevalg i V5A på Drammen mandag og byr på nye sjokk i totoen på Klosterskogen torsdag kveld

Kveldens doble V5-omgang på Klosterskogen er en real prøvelse for oss spillere, og vi kan nesten garantere at det ligger store penger i luften. Bankeralternativene er nesten fraværende, vi har imidlertid sjekket opp ting i kulissene. Og dermed ble valget enkelt for oss. 10 Louisiana Red som kommer ut i V5-5A/V5-2B blir trolig ikke mer enn et andrevalg, men her skal vi til lukene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Louisiana Red kom først til start 16. juli i år som femåring. Gjorde et flott debutløp i Drammen til andre da etter å ha sittet i tet, men måtte strekke våpen for den svært kapable trønderen Crimson Pirate oppunder mål. Tok deretter en første og en annen med oppdrettren Stein Ivar Kløven som kusk. Seiersløpet kom nettopp her på Klosterskogen. Deretter er det Kai Johansen som har kusket, først med to strake seire i overbevisende stil. Taklet imidlertid ikke andrespor volte i Drammen sist og galopperte håpløst direkte. Vi pratet med Kai Johansen torsdag morgen for å høre hvordan hesten hadde vært den dagen. Alt var normalt i oppvarmingen, sier han og legger til at hesten trolig er enda bedre bakfra.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kai tar ikke turen til Klosterskogen i kveld, og det er Geir Vegard Gundersen som er gjestekusk. 2 Oline Hovmand er blitt strøket og 7 Photo Va Bene er favoritt i formiddagstimene torsdag sammen med Marius Høitomt. I tillegg sender Cato Michelsen ut en spennende nykommer i form av 5 Night Gar. Vi tror uansett Gundersen sitter bak den beste hesten og feilfritt har vi svært god tro på seier og bankerspiller således i begge V5-spillene i kveld.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 10 B: 5-7 B: 6-11-3-4-1-9-8-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. Amatør og ungdomsløp. 2100 meter autostart.
Det begynner mildt sagt vrient i Skien i kveld og i dette løpet er det ikke mye klasse over deltagerne. Vi må sjanse og setter Tom Erik Solbergs nykommer, 6 Sweet Centennial, først på vår rangering. Hesten har avslørt flott kapasitet i Bergen, men galoppert svært mye. Tom Erik varsler utstyrsendringer i kveld og setter opp rutinerte Hans Even Andersen som kusk. Vi tror femtevalget vinner dette feilfritt, men må selvsagt gardere.

11 Matador Volo er definitivt ikke stjernen på Frode Hamres stall, men gjør jevne og fine løp. Bakspor trekker ned i kveld, men motstanden er meget overkommelig. 2 Obi Van Kanobi vant nest sist han startet, nettopp her på Klosterskogen. Det var fra siste indre og dacapo er ikke utenkelig i kveld for den ti år gamle vallaken som atter står fint til. 1 Amoreena er ei fin fireårshoppe som dessverre galopperer mye. Fra førstespor og med feilfritt løp, skal Gottling-hoppa kunne være med her. 3 Sledge, 12 Philadelphia Love og 5 Odorox Sand er aktuelle på videre gardering i et svært uoversiktlig løp.
Rangering V5-1A: A: 6 B: 11-2-1-3 C: 12-5-8-9-7 D: 4-10

HTML EMBED

V5-2A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Cato Antonsen har gjort en flott jobb med treårshoppa 10 Våler Oda som kommer til å bli fryktelig stor favoritt her. Har vunnet uanstrengt fra tet i sine to foregående starter, men her blir det ikke tet og vi synes hoppa blir altfor mye spilt. Favoritt må hun nesten bli, men vi garderer.

Vi gir oss ikke med 3 Mari Snella som fortsetter å gjøre riktig fine løp. Står fint til i kveld og skal være med i seierskampen. 9 Annegull er det veldig stor galopprisiko for, men på fart er hun trolig best i feltet. Strålende fra tet i et V75-løp på Forus i sin siste start og sjettevalget skal tidlig på her. 5 Edda Kosa rader ikke opp seire, men mon tro om ikke hoppa er i sitt livs form. Startsporet er bra i kveld, motstanden klart overkommelig.

8 Tun Lykka eksploderte formelig i regi Odd Arne Sagholen, men innsatsen i de siste startene har det vært gammel vane over. Det vil si viljeløs. Vi gir henne en sjanse til. 2 Lustra Tyra kan noe og er kan være en liten fidus. Kapasitet som rekker er det i 4 Kringelandlovinda men det er veldig stor fare for galopp.
Rangering V5-2A: A: 10 B: 3-9-5-8 C: 2-4-14-1-11-12-13-7-6

V5-3A - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Det ligner en topp vinnersjanse for den fine treåringen 2 Moe Hrym i dette løpet. Moe Odin-sønnen har vært ute i knallharde selskap i sine to siste løp og slett ikke gjort seg bort. Feilfritt er det trolig snakk om vinneren.

1 A.B. Ida holder neppe samme klasse som favoritten, men førstespor i slike løp er aldri noe minus og hoppa er i fremgang. Fra tillegg synes vi 11 Skogly Prinsen er mest aktuell. Gaustad-traveren har holdt seg i trav i sine to siste løp og da har også fremgangene kommet. Travsikker er definitivt ikke 8 Stram Vaier, men han er muligens nærmest favoritten på kapasitet. 9 Dallas holder også flott form og Ole-Christian Kjenner er i stadig fremgang som kusk.
Rangering V5-3A: A: 2 B: 1-11-8-9 C: 4-3-12-13-6-10-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Tom Erik Solberg varsler ryggløp med pausehesten 3 Brødsjø Stina og all den tid det er siste indre på Klosterskogen, blir det et optimalt løp for hoppa i kveld. Tom Erik har ikke vært borti hoppa siden siste start, men ser på henne som sin eneste vinnersjanse i kveld. Vi gir henne et knepent vinnertips.

9 Røyns Skatt fikk en meget velfortjent seier sist på Momarken etter ledelse hver meter. Mer sjanseartet fra bakspor i kveld, og kan bli speedet ned her. 4 Osingen er den svært sannsynlige tethesten all den tid Tom Erik varsler ryggløp med Brødsjø Stina. Har ikke vært som best på slutten, men sprint og moderat motstand gjør Bø-hesten seiersaktuell. Vi varsler også for 10 Spang Balder som var sensasjonelt forbedret sist på Forus og 2 Eli Nova som satt stengt med krefter på lager sist.

Heller ikke 6 Voje Spika (varslet form sist, men sprint er et minus) eller 8 Jeppes Odin (god etter galopp sist) er sjanseløse i et løp der favorittene (bortsett fra Røyns Skatt) holder usikker form.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 3 B: 9-4-10-2 C: 6-8-7-1-5

V5-3B - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Overlegent best på kapasitet er uten tvil 11 Vangus G.T. i dette løpet, men galoppene kommer svært tett for Trond Anderssens fine treårshoppe. Gjorde en strålende opphenting etter grov startgalopp på Momarken nest sist og feilfritt er det trolig ikke snakk om saken.

Kapasitet er det også 1 Giant Pride og skulle eier, trener og kusk Nils Olav Holm forsvare sitt innerspor blir ikke Giant Chill-sønnen lett å slå. Har stort sett galoppert hittil, men også rukket å avsløre flott kapasitet. 9 Bro Point gjorde et fint debutløp på Jarlsberg for halvannen måned siden som treer. Virket veldig travsikker og stødig da og det hjelper godt på i slike omgivelser.

4 Terrestrial blir ikke mye betrodd, men var slett ikke verst sist. Kommer hesten seg feilfritt avgårde fra fjerdesporet, kan vallaken overraske. Tom Erik Solberg hadde ingen tro på 5 Rubintor Frei som spillerne gjør til andrevalg, og mer enn noe annet indikerer hvordan spillerne ikke finner ut av dette løpet.
Rangering V5-3B: A: 11 B: 1-9-4 C: 5-6-10-2-3-8-7-12

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
5 Dreamline hadde varslet form i flere starter før hun innfridde som 12-oddser for Lars Anvar Kolle på Bjerke i sin siste start. Nå skal det tillegges at kusken hadde en betydelig del av æren for den seieren, etter et perfekt kjørt løp i lederryggen. I kveld er den faste kusken, Dag-Sveinung Dalen tilbake som sjåfør fra et perfekt spor bak bilen og vi setter hoppa forholdsvis klart først.

4 Moratella har funnet storformen. Etter en meget overraskende seier på Jarlsberg nest sist, satt hoppa fast i lederryggen på gode Antibe B.R. sist på Momarken. Fine betingelser i kveld igjen og kan vinne dette. 3 Divided Darling er ingen stjerne, men holder sin nyttige form. Spor tre bak bilen i kveld borger for et fint løp. 8 Battle It Out har tapt sportrekningen, men er en av formhestene i løpet.

9 Sibylla seig inn til seier fra siste indre nest sist, men kunne skuffende lite sist. På smygen kan hun muigens være seiersfarlig i dette svake feltet. 6 Amber Line var god i vinter, men har ikke fulgt opp, blir i tillegg til 7 Hot Babe Royal svært lite spilt her. Det synes vi er feil, begge hoppene har avslørt kapasitet til å være med her.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 5 B: 4-3-8-9 C: 6-7-12-11-2-10-1

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Klosterspesialisten 3 Veeren Dior blir vår favoritt i V5B-finalen. Fem av karrierens ni seire er kommet nettopp her på Klosterskogen og hoppa tok tre strake seire på Klosterskogen i september 2011. Varslet form sist i tøffere selskap enn dette og får et fint løp herfra.

10 Burj Al Arab smalt til med seier på 13-tallet sist på Sørlandet og må tas på alvor etter det seiersløpet. Bakspor trekker litt ned, men vallaken tåler å gjøre litt selv. 1 Gigant Dream slo gode hester i seiersløpet på Sørlandet tredje sist, men har skuffet stort i sine to påfølgende løp. Trives klart best i tet denne vallake, og tet er det bra muligheter for i kveld. 2 Iron Rouge fullførte et tungt angrep på sterkt vis sist og lykkes Thor Borg med å kjøre feilfritt fra start er det vinnerform i kroppen på denne.

6 Zico H. Limburgia ble bortkjørt etter alle kunstens regler på Klosterskogen sist, men avsluttet fort da det endelig løste seg. 5 Mack Blitz er i knallform og var ikke langt bak Veeren Dior sist. Normalt kjapp i vei og kan være en fidus her.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 3 B: 10-1-2-6 C: 5-12-7-8-4-9-11

Kommentarer til denne saken