- Vi skal være såpass ærlige og si at det er den godt voksne delen av befolkningen som er de ivrigste Lotto-spillerne. Det reflekteres også i vinnerstatistikken, der samme gruppe tar godt for seg av millionpremiene, sier lotteri- og trekningsansvarlig Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping.

Men lørdag 29.oktober er det gode muligheter for alle aldersgrupper. Da kan man vinne storgevinst uten et eneste riktig tall.

Slik kan du bli Lotto-millionær uten å ha et eneste riktig tall. Klikk her!

Og det blir altså garantert en ung person som vinner 1 million kroner. For i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen, blir det seks ekstra Lotto-millionærer. I denne alderstrekningen trekkes én heldig vinner ut i hver aldersgruppe, og hver av disse vinner altså 1 million kroner hver.

Det eneste som skal til for å være med i «Seks ekstra» er å ha levert Lotto som er gyldig den aktuelle lørdagen. Faktisk er det ikke nødvendig å ha ett eneste riktig tall på kupongen.

Slik fungerer alderstrekning

- Her trekkes det tilfeldig ut én vinner i hver aldersgruppe - uten hensyn til om det er noen rette tall. Det holder å ha levert, og hver kupong teller som et lodd i hatten i hver aldersgruppe, forklarer Ingrid Roterud Mathisen.

Her kan man enkelt bli kunde og være med i alderstrekningen i Lotto

Her er de seks aldersgruppene:

18-29 år

30-39 år

40-49

50-59 år

60-69 år

70 + år


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker spillevettsidene.


Vetle (26) ble millionær

Totalt blir det med andre ord seks ekstra millionærer lørdag 29. oktober - og det er altså i tillegg til eventuelle millionvinnere i den ordinere Lotto-trekningen. Dette er fjerde gang Norsk Tipping gjennomfører alderstrekning i Lotto. På de årene har det blitt mange glade vinnere - naturlig nok i alle aldre (over 18 år).

1 2019 var det en ordentlig gladlaks av en vinner i den yngste aldersgruppa, i form av Vetle Bergene Johansen fra Stathelle. Han var da 26 år, og var i festlig lag sammen med kompiser da Norsk Tippings vinnernummer lyste opp på telefonen. Det ble ikke akkurat noen kjedeligere fest etter at millionbeskjeden kom ...

12020 var det Tommy Gulstad (26) fra Steinkjer som sikret seg millionen i den yngste aldersgruppa, mens Trine Solberg Kristiansen (27) fra Lena ble den heldige i fjor.

- Vi har nettopp kjøpt hus og skal pusse opp, så det her er jo midt i blinken. Jeg klarer ikke sitte i ro jeg nå, sa sistnevnte etter å ha fått vinnerbeskjeden.

PS: Det kan være lurt å lagre vinnernummeret 625 60 000 først som sist, så blir kanskje ikke sjokket så stort hvis vi ringer nettopp deg.

Lotto har spillefrist lørdager klokken 18:00. Her leveres kupong.