*Nettavisen* Sportspill.

- Sampdoria er forbedret

Foto: AP/Scanpix

Sjekk oddsekspert Steven-Lee Holmdahls tips mandag.

13.01.14 15:28

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere.

Her kan du lese mer om Steven.

Mandagene byr sjelden opp til spillefest, og tilbudet i dag er ganske tamt. Arsenal tar turen til Villa Park for å prøve å ta tilbake serieledelsen. I La Liga møtes Real Sociedad og Villarreal. Lagene spilte mot hverandre i Copa del Rey i forrige uke. Det endte med 0-0, men det manglet ikke på sjanser. Dagens to spillforslag er hentet fra Serie A og NHL.

Dagens spill
Sampdoria - Udinese H 2,30
Sampdoria er klart forbedret etter trenerbyttet. Sinisa Mihajlovic har tilført nye ideer og fått laget i bedre balanse. Tapte 0-2 for Napoli sist, men det var ingenting å si på innsatsen, og man var langt fra ufarlig (to avslutninger i treverket).

Den dyktige midtbanespilleren Pedro Obiang er suspendert, men det er ingen nye skader av betydning. Startelleveren blir tilnærmet den samme som sist.

Udinese imponerer ingen om dagen. Antonio Di Natale, som har annonsert at han legger opp etter sesongen, er kanskje ikke på toppen av karrieren, men utgjør fortsatt en trussel for motstandernes forsvarsspillere. Problemet er at han ikke får støtte fra resten av laget. Luis Muriel, som er Di Natales kanskje viktigste servitør, er ute med skade.

Sampdoria har tatt et steg i riktig retning, mens Udinese har stagnert. H til 2,30 er spillbart.

Klikk her for å spille på Sampdoria

Dagens langskudd
Winnipeg - Phoenix, H 2,30.
Fem strake tap ble for mye for Winnipegs ledelse, og man valgte å sparke trener Claude Noel i går. Paul Maurice tar over hans oppgaver midlertidig. Lagkaptein Andrew Ladd slaktet seg selv og resten av laget etter tapet for Blue Jackets. Han lovet full skjerpings, og jeg tror Jets kan få en positiv reaksjon i natt. Ingen nye skader er meldt, og det er en sjanse for at Evander Kane blir klar.

Phoenix er heller ikke på topp om dagen – har bare vunnet én av de siste seks matchene. Og den seieren ble tatt mot et elendig Calgary Flames. Skadesituasjonen begynner å bli bedre, men Zbynek Michalek og Rostislav Klesla er trolig fortsatt ute.

Winnipeg er nok desperate etter å vise seg fra en bedre side foran hjemmefansen. Jeg synes ikke det er riktig med jevn odds på denne matchen, Jets burde stå som knapp favoritt.

Klikk her for å spille på Winnipeg (objektet må kombineres)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag