Gå til sidens hovedinnhold

Alaves er solide på hjemmebane

Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Internasjonal V65-omgang med Dalen i hovedrollen
Oddssingel Premier League: Wolves taper alltid mandagskampene
V64 Sverige: Frekk V64-banker i spennende omgang
Oddsdobbel Danmark: Dansk mandagsdobbel til over fem ganger innsatsen
V4 Skellefteå: Skellefteå åpner en flott travuke
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Premier League-kampen mellom Wolverhampton og Newcastle, i tillegg er det spennende kamp fra La Liga hvor Alaves møter Levante. Det er også kamper fra 2. Bundesliga, italiensk Serie B og fransk Ligue 2. Natt til tirsdag spilles det tre kamper i NHL og det spilles fire kamper i NBA.

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på fantastiske 136 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

CD Alaves – Levante 2,05 – 3,00 – 3,20 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk her for å levere dette spillet

Alaves startet sesongen fantastisk bra, men de har ikke vært like overbevisende de siste ukene. Baskerne står uten seier i de fire siste kampene, og de har tre tap på rad før mandagens kamp mot Levante.

Til tross for nedturen de siste ukene, er Alaves fortsatt med i kampen mot en plass i Europa neste sesong. Det ser imidlertid ut at det skal bli vanskelig å klare det. Alaves-laget er svekket i løpet av den siste måneden etter at de solgte Ibai Gomez til Atletic Bilbao. Ikke nok med det, de lot også Rubén Sobrino gå til Valencia.

Det har fått konsekvenser offensivt. Alaves har kun scoret ett mål på de fire siste kampene.

Til mandagens kamp er innlånte Takashi Inui spilleklar, og han kan gjøre en forskjell hvis han har tilpasset seg måten laget spiller på.

Det er vanskelig å bli kloke på Levante. De har vært fantastisk gode i enkelte bortekamper denne sesongen. De har blant annet vunnet mot Betis og Real Madrid, samtidig har de sluppet inn hele elleve mål mot Sevilla denne sesongen. I forrige bortematch tapte de hele 0–5 mot nettopp Sevilla.

Det er vanskelig å vite hvordan Levante vil angripe mandagens bortekamp, men det er også mange spørsmålstegn rundt Alaves. Hvem skal score målene etter at Ibai Gomez forlot klubben? Han var sentral offensivt, og så langt har ikke de andre angriperne klart å fylle hullet etter ham.

Levante er et lag som liker å kontre på motstanderne, så Alaves må passe seg for ikke å bli for offensive i denne kampen. Da kan de bli straffet. Nå skal det sies at gjestene fra Valencia også har hatt trøbbel med å score. De står uten mål i fire av de fem siste kampene. Spissene Roger Marti og Jose Luis Morales får ikke mye hjelp. Og jeg tror de skal få slite mot et meget solid Alaves-forsvar.

U-faren er stor i denne kampen, men jeg velger likevel å gå for hjemmeseier. Alaves må stoppe tapsrekken, og jeg tror de har en god mulighet til å klare det i mandagens hjemmekamp. Alaves har kun tapt én av ti hjemmekamper denne sesongen i La Liga. Levante har kun én seier på de åtte siste kampene. De skal være en overkommelig motstander for Alaves. Oddsen på H er 2,05. Det funker greit som en singel.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken