Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Skyhøy bonuspott på midtukekupongen
Oddssingel PL: Manchester City skal tilbake på toppen
Oddssingel Skottland: Knalltøff bortekamp for Gerrard
Oddsdobbel håndball:
Topplagene innfrir
V76 Bjerke: Vi jakter V75-opptur på Bjerke
V4 Bergsåker: Frekke V4-objekter til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 117 millioner kr i potten
Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss onsdag. Det er Super-G for menn under VM i alpint i Åre. I tillegg er det duket for Barcelona mot Real Madrid i første semifinaleoppgjør av Copa del Rey. I Premier League kan Manchester City overta serieledelsen dersom de vinner sin bortekamp mot Everton. Ellers er det cupfotball fra Tyskland og det er full serierunde i skotsk Premiership. Her hjemme spilles det en rekke kamper i Eliteserien i håndball både for kvinner og menn.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

VM Super-G - Aleksander Aamodt Kilde tar medalje - 3,00 (spillestopp kl 12.25)

Mikela Shiffrin innfridde vårt gulltips under kvinnenes Super-G i Åre tirsdag og Ragnhild Mowinckel var bare hundredeler unna å ta medalje. Onsdag er det guttas tur og det er flere norske med medaljesjanser. Sett i forhold til oddser, er det Norges beste fartsløper denne sesongen som blir vår utvalgte.

Aleksander Aamodt Kilde har vært på pallen fire ganger denne sesongen. Han endte på 3. plass i Super-G i Beaver Creek i desember, han smadret konkurrentene da han vant utforrennet i Val Gardena 15. desember, han endte på 3. plass i Super-G rennet i Bormio i romjulen og han endte på 3. plass i utforrennet i Wengen 19. januar. I det siste Super-G rennet før VM endte han på 6. plass i Kitzbühel, fattige 19 hundredeler fra vinneren Josef Ferstl. Aamodt Kilde endte forøvrig på 4. plass i forrige VM i St. Moritz, fattige tre hundredeler fra pallen.

Aamodt Kilde har vært stabil og god under hele sesongen. 3,00 i odds på at Aleksander Aamodt Kilde tar medalje i onsdagens Super-G er fin odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet