*Nettavisen* Sportspill.

- Spill i god tid i dag

Foto: Norsk Tipping

Norsk Tippings hjemmesider ble som sirup forrige gang det gikk an å vinne 90 millioner kroner.

17.03.10 13:03

En kvinne fra Kristiansand var den eneste som fikk seks rette i Viking Lotto forrige uke. Men ettersom hun ikke hadde lykketallet på vinnerkupongen, vant hun «bare» 9,5 millioner kroner.

Det innebærer at den gigantiske Viking Lotto-potten fortsetter å øke, og i kveld er det mulig å vinne ca 90 millioner kroner.

Klikk herfor å levere Viking Lotto-kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

Sirup på Hamar
Da potten var tilsvarende høy for to uker siden, ønsket så mange å levere Viking Lotto-spill på norsk-tipping.no at hjemmesidene ble svært trege i timene før spillstopp.

- Etter det har vi gjort flere grep for å øke kapasiteten på nettsidene våre når det er stor pågang av folk som vil spille. Så vi håper at problemene med trege sider ikke skal gjenta seg, sier pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping til sportspill.no.

Han råder imidlertid likevel spillelystne til å levere Viking Lotto-kupongene i god tid før spillstopp klokken 18.00.

- Det gjelder uansett om du skal spille i butikk eller på nett; det er alltid kjedelig når man ikke får vært med på trekningen på grunn av kø i kassen eller trege nettsider, sier Vikøren.

Omsetningsrekord
2010 har startet godt for Norsk Tippings nettspillsatsing. I uke 8 satte spillselskapet ny omsetningsrekord på nett med 31,2 millioner kroner på en uke. Og hver av de siste fire ukene har gitt en omsetning på over 30 millioner kroner. Til sammenlikning var rekorden fra 2009 på ca 27 millioner kroner.

PS: Lykketallet trekkes ut i snitt hver tiende uke i Viking Lotto. Så sjansene for at potten skal stige til over 100 millioner kroner er så avgjort til stede.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.