Happiness! Portrait of young woman with beautiful smile
Happiness! Portrait of young woman with beautiful smile (istockphoto.com)

2 millioner kroner kan bli dine i kveld

Blir det din tur til å bli trukket ut som Extra-kandidat?

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Kjøper du en Extra-kupong har du hele 16 vinnermuligheter. Én tilfeldig kupong trekkes ut blant alle som har spilt, og den heldige Extra-kandidaten har mulighet til å vinne 2 millioner kroner.

Spill Extra nå!

Jubel i Nordland - vant 1,4 millioner

Forrige uke var det en heldig dame fra Herøy Nordland som vant nesten 1,5 millioner kroner i Extra. Som Extra-kandidat var hun garantert 320.000 kroner i premie. Den kunne stige til 2 millioner. To av de trukne tallene var nemlig å finne på brettet hennes, dermed økte premien til 1.440.000 kroner.

- Jeg har ikke ord. Dette er helt fantastisk, sier kvinnen som ønsker å være anonym.
- Nå skal jeg prøve å lande litt her, sier vinneren, som skal brukes premien på å kvitte seg med gjeld.


Slik spiller du Extra

Blir du trukket ut som Extra-kandidat er du sikret en fin inngangsum, men kan vinne opp til 2 millioner kroner hvis spilleren har tallene som blir trukket i TV-trekningen på NRK 2 på spillebrettet sitt. For hvert tall vinneren har på sitt spillebrett øker premien.

I tillegg er det mange andre vinnersjanser om du kjøper en Extra-kupong. Er du først ute med fullt bilde, ramme eller brett vinner du fine pengepremier.

Spill Extra før klokken 17.00 i kveld!

(Vinnersannsynlighet for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000 per kupong)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør