Gå til sidens hovedinnhold

AIK mot toppen

AIK er formlaget i Allsvenskan og kan klatre videre med seier over Häcken. Les dagens oddstips.

Sportspills meny mandag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Årjäng:Tetvinner i lunsjen?
V5 Bjerke:Hop`n misser ikke

langoddsen i dag finner vi blant annet EM for kvinner, Allsvenskan, Superettan, dansk Superliga og russisk Premier League.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
232. Häcken – AIK B 2.70

Fjorårets serietoer Häcken har skuffet stort i år og ligger på 10.plass med 6-2-8 totalt. Forrige hjemmekamp endte med 0-1 tap for Kalmar (6.), og laget står nå med 3-1-4 på Rambergsvallen, hvor seierne er kommet mot svake bortelag som Brommapojkarna (15.) og Djurgården (11.). Tapte også forrige bortekamp 0-2, som var mot nettopp AIK, og har nå 2-0-3 på de fem siste. Spilte Europa League kvalik senest på torsdag, og fikk med seg 2-2 borte mot Sparta Praha, men kan godt være den kampen sitter litt i beina ennå.

Formlaget AIK har meldt seg på i gullkampen etter gode 4-1-0 på de fem siste, og har ikke tapt siden 12.mai (1-2 borte mot Kalmar). Er serien beste bortelag med 5-1-2, hvor de har blant annet slått Helsingborg (2.), og står nå med fire strake seiere på fremmed gress. Har et godt tak på dagens motstander, i nyere tid er det faktisk 16-5-2 i favør AIK. Alexander Milosevic soner karantene.

Dagens avslag
Landskrona - Varbergs BoIS
Landskrona (9.) har greid seg bra hjemme med 4-2-2, men har bekymringsverdig nok tapt mot nedrykksplasserte Örgryte (15.), og står med 2-0-3 på de fem siste. Varbergs BoIS har ikke bedre enn 1-1-5 på bortebane; hvor de holdt Hammarby til (7.) til 1-1 og slo Östersunds FK (11.) 3-1. Landskrona er rettmessige favoritter, men ingen av spillene frister.

Dagens spill
244. Fortuna Düsseldorf - Energie Cottbus

Fortuna Düsseldorf rykket ned på verst tenkelig vis i fra Bundesliga i fjor; laget lå på sikker plass før siste serierunde, men etter at de tapte 0-3 mot Hannover ble laget passert av både Augusburg og Hoffenheim på tabellen. Greide seg forholdvis ok hjemme med 5-6-6, men ble til slutt felt av sin elendige bortestatistikk (2-3-12), som var dårligst av samtlige. Har mistet noen spiller etter nedrykket, Dani Schahin (FSV Mainz), Robbie Kruse (Bayer Leverkusen) og Johannes van den Bergh (Herta BSC) ble ikke med ned, men klubben har vært aktive på overgangsmarkedet og stallen skal vær godt dekt.

Energie Cottbus endte på 8.plass i 2. Bundesliga i fjor, en god forbedring fra 14.plassen fra 2011/12. Fremgangen skyldes hovedsakelig poengene tatt hjemme på Stadion der Freundschaft (9-5-3), for på bortebane presterte de svært dårlig og endte til slutt med 3-7-7. Klubben har vært gjennom store utskiftninger i sommer, med mange spillere inn og ut, men det er ikke forventet at skal kunne kjempe i toppen i år heller.

Dagens kamp er seriepremieren for duellantene, og det er følgelig mye usikkerhet hvordan de vil prestere. Men vi tror Düsseldorf skal ha de beste forutsetningene, og gir hjemmelaget tipset.

244. Fortuna Düsseldorf - Energie Cottbus 1.80 3.15 3.55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken