Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

33 670 i odds

Dette er spillet for deg som elsker gambling.

Kommersielt

Etter meget gode tilbakemeldinger fra vår test for å finne de store gamblingobjektene i Langoddsen-programmet prøver vi oss igjen. Sist traff vi faktisk på et av våre virkelige langskudd (Færøyene), men vi sier som sist - dette er langskudd. Noen av dem fra midtbanen. For deg som heller liker tips basert litt mer på normale vurderinger hvor spillefingeren ikke får så fritt spillerom bør du sjekke denne:

Sjekk også denne: Fredagens frekke dobbel

Her er den forrige saken: 14 786 i odds

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Bingoligaen
Å spille på Tippeligaen på oddsen (og på tippekupongen) hittil i år har nesten vært å sammenligne med å spille Lotto. Enda verre er det nå med en haug med kamper på kort tid, en salig blanding av utsatte kamper og flyttede kamper - og i tillegg en skokk med spillere som er borte fra lagene (Hint: Sjekk skaderapporten vår her på Sportspill for en tilnærmet oversikt).

De første langskuddene vårt er, ikke overraskende, hentet fra vår egen øverste divisjon.

Brann - Sogndal B 5.05

Denne kampen kan spilles som singel. I utgangspunktet er Brann favoritt, men mangler både den ene og den andre av viktige spillere. Brann har riktignok et veldig godt tak på Sogndal hjemme, men har ikke vært noe godt hjemmelag i det siste. Sogndal har slått Stabæk borte i år, og har tre ettmålstap. Dette langskuddet kan det være verdt å prøve seg på.

Vårt andre langskudd hentes også fra samme divisjon.

Molde - Start 5.05 B

Nok en kamp du kan spille som singel. Molde var før seriestarten spådd opp i skyene, mens man ikke hadde stor tro på Start. Etter ni kamper skiller det fire poeng på de to lagene. Hjemme har Molde 9 6 9 mot Start totalt i innbyrdes oppgjør. I tillegg har Molde vært et dårlig hjemmelag i det siste. Molde kommer også fra et stortap mot Haugesund. Vi smeller til med venstrefoten, og håper på det beste.

Stabæk - Aalesund 3.95 B

Lagene på 3.plass og 4.plass i Tippeligaen møtes, og med det som utgangspunkt er det en høy odds på borteseier. Begge lagene har nok overrasket ekspertene i år, og har vist god form i det siste. I slutten av mai (siste runde før denne) slo Aalesund Viking hjemme, mens Stabæk banket Start borte. Nå har ikke Aalesund imponert på bortebane i år, men dette er jevnere enn oddsen skulle tilsi så vi gambler i vei.

Sandnes Ulf - Randaberg 5.40 B

Denne kampen må eventuelt kombineres med andre (den kan ikke spilles som singel). Kampen er et bunnoppgjør i Adeccoligaen. Hjemmelaget ligger på en 14.plass med 9 poeng, mens Randaberg er helt sist med 5.poeng. Randaberg spilte uavgjort hjemme mot Hødd sist, mens Sandnes Ulf slo Sandefjord. I utgangspunktet er dette et utrolig langskudd, men vi klinker til her også. Når to lag så langt nede på tabellen møtes kan alt skje, uansett hva papiret skulle tilsi.

Dunkalk UTD - Drogheda UTD 6.80 B

Vi skal innrømme at det var oddsen som først gjorde oss interessert. Drogheda UTD har vært forferdelige i det siste (1 seier på de siste 20 kampene...). Dunkalk har på sin side vært overbevisende, men historien viser at oppgjørene mellom disse to lagene ofte blir målrike og jevne affærer. Drogheda kjemper for å overleve i den irske toppdivisjonen, mens Dunkalk ligger på en 6.plass (det er 10 lag i divisjonen). Ja, dette er et langskudd av dimensjoner, men historien - og det faktum at bortelaget har ryggen mot veggen kan tale for at man kan prøve.

USA - Panama 9.10 B

Alle ting skulle vel egentlig tyde på at dette er tull? Vel, nei. Tre innbyrdes oppgjør, hvor to har endt med uavgjort kan være en liten indikasjon på at det er et vilt tips som man kan vurdere hvis man virkelig er i gamblingmodus. USA er selvfølgelig et mye bedre lag, men i slike kamper (mesterskap) har større overraskelser kommet. Selvfølgelig et langskudd nærmest fra egen sekstenmeter, men selv utspark kan gå i mål.

Vil du spille på kampene kan du klikke i vinduet til høyre. Kombinerer du dem alle får du 33 660,76 i odds.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus