Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips midtuke: Arsenal må rette opp flausen
Oddssingel CL: Juventus lever godt med uavgjort i Madrid
Oddsdobbel 1: Schalke 04 går på en ny Champions League-smell
Eliteserien håndball:
Larvik slår skaderammet Storhamar
V76 Bjerke:
Vi stoler på Høitomt
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss onsdag. De to siste åttedelsfinalene i Champions League står for tur og i tillegg er det retur i Europa League mellom Sevilla og Lazio. Paris Saint Germain spiller hjemmekamp mot Montpellier i Ligue 1, mens Derby tar imot Milwall i Championship i England. Det spilles tre kamper i Eliteserien håndball for menn her hjemme og en kamp i kvinnenes Eliteserie. På hockeyfronten spilles det tre kamper i SHL i Sverige og fire kamper i Hockeyallsvenskan. Natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Schalke 04 - Manchester City - scorer minst 2 mål - Sergio Agüero - 4,25 i odds (spillestopp kl 20.55)

Schalke 04 har røket ut i åttendedelsfinalen de siste tre gangene de har spilt i Champions League.

Schalke møtte ingen av de europeiske tungvekterne i gruppespillet. De havnet istedet i gruppe med Porto, Galatasaray og Lokomotiv Moskva. De kvalifiserte seg for åttendedelsfinalen sammen med Porto, og de hadde syv poengs margin ned til Galatasaray på tredjeplass.

I åttendedelsfinalen har tyskerne kanskje trukket den vanskeligste motstanderen de kunne få, Manchester City. Pep Guardiolas menn er nemlig bookmakerne sin favoritt til å vinne Champions League denne sesongen.

Schalke har kun vunnet tre av de siste åtte Champions League-kampene i Gelsenkirchen. Statistikken viser 3-2-3, men det mest bekymringsfulle for tyskerne er at de har sluppet inn 18 mål på de åtte kampene.

Onsdag møter de et Manchester City-lag som har scoret massive 15 mål på de fire siste kampene sine, og de har bare sluppet inn to mål i den perioden.

Den tyske klubben har ikke vunnet på de fem siste kampene mot engelske lag. De har har spilt to kamper uavgjort og har tre tap siden 2-0-seieren mot Arsenal i oktober 2012.

Sist de møtte et Premier League-lag i Gelsenkirchen endte det med 0-5-tap mot Chelsea i gruppespillet i Champions League i 2014-2015-sesongen. Jeg tror Schalke får bank igjen.

De er ikke i form i øyeblikket. Schalke har kun vunnet tre av de siste ni kampene siden gruppespillet, og de er akkurat ubehagelig nær nedrykkssonen i Bundesliga. Laget ligger to plasser og åtte poeng over Stuttgart som ligger på nedrykkskvaliken.

Manchester City kjemper om ligatittelen i Premier League, og de har tatt seg til sluttspillet i Champions League for sjette året på rad.

City er i superform. De har vunnet tolv av de siste 13 kampene i alle turneringer, og etter helgens 4-1-seier mot Newport i FA-cupen har City los på fire trofeer. De er allerede i ligacupfinalen.

City slet litt før jul, men de har virkelig forbedret seg de siste par månedene. Nå virker de rett og slett ustoppelige. Laget har scoret ufattelige 49 mål på de siste 13 kampene, i denne perioden knuste de blant annet Chelsea 6-0. De har en haug med målscorere i laget.

Sergio Agüero virker å ha funnet formen. Argentineren har scoret fem mål i kampene mot Chelsea og Arsenal, og jeg tror han kan komme til å bli tungen på vektskålen i onsdagens kamp. Det er også verdt å merke seg at Manchester City-toppscoreren har scoret begge målene sine i Champions League på bortebane. Jeg tror den tidligere svigersønnen til fotball-legenden Maradona kan scorer to mål eller mer mot et Schalke-lag som har vært svake den siste tiden.

Oddsen på Manchester City er 1,28, og det er helt uaktuelt. Jeg går heller for at Sergio Agüero scorer to mål eller mer. Det gir 4,25 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet