Gå til sidens hovedinnhold

75 år siden sist Leeds var i denne situasjonen

Leeds står i fare for å stå uten en seier på de fem første ligakampene for første gang siden 1946. Men vi tror ikke det skjer.

Den tidligere argentinske landslagssjefen Marcelo Bielsa kom til Elland Road i juni 2018. Leeds har aldri gått fem ligakamper på rad uten seier etter at 66-åringen ble manager i Yorkshire-klubben. Vi tror ikke han gjør det denne sesongen heller.

Sesongens første seier kommer i fredagens kamp mot Newcastle.

At Leeds vinner mot Newcastle gir 2,25 i odds. Spiller her!

Newcastle - Leeds United

HUB og antall mål- Leeds United og over 2,5 mål - 3,20

Kampstart fredag 17. september kl. 21.00

Spillestopp kl. 20.59. Live odds etter kampstart

Kampen sess på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Leeds vinner og at det scores over 2,5 mål. Det spiller du her til 3,20 i odds

To lag som begge jakter sesongens første Premier League-seier møtes på St. James' Park fredag kveld.

Newcastle ligger nede på 19.-plass på tabellen, kun ett poeng over Norwich City som er bunnlaget i den engelske toppdivisjonen før helgens serierunde. Leeds har ikke gjort det stort bedre. De har kun tatt to poeng på de fire første kampene, og ligger før fredagens match på 17.-plass.

Ca. 102 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl. 19.00.

Newcastle-manager Steve Bruce har avvist alle ryktene om hans posisjon som manager, men et nytt tap vil gjøre at presset mot ham øker. Newcastle tapte begge kampene mot Leeds sist sesong, og vi tror de taper igjen fredag.

Statister i Ronaldo-show

Newcastle-spillerne var statister i Cristiano Ronaldo sitt comeback-show på Old Trafford sist helg. De tapte 1-4 mot Manchester United, og to av målene ble scoret av den portugisiske superstjernen.

Allerede fire kamper inn i 2021-2022-sesongen er det krisestemning i Newcastle, og den upopulære manageren Steve Bruce er mannen som for skylden for den grusomme sesongstarten.

Her er hele fredagens oddsprogram!

Etter fire serierunder er the Magpies fortsatt uten seier. Fasiten viser tre tap og én uavgjort. Newcastle har også den dårligste defensive statistikken i ligaen. De har sluppet inn tolv mål på fire kamper. Det gir et snitt på tre mål per kamp.

Newcastle-fansen har et ørlite håp om poeng i denne matchen, siden de møter et Leeds-lag som har fått nesten en like elendig start på sesongen.

Marcelo Bielsas lag har heller ikke vunnet en eneste kamp så langt, og de har den nest verste defensive statistikken i Premier League med elleve baklengs.

Leeds vant begge kampene mot Newcastle sist sesong, og de to kampene inneholdt totalt ti mål til sammen. Det tyder på at vi kan få bra underholdning på St. James' Park.

Newcastle mangler viktig spiller

Sentrale Callum Wilson er ute med skade hos Newcastle. The Magpies har kun vunnet to av sine 13 Premier League-kamper uten Wilson siden han kom til klubben i fjor.

Her er hele fredagens oddsprogram!

Selv om Wilson er ute med skade, har Newcastle fortsatt spillere som kan score på et Leeds-lag som er sårbare på kontringer. Allan Saint-Maximin og Miguel Almiron er begge spillere som kan lage problemer for Yorkshire-gjestene. Særlig fotrappe Saint-Maximin kan bli et mareritt for Leeds-forsvaret.

Leeds har Englands ferskeste landslagsspiller Patrick Bamford på topp. Han har kun ett mål denne sesongen, men har ferdigheter som kan skape vanskeligheter for et vaklende Newcastle-forsvar. Marcelo Bielsa har også Raphinha, Rodrigo aog nysigneringen Dan James som bidra offensivt.

De siste 18 kampene mellom disse to lagene har produsert 62 mål. Det er over tre mål i snitt per kamp. Vi tror på et nytt målshow på St. James' Park fredag.

At Leeds vinner og det scores over 2,5 mål gir 3,20 i odds