*Nettavisen* Sportspill.

14 786 i odds

Foto: AP/Scanpix

Her er oddsspillet for deg som virkelig liker å gamble.

07.06.11 15:36

Å spille på oddsen er som oftest muligheten å lete etter de gode kampene med sikre vinnere hvor oddsen til slutt blir rundt ok, eller litt over ok. Noen ganger er det likevel fristende å gå for noen skikkelige langskudd fra midtbanen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Sportspill vurderer å innføre noe, som vi ikke vil kalle tips, hvor vi kommer med muligheter for nettopp slike langskudd. Hvorfor ikke tips? Mest av alt fordi vi ofte vil anbefale overraskelser som kanskje kan gå inn. Vi skal alltid argumentere hvorfor vi tror det kan være et greit langskudd, men i motsetning til våre vanlige tips er det ikke noe vi mener fra hjerterota - mer fra den litt mer spilleglade delen av hjernen vår. Vi vil kun vurdere odds over 3,5 på langskudd.

Siden anledning byr seg denne onsdagen med en del interessante, og - skal vi være ærlige - uinteressante kamper så har vi valgt å teste vannet for å finne ut om dette er noe våre lesere vil ha. Si gjerne din mening i kommentarfeltet under, eller send oss en e-post.

Her er våre to langskudd:

Færøyene - Estland H 5,30

Færøyene ligger helt sist i sin kvalifiseringsgruppe med kun 1 uavgjort kamp (hjemme mot Nord-Irland), og 5 tap. Estland på sin side har vunnet 2 kamper, og spilt 1 uavgjort. Den ene seieren var mot nettopp Færøyene, 2-1 hjemme. Lagene møttes også til en vennskapskamp på Estlands hjemmebane i 2008, en kamp Estland vant 4-3. Vi har en mistanke om at Estland ikke kvalitetsmessig er et stort lag (de vant hjemme mot Uruguay i en treningskamp i mars, men det var neppe representativt). Det er uansett et interessant langskudd.

Bosnia - Albania B 5,30

Denne oddsen kan det være vanskelig å skjønne hvis du ser på tabellen. Faktisk ligger Albania over Bosnia slik det foreløpig ligger an i gruppe D. Da lagene møttes på Albanias hjemmebane ble det også 1-1, og i helgen tapte hjemmelaget 3-0 mot Romania. Albania, på sin side, vant sin siste kvalifiseringskamp mot Hviterussland (som i helgen spilte uavgjort mot Frankrike), og har kun tapt borte mot samme Hviterussland hittil i kvalifiseringen. Dette er et langskudd vi virkelig hadde tatt. At det i tillegg er et oppgjør med flere elementer i seg enn kun det fotballmessige teller også for at man kan spille kampen.

Oddsen på disse to kampene blir 28,09

Du spiller ved å kikke til høyre.

Kan også vurderes:

Sverige - Finland B 8,35

All kunnskap om fotball, statistikk og kvalitet på lagene skulle tilsi at dette er dumt. Sverige ligger på en andreplass (bak Nederland) i grippen, mens Finland er på fjerdeplass. Sverige er på 28.plass på FIFAs ranking, mens Finland ligger på 81.plass. Finland klarte også bare 1-0 borte mot San Marino i helgen, og har også kun slått San Marino to ganger. Så all logikk skulle tilsi at Finland ikke er alt for gode. Samtidig er vi svake for nabooppgjør som dette. For Finland er det mye mer enn bare en vanlig kamp, det er lillebror i fotball mot storebror ved siden av. Det er strålende odds på en borteseier, og større sjokk har kommet i fotball...

USA - Canada B 7,55
Av samme grunn som over. USA er det beste laget, men naboer...

Brasil - Romania B 8,35

Brasil spilte 0-0 mot Nederland i treningskamp i helgen. De har også tapt mot Argentina (borte) og Frankrike (borte). Rimania på sin side slo Bosnia hjemme i helgen som var, og hvem vet hvor mye Brasil legger i kampen. For Romania er det gigantisk mengder med prestisje som står på spill, så det er en mulighet.

Inkluderer du de tre kampene også får du en totalodds på 14786,71. At det er sannsynlig at det går inn er ikke riktig, men for 10 kroner kan du altså sitte igjen med 147 867 kroner....Det er DU som spiller...

Dette er langskuddet du ikke tar:

San Marino - Ungarn (2-0) H 4,00

Dette langskuddet kan sitte langt inne for nordmenn som husker da Drillos banket San Marino. Tar man med at Ungarn slo San Marino hele 8-0 på sin hjemmebane kan det være enda vanskeligere å argumentere for et slikt resultat. Ungarn laget 3 borte mål mot Nederland i mars (de tapte 3-5) og tapte 0-4 hjemme mot samme land.Ungarn er ikke et stort lag, men at de skal vinne med mindre enn ett mål tror vi ikke på.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag