Alenevinner vant 29 millioner: - Nå må jeg lete etter kupongen

Bare én heldig vinner i kveldens gulltrekning.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Ingen fikk syv rette i forrige ukes lottotrekning, så denne lørdagen var det duket for gulltrekning med både forrige og denne helgens premie i potten. Utrolig nok var det kun én lottospiller som vant i dag: Det betyr at den heldige vinneren kan juble over hele 29 455 620 kroner! 

Den heldige er en mann fra Rogaland, men han hadde problemer med å tro på telefonen fra Hamar.

- Nei, jeg tror ikke på deg, sa mannen og lurte på hvordan kan kunne sjekke det selv.

- Hvis du finner kupongen din, kan jeg lese opp vinnertallene, sa Norsk Tipping på telefonen.

- Da må jeg lete, for jeg vet ikke hvor kupongen her. Får håpe den ikke ligger igjen i Lyngdal, sa mannen. 

Mannen ba om å få lov til å forsøke å finne kupongen, slik at han kunne være sikker på at ingen drev gjøn med ham. Men uansett om han finner kupongen eller ikke - alt er registrert i Norsk Tippings datasystemer, og storpremien vil finne sin vei til mannens bankkonto i løpet av noen få dager.

Vinnertallene var som følger:

1 - 12 - 5 - 29 - 30 - 8 - 16 

Tilleggstallet er 2

Dagens jokerspill resulterte også i millionvinner: Jokeren gjemte seg allerede på første tall, og den heldige vinneren fikk med seg førstepremien på 2 166 000 kroner. 

Da Norsk Tipping fikk tak i mannen litt etter trekning var han i hyggelig lag, og hadde derfor ikke tatt telefonen. Han ble derimot glad da han forsto at han hadde blitt millionær.

- Ja det er ikke tull dette her? Det passer nå i grunn veldig bra at jeg vant nå, sa mannen som etter hvert trodde på at han hadde blitt millionær, før han hastet tilbake til festen.

Mannen spilte på følgende tall: 3 - 6 -4 - 4 - 0 og kammet hjem en premie på hele 2.166.000 kroner, og kupongen ble kjøpt i dag via nett.

PS! På fredag kan du vinne 895 millioner i Eurojackpot. Du kan levere kupongen her

Mest lest