Gå til sidens hovedinnhold

36 år siden sist de brasilianske stjernene klarte dette

Brasil har ikke vunnet borte mot Paraguay siden 1985. Vi tror de gjør noe med den statistikken natt til onsdag.

Brasil har spilt fire bortekamper på rad i VM-kvalifiseringen mot Paraguay uten å vinne.

At Brasil vinner mot Paraguay gir 1,52 i odds

I 2016 spilte lagene 2-2 på Estadio Defensores del Chaco. I den kampen ledet Paraguay 2-0 etter 49 minutter, men Brasil kjempet seg tilbake i kampen og Dani Alaves scoret 2-2-målet i det 90. minutt.

Da lagene møttes i Asunción i 2008 klarte ikke en gang den søramerikanske fotballstormakten å score. Da tapte Brasil 0-2.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

De klarte heller ikke å score i bortekampen mot Paraguay i 2004. Den endte 0-0. Det var likevel et bedre resultat enn de oppnådde i 2000. Da tapte de 1-2 i den paraguyanske hovedstaden.

Sist sambanasjonen vant på bortebane mot Paraguay var tilbake i juni 1985. Vi tror de gjentar prestasjonen fra 36 år tilbake natt til onsdag.

Paraguay - Brasil (Handikap 1-0) 2,30 - 3,40 - 2,55 B (spillestopp tirsdag kl. 23.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Både Paraguay og Brasil er ubeseiret i de fem første kampene i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, men vi tror Paraguay går på sitt første tap natt til onsdag hjemme på Estadio Defensores del Chaco.

Åtte kamper uten tap

Eduardo Berizzos menn klarte 0-0 mot Uruguay natt til fredag. Dermed har de vunnet mot Venezuela, og spilt uavgjort i de fire øvrige kampene i VM-kvalifiseringen. De har blant annet klart 1-1 mot Argentina.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

Det skal spilles 13 kamper til før det avgjøres hvilke søramerikanske lag som kvalifiserer seg for Qatar-VM i 2022.

De fire beste lagene i den søramerikanske kvaliken går direkte til VM.

Paraguay ligger før kampen mot Brasil på den viktige fjerdeplassen med syv poeng, men det er bare målforskjellen som gjør at de ligger foran Uruguay og Colombia.

Berizzos mannskap har nå spilt åtte kamper på rad i alle turneringer uten å tape. Problemet til Paraguay er at de ikke klarer å avgjøre kamper. De har spilt 2-2 i de to første hjemmekampene i kvalifiseringen mot Peru og Bolivia.

De har en sterk statistikk mot Brasil hjemme i Asunción i, men denne gangen tror vi de taper.

Uten bortetap på seks år

Brasil stanget og stanget mot Ecuador i første omgang uten å få ballen i mål, men etter 65 minutter kom endelig scoringen. Everton-spissen Richarlison fikk en perfekt pasning fra Neymar og banket ballen i mål via keeper Dominguez. Neymar satte inn 2-0 fra straffemerket fire minutter på overtid. Da hadde han bommet på det første straffesparket, men fikk lov til å straffesparket om igjen.

Her kan du skrape Flax på nett

Brasil jakter på sin sjette strake seier i VM-kvaliken natt til onsdag. Bortestatistikken deres gir grunn til optimisme. Brasil har nemlig ikke tapt en bortekamp siden oktober 2015, men de måtte ha en straffespark-konkurranse for å slå ut Paraguay i Copa America-kvartfinalen i 2019.

Paraguay har hatt en god start på V;M-kvalifiseringen, men de taper mot Brasil. Gjestene har rett og slett et bedre lag.

Tites menn har vunnet fire av de fem første kampene i VM-kvaliken med to mål eller mer. De har også vunnet åtte av de ni siste kampene på bortebane med to mål eller mer. Vi tror også at de klarer å vinne med to mål mot Paraguay. Oddsen på at Brasil vinner med to mål eller mer i denne kampen er 2,55. Det blir vårt spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset