Manchester City - Wolverhampton

Kampstart søndag 22. januar kl. 15.00

Spillestopp kl 14.59

Etihad Stadium

Kampen kan sees på Vsport Premier League Skaff deg tilgang her

Manchester City er ubeseiret i de ti siste Premier League-kampene mot lag på nedre halvdel av tabellen. De har vunnet åtte og spilt uavgjort to.

Vi tror City tar en ny seier mot et Wolves-lag som balanserer på nedrykksstreken. Oddsen på ren City-seier er 1,20, noe som ikke er særlig spennende, men det finnes 122 andre spill på denne kampen. Her er to spill vi mener er interessante:

Neves er den største råtassen i Premier League

Vi tror at Ruben Neves får gult kort. Det kan du spille på her til 2,60 i odds

Ruben Neves har fått syv gule kort så langt denne sesongen, og det er flest av alle spillerne i Premier League.

Det kan fort bli flere gule kort når han skal forsøke å stoppe Manchester Citys midtbanespillere på Etihad Stadium søndag ettermiddag. Statistikken viser at

Den portugisiske midtbanespilleren har fått gult kort i to av de tre siste kampene mot Manchester City, og vi tror han kommer til å havne i synderegisteret hos dommeren også i søndagens kamp.

Lagene som møter Manchester City får i snitt 2,32 kort per kamp, og det handler om at de ty til ulovligheter for å stoppe de diblesterke stjernespillerne.

Wolves-kapteinen havner i nok et midtbaneslag på Etihad, og vi tror han får se det gule kortet av dommer David Coote i søndagens kamp. Coote har dømt ti kamper i Premier League denne sesongen, og han har delt ut i snitt 3,3 gule kort i hver kamp. I tillegg har han fisket opp et rødt kort.

Mahrez har scoret flere mål enn Haaland etter VM-pausen

Vi tror at Riyad Mahrez scorer mot Wolves. Det kan du spille på her til 2,30 i odds

Erling Haaland har scoret svimlende 22 mål på de første 18 kampene sine i Premier League. Det er fire mål mer enn noen annen spiller har klart på samme tidspunkt i sesongen.

Oddsen på at Haaland scorer mot Wolves er deretter. De som setter penger på en ny Haaland-scoring får bare 1,47 ganger innsatsen, og det er ikke så veldig attraktivt. Det er derimot spennende å spille på Riyad Mahrez som målscorer.

Mahrez var den store helten da Manchester Ciy snudde 0-2 til 4-2-seier hjemme mot Tottenham. Landslagsspilleren fra Algerie scoret to av målene og var nest sist på de to andre scoringene.

31-åringen har nå scoret åtte mål på de ni siste kampene i alle turneringer, i tillegg har han to målgivende pasninger.

Mahrez har scoret fire mål i ligaen denne sesongen, og vi tror også han kommer på scoringslisten i søndagens kamp.