Gå til sidens hovedinnhold

4,7 mill. ekstra for 12 rette i kveld

Ekstra spenning med ekstra millioner i tippepotten. Sjekk våre tips!

Om ikke kveldens midtukekupong med Champions League, Premier League og Euro League er spennende nok i seg selv, kan du også få enorme bonusutbetalinger fra Norsk Tipping dersom du er alene om 12 rette.

Bonuspotten utbetales kun når en vinner er alene om å ha 12 rette, med én eller flere kuponger. Du kan altså fint levere ti like rekker og kapre bonuspotten. På midtukekupongen denne uken vil en alenevinner med 12 rette i tipping få utbetalt ca. 4,7 millioner ekstra og en med 12 rette i pausetipping få utbetalt ca. 565.000 ekstra.

Unngå folkerekka
Å prikke inn 12 rette er vanskelig nok i seg selv. Når målet er å bli alenevinner må man i tillegg levere en rekke som ligger et godt stykke unna folkerekka. Folkerekka er en prosentvis fordeling av alle tippetegn som er levert, og reflekterer således det folk flest har tippet. Klikk her og huk av for «folkerekka» for å se hva du ikke skal spille for å bli alenevinner.

Nederst i artikkelen ser du våre midtukeforslag til 96 og 486 kroner.

Spillforslag
La oss se nærmere på midtukekupongen og finne ut hvilke skreller som kan gjøre nettopp din kupong til alenevinner. Onsdag klokka 14.00 er det minst avkryssede resultatet på folkerekka B i kamp 2: Lyon skal slå Real Madrid borte i Champions League. Allerede her rister mange på hodet, Lyon har 1-0 å gå på fra forrige kamp og de trenger ikke mer enn uavgjort for avansement. Men det er slike resultater du må få inn for å bli alenevinner. Lyon er et utmerket fotballag, og Real Madrid har røket ut i denne runden av Champions League mange ganger før, så hvorfor ikke?

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Vi fortsetter med en ugardert U i kamp 3, Burnely - Stoke. Stoke spiller ofte uavgjort på bortebane, de er kjent for å gå for 0-0. Folkerekka forteller om 30 prosent uavgjort, så dette er en kamp mange tippere foreløpig har gardert med U eller gjort som oss og spilt ren U.

To spillforslag
Vi har satt opp to spillforslag, ett på 96 kroner og ett på 486 kroner. Leverer gjerne forslaget vårt, men da blir du neppe alenevinner siden denne siden leses av flere. Dersom du går etter bonuspotten, anbefaler vi deg heller å ta utgangspunkt i spillforslaget og gjør deretter en eller to syke endringer før du leverer, så er du straks nærmere 4,7 millioner.

Nå er det jo slett ikke sikkert at det blir noen alenevinner i Tipping denne runden. Da overføres bonuspotten til neste runde, lørdagskupongen, samtidig som bonuspotten når et tak på 5 millioner. Når 5 millioner passeres, vil Norsk Tipping utbetale bonuspotten til ALLE med 12 rette på den kupongen de bestemmer, i dette tilfellet lørdagskupongen 13. mars. Da kan det fort lønne seg å krysse av et par ekstra garderinger.

Spillforslag til 96 kroner

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 10.03.2010 20:40
1. Manchester Unit - Milan H
2. Real Madrid - Lyon H U B
3. Burnley - Stoke U
4. Reading - Derby H B
5. Lille - Liverpool H
6. Atletico Madrid - Sporting Lisboa H
7. Hamburger SV - Anderlecht H U
8. Rubin Kazan - Wolfsburg H B
9. Juventus - Fulham H B
10. Valencia - Werder Bremen H B
11. Benfica - Marseille H
12. Panathinaikos - Standard Liege U

Klikk her for å levere midtukekupong hos Norsk Tipping

Spillforslag til 486 kroner

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 10.03.2010 20:40
1. Manchester Unit - Milan H
2. Real Madrid - Lyon H U B
3. Burnley - Stoke U
4. Reading - Derby H
5. Lille - Liverpool H
6. Atletico Madrid - Sporting Lisboa H
7. Hamburger SV - Anderlecht H U B
8. Rubin Kazan - Wolfsburg H U B
9. Juventus - Fulham H U B
10. Valencia - Werder Bremen H B
11. Benfica - Marseille H
12. Panathinaikos - Standard Liege H U B

Klikk her for å levere midtukekupong hos Norsk Tipping