Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips Champions League: Tottenham lar ikke Dortmund få revansj
V65 Forus: Revansj for V65-bankeren på Forus
Oddssingel Ligue 1: Bordeaux leverer alltid på hjemmebane
V4-lunsj: Topplunsj venter på Axevalla
VM skiskyting: Her er programmet
Lotto: Slapp person foran seg i lottokøen, vant 7,6 milliarder

Champions League er tilbake på skjermen denne uka, og det skal avgjøres i kveld og i morgen om hvilke lag som tar seg til kvartfinalen i den gjeveste turneringen. Real Madrid tar i mot nederlandske Ajax og Dortmund skal prøve å hente opp et 0-3-tap mot Tottenham. Ved siden av disse to nydelige kampene, spilles det en match i Championship på balløya. I Ligue 1 i Frankrike spilles det og en kamp, mens det i tillegg er noen fine oppgjør lengre ned i divisjonene i England. Alt i alt, en deilig fotballtirsdag!

NB! Onsdag er det ca 199 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Real Madrid - Ajax/ Uavgjort tilbakebetales - B til 3,60 (Spillestopp 20:55)

Blir det uavgjort får man igjen innsatsen. Skulle Ajax vinne kampen får man igjen 3,60 ganger satset innsats.

Klikk her for å levere dette spillet

Begrunnelse for dette spillet: Ja, det ser kanskje litt sykt ut når man ser dette tipset. Men det er på ingen måte en enkel kamp å tippe utfall på, og Real Madrid er videre selv om Ajax vinner 1-0 her. Blir det 2-1 til Ajax går kampen til ekstraomganger - og selv her sitter vårt spill i kampen. I tillegg finner jeg oddsen på hjemmeseier rett og slett for dårlig. Og vinkle denne kampen på hjemmeseier ville ført til at jeg gikk på handicap-seier (0-1) H, men til rett over to ganger pengene anser jeg dette som et dårlig spill. Det skiller nemlig ikke altfor mye på disse lagene, og jeg tror bortelaget kan overraske i kveld.

Først skal vi si at Real Madrid er helt enorme i denne turneringen. De tre siste årene har hvittrøyene fra Madrid vært å se i Mesterliga-finalen. Og i fire av de siste fem. Dette er ikke annet enn utrolig sterkt. Av disse fire finalene har man vunnet samtlige. Totalt har Madrid hele tretten Champions League-trofeer. Etter å ha lest dette avsnittet, må du nok lese videre skal du forstå spillet mitt i denne kampen!

Real Madrid har siden oppgjøret mot Ajax i Nederland spilt fire kamper. Det har endt i tre tap og en seier. To av tapene har kommet mot erkerival Barcelona. Begge disse kampene er blitt spilt på Bernabeu og 0-4 for Barcelona over to kamper er tøft å svelge for alle med et hjerte i Real Madrid. Attpåtil dette klarte man også å ryke for Girona hjemme (1-2), rett etter seieren over Ajax.

Hva skal vi si om dette Madrid-laget nå for tiden da? Champions League setter klubben høyt, og de har tross alt hevet dette trofeet mange ganger. Dette er vel og bra, og man kan se på dette så mye man vil. Men, jeg har faktisk veldig lite tro på at laget når en finale i år. Etter at Ronaldo forlot klubben har det gått kraftig nedover. Min mening er krystallklar, og det er at de spillerne som spiller offensivt i banen ikke vil løfte laget til nye høyder. Verken Benzema, Asensio eller Bale er i nærheten av Ronaldo. Ingen er den naturlige lederen fremover på banen, og dette er noe Madrid virkelig har problemer med for tiden. Nå har det faktisk seg slik at Gareth Bale nærmest blir buet på, grunnet sin svake form. Ikke bare har waliseren dårlig form, men han virker jo nærmest redd og usikker i det han driver med på banen. Det skal dog nevnes at Vinicius Junior har kommet inn med et friskt pust, og vi bli en svært god spiller i fremtiden.

I tillegg så kommer kaptein Sergio Ramos til å miste kveldens kamp grunnet gule kort. En slik hærfører med sin vinnerskalle er tung å miste i en kamp som kveldens. I hans fravær kommer nok Nacho Fernandez inn, men dette er ikke i nærheten av Ramos. Laget har og spilt tøffe kamper den siste tiden, og midtbanespillerne Modric, Kroos og Casemiro har spilt mye. Det er kun tre dager siden Barcelona gjestet Bernabeu. Madrid må passe seg i kveld. Favoritter er helt greit at dem er hjemme mot Ajax, men det bør på ingen måte bli enkelt.


Merk: Før dette oppgjøret spilles gir Norsk Tipping 200,00 i odds på at Ajax vinner hele turneringen. Real Madrid er satt til 10,00.

Ajax til 200 fortjener en tier, mener vi!

Spill Ajax til 200 i odds her.

Eller prøv deg på Madrid til ti ganger flesket her.

Ajax er spennende i kveld. I den første kampen mot Madrid var sjansene jevnt fordelt lagene. Ajax matchet Madrid på en fin måte, og var veldig positive. I tillegg hadde man en gigasjanse helt på slutten av kampen, og det burde normalt stått 2-2. I tillegg fikk Ajax en VAR-situasjon i mot seg. Det var riktig, men kun marginer. Uten VAR hadde målet stått. Med andre ord, laget fra Nederland kunne kommet bedre ut av det første oppgjøret. I kveldens kamp har ikke laget noe verdens ting å tape. Alle forventer at hjemmelaget skal gå videre til kvartfinalen. Madrid er ikke i sin beste form for tiden, og Ajax er et godt fotballag. Gjør nederlenderne en av sine beste kamper her, tror jeg de faktisk kan ta seg videre.

I Eredevise ligger laget på en andreplass fem poeng bak PSV, men de har en kamp til gode. Etter tapet mot Madrid har laget vunnet sine tre kamper. Ikke bare vunnet, men med en målforskjell på 13-1. Den siste seieren kom i semifinalen i cupen. Her var Ajax meget gode og slo tredjeplassen i Eredevise, Feyenord, hele 3-0 på bortebane. Det kommer et bortelag til Bernabeu i kveld som har masse selvtillit og lite å tape - en deilig posisjon å være i!

Det er virkelig mange spennende spillere i dette Ajax-laget. Det er mulig jeg tror litt for mye på dem i kveldens kamp, men følelsen ut fra det jeg har sett er at laget virkelig kan gi hjemmelaget en kamp om kvartfinalen her.

Vi tester en liten frekkis her. Med uavgjort får man innsatsene igjen, men med Ajax-seier er oddsen fine 3,60 her.

Klikk her for å levere dette spillet

NB! Onsdag er det ca 199 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!