Liverpool har vunnet fem strake kamper mot Southampton på Anfield. I denne perioden har de scoret hele 16 mål, uten å slippe inn et eneste ett.

2,15 i odds på at Liverpool vinner på denne måten mot Southampton

Det er den lengste rekken med bortekamper for the Saints i den engelske toppdivisjonen uten å score mot et og samme lag.

Ingenting tyder på at Southampton skal klare å snu denne trenden i lørdagens kamp. De har nemlig gått av banen i fire av de fem siste bortekampene uten å score mål.

Se Liverpool mot Southampton på TV3+. Skaff deg tilgang her!

Liverpool - Southampton

Odds: Liverpool vinner og holder nullen - 2,15 i odds

Kampstart lørdag 12. november kl. 16.00

Spillestopp kl 15.59

Anfield

Slik ser du kampen:

Den vises på TV3+ Skaff deg tilgang her

Se Liverpool mot Southampton på TV3+. Skaff deg tilgang her!

Vi tror Liverpool vinner og holder nullen. Det kan du spille på her til 2,15 i odds

Nathan Jones får en tøff start på managerkarrieren i Southampton. Den tidligere Luton Town-manageren tar med seg the Saints til Anfield lørdag for å møte Liverpool.

Roberto De Zerbi som debuterte som Brighton-manager på Anfield fikk med seg ett poeng fra Liverpool, men vi tror ikke Jones er like heldig.

Klikk her for å skaffe deg årets Flax Julekalender her

Jurgen Klopps lag er i bedre form nå, og de spiller sin siste kamp før VM-pausen. Forrige helgs 2-1-seier borte mot Tottenham gjorde at Liverpool tette litt av luken frem til lagene i topp fire-kampen.

Liverpool skal ta tre poeng mot et Southampton-lag som har problemer på bortebane.

Den svake borteformen var en stor del av årsaken til at Ralph Hasenhuttl fikk sparken på St Mary's. De har tapt fem av de siste syv bortekampene, og de har kun scoret fire mål på de syv bortematchene.

Se alle de nye Liverpool-draktene her

De har gått målløse av banen i fire av de siste fem bortekampene, og de har tapt 0-1 i tre av disse tapene.

Jones skal forsøke å snu den dårlige trenden, men vi tror ikke at han klarer det på Anfield.

Liverpool har nok en gang Mo Salah de kan stole på offensivt. Dette har ikke vært hans beste sesong, men den egyptiske stjernen har nå scoret i fire kamper på rad, inkludert de to målene mot Tottenham sist.

Liverpool har scoret imponerende 18 mål på syv hjemmekamper i ligaen, men halvparten av dem kom i 9-0-seieren mot Bournemouth.

Siden den kampen har Merseyside-laget kun scoret mer enn to mål i én av de siste ni kampene foran egne fans. De har også holdt nullen i fem av de siste seks kampene på Anfield, og i alle de fem kampene har det vært scoret under 2,5 mål. Dette blir neppe noe målshow.

Liverpool har vunnet ni av de siste ti Premier League-kampene mot Southampton, og The Saints har ikke scoret i de seks siste bortekampene mot de helrøde fra Beatles-byen.

Vi tror Liverpool vinner og holder nullen. Det kan du spille på her til 2,15 i odds