76-årig kvinne med supertrippel

Det er faktisk mer underholdning i oddsen enn du kan ane.

Kommersielt

For alle som spiller på oddsen er det alltid interessant å vite hva andre spiller. Mest av alt fordi det ofte kan være slik at flertallet har rett, men også fordi man kan få noen svært gode spilltips. Norsk Tipping har akkurat lansert en oppdatert versjon av sin oversikt Oddsengodbiter.

Der finner man en live oppdatering av hvilke kuponger som til enhver tid er levert i tillegg til de mest spilte spillene hver eneste dag. Alt fra den mest spilte singelen til hvordan folk har spilt på tv-sendte idrettsbegivenheter.

Likevel, det utvilsomt mest spennende og underholdende er å se på live oppdatering av hva faktisk folk spiller, og vi i Sportspill må si vi falt for den 76 år gamle kvinnen fra Troms som leverte denne heftige trippelen (klikk på bildet for større versjon):

Barcelona - BATE Borisov B 11.50
KRC Genk - Bayer Leverkusen U 3.65
Borussia Dortmund - Marseille B 4.65

En totalodds på deilige 195.18. Selv kun en tier der gir en grei gevinst, og hvem vet - kanskje hun har mer peiling enn oss?

Sjekk godbiter fra oddsen her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus