Gå til sidens hovedinnhold

11 grunner til at Roma «hater» Cavani

Edison Cavani har en sensasjonell statistikk mot Roma.

Edison Cavani er Roma-fansens skrekk. Den 34 år gamle uruguayeren scoret to ganger mot AS Roma forrige torsdag, da Manchester United slo italienerne 6-2 på Old Trafford.

Men det er ikke eneste gangen han har ødelagt for den italienske hovedstadsklubben.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Cavani har ifølge statistikk nettstedet transfermarkt nå scoret elleve mål på 13 kamper mot Roma. Seks av scoringene har kommet i de fire siste kampene.

At Edison Cavani scorer mot Roma i kveld gir 2,15 i odds

Han har kun scoret flere mål mot Monaco (15 mål på 17 kamper), Saint-Étienne (12 mål på 15 kamper), Bordeaux (12 mål på 13 kamper) og Guingamp (12 mål på 13 kamper)

Roma - Manchester Utd - Edison Cavani scorer mål - 2,15 (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United scoret seks mål mot Roma hjemme på Old Trafford, og ble det første laget som scoret seks mål i en kontinental semifinale siden Real Madrid gjorde det i 1964.

United scoret også seks mål i Europa for første gang siden de slo nettopp Roma 7-1 i Champions League tilbake i 2007. Nå kan de starte å drømme om det første trofeet i pokalskapet på Old Trafford på fire år.

Den mannen som skal hjelpe klubben til å gjøre drømmen til virkelighet heter Edison Cavani.

Her kan du skrape Flax på nett

Edison Cavani er i kjempeform. Uruguayeren har scoret fem mål på de fem siste kampene for Manchester United.

Totalt har 34-åringen scoret tolv mål på 33 kamper i alle turneringer for United.

Cavani ble historisk

De to scoringene hans i den første kampen mot Roma gjorde ham også historisk. Cavani er nå den eldste spilleren som har scoret to mål i en semifinale i en av de europeiske cupene siden 2005.

Philip Cocu scoret to mål for PSV mot AC Milan i Champions League i 2005, men han var 113 dager eldre enn Cavani som fylte 34 år i februar.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Prestasjonene til veteranspissen mot Roma viste at han fortsatt er en klinisk avslutter i verdensklasse, og at han er en viktig spiller for Ole Gunnar Solskjærs lag. Vi tror Cavani kan komme på scoringslisten igjen i torsdagens kamp. Han besitter avslutter egenskaper inne i boksen som veldig få andre spisser har, og han har vært et mareritt for Roma. Det viser statistikken.

2,15 i odds på Cavani-scoring er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset