*Nettavisen* Sportspill.

6 millioner skal fordeles!

Foto: FABRICE COFFRINI (Afp)

Alle med 12 rette på midtukekupongen deler potten på over 6 millioner kroner.

12.10.12 13:19

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Ikke noe pokus med Opus
Oddstips 1: Ingen geysir i Albania
Oddstips 2: Fiasko i Sveits
V5 Øvrevoll: Vi spiller fredagsgalopp

V75 Momarken: En superb V75-banker
VM-kvalik: Sjekk disse rekordene
VM-kvalik: Slik ser du kampene

Midtukekupongen er satt sammen av 12 oppgjør fra kveldens runde i VM-kvalifiseringen.

Bonuspotten har rundet den magiske grensen på 5.000.000 kroner. Det betyr at potten ikke bare kan tilfalle en eventuell alenevinner, men skal fordeles på alle som klarer 12 rette. Dermed får vi se en premie for 12 rette som er fem til seks ganger så høy som normalt, og muligens en premie på over 6 millioner for 12 rette dersom noen skulle være så heldige og dyktige å være alene om 12 rette.

Fredagens tippekupong er en av de få kupongene der tilbakebetalingen til tipperne er ekstraordinært høy. Så vi sier som vi pleier: Skal du levere kun én tippekupong i år, så gjør det i kveld. Husk spillefrist klokken 19.55.

Så lett tipper du på mobilen!

1. Sveits - Norge
VM-kvalifisering, gruppe E. Sveits var små favoritter i Norges gruppe før kvalifiseringen startet, og med solid spill og 2-0 borte mot Slovenia og 2-0 hjemme mot Albania, seiler de opp som en klar favoritt til å vinne gruppen. Laget ser sterkt ut, de har flere unge og lovende spillere som har hevet seg veldig det siste året. Sveits har gått fra bra til bedre og med seier i dag vil de ta et godt grep om gruppeseier.

Trener Ottmar Hitzfeld kan velge blant alle sine beste, ser det ut til. Kanskje får vi se samme startoppstilling som sist. Se på dette laget, dette er klasse:

Benaglio - Djourou, Lichtsteiner, von Bergen, Rodriguez, Behrami, Inler, Stöcker, Shaqiri, Xhaka, Derdiyok.

Norge lykkes ikke på Island og røk som kjent 0-2 i den første kampen. Verdifulle poeng gikk tapt, men mye ble rettet opp med 2-1-hjemmeseier mot Slovenia. Jubilanten John Arne Riise scoret på straffe fire minutter på overtid og reddet dagen etter at slovenerne tok en tidlig ledelse. Norge må klare minst uavgjort i Sveits, ellers er sveitserne 6 poeng foran og det kan bli fryktelig tungt å hente inn.

Egil Olsen satte inn Joshua King etter pause mot Slovenia, og han ga Norge et løft. Daniel Braaten var også god, og i dag er det ifølge Drillo disse to og Søderlund som kjemper om spiss-plassen. Dessuten er Valon Berisha henet inn i troppen. Jarstein vokter buret, Bugge Pettersen er reserve. Moa (a) og Bjørn Helge Riise (m) har meldt forfall. Vadim Demidov (f) og Alexander Tettey (m) er ikke med i troppen denne gangen. Men det er Henning Hauger (m), han er muligens tiltenkt den defensive midtbanerollen.

«Jeg vil være svært fornøyd med ett poeng mot Sveits og tre mot Kypros», sier Drillo på NFFs nettsider. Og uten å ta med flere Drillo-sitater mener vi det er veldig tydelig at Norge skal ligge lavt og gå for ett poeng eller en heldig seier i Bern.

Norge spiller borte mot et Sveits som nå er besatt med spillere i europeisk toppklasse på nesten alle plasser. De er i form og skadefrie. Norge kommer hit med en slags defensiv plan antar vi, men det ser mer ut som Norge bare krysser fingrene for at motstander ikke skal treffe mål og at kampen skal ende 0-0. Dette kan ikke gå bra for Norge. H i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Bulgaria - Danmark
VM-kvalifisering, gruppe B. Bulgaria viste nok en gang hvor vonde de er å slå hjemme i Sofia da de kjempet seg tilbake i kampen mot et sterkt Italia og klarte 2-2 i sin åpningskamp. Hjemme mot Armenia scoret Manolev igjen og sikret 1-0 mot et lag som etter hvert ble redusert til 9 mann. Selv fikk bulgarerne Dyakov utvist i en kamp som inneholdt ni gule og tre røde kort. Med fire poeng på to hjemmekamper har Bulgaria fått den starten de ønsket på kvalifiseringen, og deler tabelltopp med Italia. Her kommer den tredje hjemmekampen på rad.

Dyakov (f) er suspendert. Berbatov (a) står fast ved sin boikott av landslaget. Minev og Gargorov, som spilte mot Italia, og Zanev og Sarnov, er også ute.

Danmark har bare spilt én kamp, 0-0-oppgjøret mot Tsjekkia i Parken. Danskene hadde de fleste av de middels store målsjansene, men veldig farlige var de aldri. Det betyr at Danmark trenger poeng i Sofia, helst alle tre, før de reiser til Italia og gruppespillets antatt tøffeste bortekamp på tirsdag.

Bendtner (a) er tilbake fra suspensjon. Debatten hos våre naboer går derfor på om rutinerte Nicklas Bendtner, som sliter med spilletid i Juventus, eller talentet Andreas Cornelius fra FC København skal spille spiss. Det er få skader å ta hensyn til for trener Morten Olsen denne gangen.

Danmark vil svært nødig gå på et tap her, før den vriene bortekampen i Italia. Å vinne i Sofia er imidlertid ikke enkelt, og vi sitter med en følelse av at uavgjort kan være akseptabelt for danskene. Hvert fall tror vi at dersom kampen står uavgjort utover i 2. omgang, vil danskene roe ned og sikre det ene poenget fremfor å sende alle mann i angrep. Vi garderer denne på det store systemet men lar det stå en ren U i kamp 2 på 96-rekkeren.

3. Hviterussland - Spania
VM-kvalifisering, gruppe I. Hviterusserne har overrasket i enkelt-kamper i kvalifiseringer de siste årene, men denne gangen har de ikke detonert noen bomber, foreløpig. Sterke enkeltspillere som Rodinov og Bressan fra BATE Borisov har ikke scoret for landslaget i de to første. 0-1 i Georgia og 1-3 i Frankrike er fasit etter to spilte. I Paris ble hviterusserne tidvis utspilt av et sprekt fransk lag og trengte straffespark før de fikk pirket inn et reduseringsmål, på keeper Lloris retur på Kornilenkos straffespark. I dag spiller hviterusserne hjemme i diktaturet for første gang i denne kvaliken, men utfordringen er større enn i de to første i og med at motstander er de regjerende verdensmestere.

Trener Kondratyev har kun tatt med én rendyrket spiss denne gangen, Vitali Rodionov fra BATE. Det er oss bekjent ikke snakk om noen store skadeproblemer.

Spania har kun spilt borte mot Georgia, en kamp de vant 1-0. Georgia prøvde aldri å spille noe eget spill, de la hele laget i forsvar og lot Spania sentre ball. Det tok spanjolene 86 minutter å få hull på byllen, Soldado sikret en seier som Spania måtte svette for. Det kan bli tungt for Spania i dag også, for hviterusserne har sikkert sett at Georgia nesten lykkes med sin defensive strategi, og vi kan kanskje få se et lignende kampbilde. Når det er sagt så har Spania sterke nok spillere til å score etter ett minutt i Minsk også, og dette er en kamp Spania skal ta tre poeng i.

Trener Vicente del Bosque kan ikke benytte seg av de skadde Barcelona-forsvarerne Carles Puyol og Gerard Piqué. Derfor er tidligere Bilbao-forsvar, nå i Bayern München, Javi Martínez, henet inn. Han blir et alternativ til Sergio Ramos og Raúl Albiol sentralt i forsvar.

Hviterusserne mener de har alt å vinne her og ser hvertfall på forhånd ut til å ha en mer offensiv innstilling til kampen mot verdensmesterne enn Georgia hadde. Det kan åpne muligens opp for Spania og litt underholdning. Uansett vil Spania spille sitt eget spill, slik de alltid gjør, uavhengig av motstanders styrker og svakheter. B i kamp 3.

4. Slovakia - Latvia
VM-kvalifisering, gruppe G. Slovakia har spilt 1-1 i Litauen og slått Liechtenstein 2-0 hjemme. I Vilnius havnet de under, men Marek Sappara utlignet rett før pause. Etter pause skulle Slovakia kjøre kampen og ta poengene, men i stedet fikk de Pecovsky utvist i det 55. minutt og endte med å forsvare seg derfra og ut. Målvakt Mucha bidro sterkt til at det ble poeng. Hjemmeseieren mot Liechtenstein var mer plankekjøring, Sappara scoret igjen, og Amkar Perm-spissen Jakubko kom innpå og satte spikeren i kista. Alt i alt greit levert av slovakene, men de ser ikke veldig solide eller veldig gode ut.

Pekovsky (m) er suspendert etter rødt kort sist.

Latvia har tapt 1-2 hjemme for Hellas og 0-4 borte for Bosnia-Herzegovina. Hjemme mot Hellas åpnet de overraskende sterkt og tok ledelsen ved Cauna på straffe. Hellas vaklet, men kjempet seg tilbake i 2. omgang. Dessverre for Latvia, som må regne med å få det tøft i dag også, og trolig ikke tar poeng før hjemme mot Liechtenstein neste uke. Da er det allerede langt opp til avansement.

Her ligger det en hjemmeseier i luften. Slovakia har det sterkeste mannskapet og Latvia har ikke sett alt for gode ut denne gangen. H i kamp 4.

5. Serbia - Belgia
VM-kvalifisering, gruppe A. Dette blir en nøkkelkamp i en tøff gruppe der Kroatia kjemper om avansement i tillegg til disse to, og der Skottland, Wales og Makedonia ikke er noen walk-over de heller. Serbia spilte 0-0 borte mot Skottland før de slo Wales 6-1 hjemme. Serberne var frustrerte etter Skottland-kampen, som de følte de burde vunnet, men der referatene forteller at de få sjansene var jevnt fordelt og at målvaktene var best. Derfor passet det bra med overkjøring av Wales og en god porsjon selvtillit før kveldens tøffe hjemmekamp.

Trener Mihajlovic mangler Ajax-spissen Miralem Sulejmani, Uniteds Nemanja Vidic (f) og førstevalget i mål, Partizans Vladimir Stojkovic, som har stått de to første kampene.

Belgia overbeviste med 2-0 borte mot Wales, men måtte ta til takke med ett poeng hjemme mot Kroatia etter å ha havnet under etter bare seks minutter. Gillet scoret 1-1 rett før pause og det sto seg. Belgia har mange sterke navn i troppen og spillet sitter også bra. Denne bortekampen blir imidlertid noe av det tøffeste de skal gjennom i denne gruppen.

Evertons toneangivende midtbanespiller Marouane Fellaini er dessverre ute med en liten skade. West Bromwich-spissen Romelu Lukaku er også ute, og Ilombe Mboyo fra Gent er hentet inn i stedet. Trener Marc Wilmots er dessuten bekymret for Axel Witsel (m) og Vincent Kompany (f), begge har stått over treninger og regnes som usikre.

Etter en flott start tror vi Belgia maksimalt klarer det ene poenget denne gangen. Begge lag har sentrale spillere ute, men vi ser ikke at det favoriserer det ene aller andre laget i så veldig stor grad. Blir det uavgjort her har ingen av kamphanene forspilt sine sjanser til å holde følge med Kroatia. HU i kamp 5.

6. Estland - Ungarn
VM-kvalifisering, gruppe D. Estland er et lag som kan overraske, det så vi i EM-kvalifiseringen der de kom helt til play-off etter heroisk innsats i gruppespillet. Derfor er det skuffende at de legger seg bakpå hjemme mot Romania i den første kampen, og enda mer skuffende at de taper 0-2 likevel. Tap 0-3 i Tyrkia i den andre kampen gjør at Estland nå står uten poeng og scoringer, og nye overraskelser virker å være langt unna. Bortekampen i Istanbul var vanskelig nok i utgangspunktet, og ble ikke enklere da Aalesunds back Enar Jääger fikk rødt kort i det 19. minutt.

Jääger (f) er suspendert. Ellers finner vi lite andre nyheter om Tarmo Ruutlis mannskap, antagelig er det få andre fravr. Troppen kan sees her.

Ungarn har startet med den enkleste og den tøffeste motstanderen, og 5-0 over Andorra og tap 1-4 for Nederland er omtrent som forventet. Kanskje burde de klart å forsvare seg bedre hjemme mot Nederland, det tok bare tre minutter før de havnet under. Til gjengjeld utlignet de fire minutter senere. Uansett, det skal bli tøft å avansere fra en gruppe med Nederland, Romania og Tyrkia. Borteseier i dag kan bli avgjørende.

Vi finner ingen rapporter om fravær i Ungarns lag, og da skal de kunne stille rimelig likt som sist:

Bogdan – Liptak, Vanczak, Juhazs, Korcsmar – Varga, Elek – Dzsudzsak, Gera, Koman – Priskin.

Ungarn ser ut til å ha mest å by på i denne kvalifiseringen, og de skal ha gode sjanser mot et Estland som er ute av sonen. UB i kamp 6.

7. Wales - Skottland
VM-kvalifisering, gruppe A. Det ser helt svart ut for Wales. Den nye treneren Chris Coleman kunne notere sitt fjerde strake tap med Wales da det ble 0-2 hjemme mot Belgia, og det femte da de røk 1-6 i Serbia. Bellamy (a) var ikke med i Serbia, men Bale var der og scoret, Aaron Ramsey spilte også. Det ser imidlertid ut til at det ikke holder med 3-4 klassespillere denne gangen. Wales forrige manager, den avdøde Gary Speed, fikk veldig mye ut av dette mannskapet, men per i dag er ikke Wales i nærheten av poeng mot lag som Belgia og Serbia. Noe bedre sjanser bør de dog ha i øy-derbyet mot skottene.

Coleman har hatt en del usikkerhet rundt Gareth Bale (m) og Adam Matthews (f), men begge ligger an til å kunne spille. Joe Ledley er tilbake, men Craig Bellamy (a), kanskje den mest toneangivende waliseren av alle, er ute.

Skottland er ikke kjent for å score mange mål, og det gjorde de heller ikke da de spilte 0-0 hjemme mot Serbia i sin første kamp. Kenny Miller var målscorer og reddet ett poeng da det ble 1-1 hjemme mot Makedonia noen dager senere. Det ser ikke ut til at Skottland kan bli blant de to beste denne gangen heller. De er et hardtarbeidende mannskap, og de har spillere som gjør det brukbart i Premier League og Championship, som Charlie Adam, Kenny Miller, Jordan Rhodes og mange flere. Summen blir et lag som er vonde å score på, men som dessverre også har vondt for å score. For underholdningens del er det kanskje like greit om skottene ikke blir med til Brasil.

Robert Snodgrass (m) og Jordan Rhodes (a) er ute med ankelskader, forteller Uefa i sin skaderapport. Steven Naismith (a) og Grant Hanley (f) skal også være utilgjengelige. Trener Craig Levein har derfor hentet inn Celtics Kris Commons (m), som har vært ute av landslaget en periode. Darren Fletcher (m) og Steven Fletcher (a) er tilbake i laget.

Med to lag som sjelden scorer, kunne man få ideer om 0-0 og lite underholdning i Cardiff. Det blir ikke tilfelle, tror vi. Wales er nødt til å våkne snart og dette kan være den rette anledningen. Dessuten, ett poeng er så godt som verdiløst for hjemmelaget. Skottene kommer med et noe alternativt, men brukbart lag, og berettiget håp om seier. Her kan alt skje. HUB i kamp 7.

8. Irland - Tyskland
VM-kvalifisering, gruppe C. Irland skuffet i EM sist, men er på rett vei med 2-1-seier i Kasakhstan. Seieren satt imidlertid utrolig langt inne, det var første i det 89. minutt at kaptein Robbie Keane utlignet på straffe før Wolverhamptons Kevin Doyle ble matchvinner minuttet senere. Dette så ille ut, for irene skapte i kjent EM-stil nesten ingenting de første 89 minuttene, og her har trener Trapattoni mye jobb å gjøre til tross for tre griseheldige poeng på konto. Irland har bare spilt denne ene kampen så langt.

Robbie Keane (a), Kevin Doyle (a) og Richard Dunne (f), Glenn Whelan (m) og Sean St Ledger (f) er ute. Sunderland-vingen James McClean er også ute mot tyskerne, men trolig tilbake mot Færøyene tirsdag. Aston Villas Ciaran Clark (f) er hentet inn, men vi får se et svekket Irland denne gangen.

Tyskland har ikke stått for noen overraskelser denne gangen, de har tatt to oppskriftsmessige seire og topper gruppen akkurat som forventet. 3-0 hjemme over Færøyene var en lek, men fansen lot seg frustrere av et tysk lag som hadde alt av spill men som ikke var helt skjerpet i angrep. Özil puttet to ganger etter pause og seieren var aldri truet, men burde vært større. 2-1 i Wien mot naboen Østerrike, som stilte med flere Bundesligaspillere enn tyskerne selv, var også solid om enn ikke like klar. Tyskland spilte med stor tro på eget spill og ledet fortjent 2-0 da Østerrike reduserte og gjorde det litt spennende mot slutten.

Trener Löw må klare seg uten Lars Bender (m), Sven Bender (m) og Mats Hummels (f), og den suspenderte Philipp Lahm (f). HSV-forsvarer Heiko Westermann er hentet inn. På topp er Gomez ikke helt bra etter en skade, mens Klose er aktuell, Podolski og Reus også. På midtbanen er Bastian Schweinsteiger nå fit for fight.

Irland skal være et lag som på en god dag kan stjele ett poeng fra tyskerne, men slik de har spilt hittil og med den fraværssituasjonen de har, tror vi dessverre ikke irene er i nærheten nå. Dette har tyskerne styrke nok til å kontrollere fra start til slutt. Resultattips 0-2 og B i kamp 8.

9. Hellas - Bosnia-Hercegovina
VM-kvalifisering, gruppe G. EM-kvartfinalistene Hellas har startet oppskriftsmessig med 2-1 i Latvia og 2-0 hjemme mot Litauen. De havnet under i Latvia, men kjempet seg tilbake i 2. omgang. De leder likevel ikke gruppen, det gjør dagens motstander, på bedre målforskjell. Hellas har sett sterke ut og tar initiativet i gruppen, skulle de vinne i kveld.

Loukas Vyntra (f) er ute med skade i rundt to uker, melder Panathinaikos medisinske team til Uefa.com. Fra før er Papadopoulos (f), José Holebas (f) og Christodoulopoulos (m) ute. Det er usikkerhet rundt Giorgos Tzavellas og U21-spiller Kostas Stafylidis er hentet inn. Veteranen Giorgos Karagounis er også tilbake i troppen etter en kort periode som klubbløs.

Bosnia-Herzegovina har ikke hatt det aller tøffeste åpningsprogrammet og står med full pott etter 8-1 i Liechtenstein og 4-1 hjemme mot Latvia. Mot Latvia havnet de faktisk under 0-1 etter 5 minutter, men Ibisevic, Dzeko, Pjanic, Misimovic og de andre målhungrige bosnierne snudde kampen ganske greit. De har heller ikke fått et eneste gult eller rødt kort på disse to første. I dag blir det adskillige hakk tøffere, en helt annen type kamp.

Romas Miralem Pjanic (m) er ute med skade, men man håper å ha ham klar til neste kamp på tirsdag. Miroslav Stevanovic er en sannsynlig erstatter.

Her tror vi Bosnia kan klare å score, men å vinne blir antagelig tøft. Hellas kan ikke stille sitt optimale lag, men har brukbare erstattere. HU i kamp 9.

10. Luxemburg - Israel
VM-kvalifisering, gruppe F. Dette er nok ikke så opplagt som man kunne tro. Luxemburg er ikke lenger noe slaktoffer og de har allerede tatt poeng. Etter et knepent tap 1-2 hjemme for Portugal, der Luxemburg tok ledelsen før kvarteret var spilt, klarte de å kjempe seg til 1-1 borte mot Nord-Irland. Begge ganger var det Dudelange-spissen Da Mota som var frempå og scoret. Noen husker kanskje hvordan Dudelange sjokkerte med å sende Red Bull Salzburg ut av Champions League-kvaliken i sommer. Luxemburg er underdog i alle kamper og de ser ut til å trives med det.

Israel har spilt 1-1 i Aserbadsjan og tapt 0-4 hjemme for Russland. Eli Gutmans mannskap har ikke overbevist og er avhengige av full pott i dag for ikke å falle av lasset.

Gutman varsler endringer etter den skuffende starten, og en av dem skal være at kaptein og playmaker Yossi Benayoun settes ut av laget for første gang siden debuten i 1998. Også Ben Haim er ute av laget.

Israel er store favoritter, men har skuffet hittil. Borteseieren har 67 prosent på folkerekka i skrivende stund. Man får en følelse av at hvis man garderer kampen ender det 5-0 til Israel, men hvis man lar være så blir det 1-1. Sagt på en annen måte: Israel bør vinne denne kampen klart, men vi stoler ikke helt på dem. Det er ikke sikkert alt ordner seg bare ved å sette Benayoun ut av laget. UB i kamp 10.

11. Makedonia - Kroatia
VM-kvalifisering, gruppe A. Makedonerne startet glitrende og tok en tidlig ledelse i Skottland ved Mainz-forsvareren Noveski, men kampen endte 1-1. Dermed tok Makedonia sitt første poeng etter at de tapte 0-1 i Kroatia i den første kampen. Nå møter de kroatene igjen, og lærdommen fra den første kampen må være å fortsette på samme måte bare med enda større trykk, for makedonerne var ikke veldig langt unna scoring og poeng i Kroatia.

Rabotnicki-playmaker Stefan Spirovski (m) er ute med skade og Ostoja Stjepanovic er hentet inn i troppen. Stjepanovic har ingen landskamper fra før. Markovski (f), Spirovski og Ristovski er tilbake i troppen etter skadefravær i september.

Igor Stimac har fått en grei start som kroatisk landslagstrener. 1-0 over dagens motstander var påkrevet, mens det ble 1-1 borte mot et sterkt belgisk mannskap. Det blir imidlertid et rotterace med Belgia og Serbia om avansement fra denne gruppen, og i dag har man en god sjanse til å ta teten siden Serbia og Belgia møtes i Beograd. Vi forventer oss et ganske likt kampbilde som sist, med stor vekt på defensiv jobbing og noen få målsjanser til begge lag. Dette kan bli tøft for Kroatia.

Wolfsburg-spissen Ivica Olic har meldt forfall grunnet skade.

Vi kimser ikke av Makedonia, og klarer ikke fri oss fra tanken om at de vil gå hardt ut og score først i Skopje. Da kan de kanskje klare poeng mot dette sterke kroatiske mannskapet. Dette er normalt en borteseier, men markeringen blir UB i kamp 11.

12. Slovenia - Kypros
VM-kvalifisering, gruppe E. Slovenia har fått en tøff start med 0-2 hjemme for Sveits og så det forsmedelige tapet på overtid mot Norge på Ullevaal. At Slovenia skulle være jumbo i gruppen etter to runder er overraskende og det lover ikke godt i en gruppe som kan se ut til å bli enda jevnere enn forventet. Legia Warzawas Suler ga slovenerne ledelsen, men de klarte ikke forsvare den og var uheldige som ikke fikk med seg hvertfall det ene poenget. Dermed er Slovenia pisket til å vinne i kveld, hvis ikke er toget antagelig gått.

Valter Birsa (m) forlot Ullevaal med en strekk for en måneds tid siden, men han var ikke med for Torino i deres forrige seriekamp, så da er han trolig fortsatt ute.

Kypros er som vi skrev sist en fotballgal nasjon og klubblagene har ofte gjort det godt i Europa, takket være stort innslag av utenlandske proffspillere. Landslaget får ikke den samme oppmerksomheten, og fortjener den kanskje ikke heller. Tap 1-3 i Albania var som forventet, mens man klarte å slå Island 1-0 i den første hjemmekampen. Veteranen Constantinos Makrides scoret vinnermålet i det som ble kypriotenes første seier i en tellende kamp på tre år.

Slovenia har ikke vist spesielt mye eller hatt marginene mot seg, men her kommer seieren. Kypros på bortebane har vi liten tro på, og her skal de være bortimot sjanseløse. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 12.10.2012 19:55
1. Sveits - Norge H
2. Bulgaria - Danmark U
3. Hviterussland - Spania B
4. Slovakia - Latvia H
5. Serbia - Belgia H U
6. Estland - Ungarn U B
7. Wales - Skottland H U B
8. Irland - Tyskland B
9. Hellas - Bosnia-Hercegov H U
10. Luxemburg - Israel U B
11. Makedonia - Kroatia U B
12. Slovenia - Kypros H

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 12.10.2012 19:55
1. Sveits - Norge H
2. Bulgaria - Danmark H U B
3. Hviterussland - Spania B
4. Slovakia - Latvia H
5. Serbia - Belgia H U B
6. Estland - Ungarn U B
7. Wales - Skottland H U B
8. Irland - Tyskland B
9. Hellas - Bosnia-Hercegov H U
10. Luxemburg - Israel U B
11. Makedonia - Kroatia U B
12. Slovenia - Kypros H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.