Denne ukens søndagskupong består av den engelske Ligacupfinalen, tre kamper fra spansk La Liga, tre fra italiensk Serie A, to fra tysk Bundesliga, en fra engelsk Premier League, en fra fransk Ligue 1 og en fra dansk Superliga. Bonuspotten ble utdelt lørdag og er således bare på ca. 285.000. Innleveringsfristen er kl. 14.55.

Onsdag kan du vinne ca. 58 millioner i Viking Lotto! Legg din kupong HER før kl. 18.00.

1. Chelsea - Liverpool
Finalen i Ligacupen spilles på nøytral bane i form av Wembley Stadium. Chelsea kom seg til finalen etter at de slo Tottenham i begge kampene i dobbeltoppgjøret med 2-0 og 1-0, og nå er Chelsea seige å slå. For selv om de spiller i alle slags turneringer for tiden ender de som regel opp med å vinne uansett. For i serien har de to strake seire over Tottenham (2-0) og Crystal Palace (1-0), mens de vant klubb-VM etter at de slo Palmeiras 2-1 etter ekstraomganger. I tillegg kommer de akkurat fra en fin 2-0 seier over Lille i det første møtet i CL-playoffen, slik at selvtilliten bør være på topp foran ligacupfinalen mot Liverpool. Lagene har møttes en gang i serien denne sesongen, og det endte med 2-2 på Stamford Bridge. Chilwell er eneste fravær.

Men Liverpool kommer med enda bedre form, og nå har de vunnet ni strake kamper i alle turneringer. De slo Arsenal ganske så greit med 0-0 og 2-0 i semifinalen. Faktisk har Liverpool vunnet alle sine kamper siden den 0-0 kampen i semien, hvor de har seks strake i Premier League i tillegg til at de blant annet har slått Inter 2-0 borte i første kamp i CL-playoffen. Men de har ikke slått Chelsea på de tre siste oppgjørene lagene imellom, og her må de klare seg uten Firmino som er skadet, mens Jota er usikker.

De siste kampene lagene mellom har alle vært jevne, og begge lag holder fantastisk form. Det er finale, og der kan alt skje. Vi sjanser ikke, og spiller derfor HUB.

2. West Ham - Wolverhampton
West Ham befinner seg på 6.plass med 42 poeng, og de har fortsatt grepet om den siste E-cupplassen selv om Tottenham nå kun er målforskjellen bak. Men med 1-2-2 på de siste fem viser West Ham at de ikke er i den beste formen for øyeblikket. 1-1 hjemme mot Newcastle sist var svakt, og med 21 poeng på 13 hjemmekamper ligger ikke West Ham blant de bedre på eget gress. Yarmolenko, Ogbonna og Coufal er ute foran dette oppgjøret.

Wolverhampton på sin side holdt stand lenge i bortemøtet mot Arsenal sist, men de måtte til slutt kapitulere på overtid i kamper som endte med tap 1-2. Det var deres andre tap mot Arsenal på kort tid, men 6-1-2 på de ni siste viser likevel sterk form. Her på bortebane kom de fra tre sterke seire over Manchester United (1-0), Brentford (2-1) og Tottenham (2-0) før Arsenalkampen, og med 40 poeng har Wolves fortsatt bare to poeng opp til dagens motstander. Her kan de endelig stille ganske skadefritt, og kun Semedo er bekreftet ute.

West Ham er ikke mer enn middels her på hjemmebane, og nå har Wolves tatt flere sterke seire på bortebane i det siste. Poengdeling virker mest sannsynlig, men vi dekker opp med HU.

3. Barcelona - Athletic Bilbao
Etter en rekke fine resultater i det siste har Barcelona nå meldt seg på i medaljestriden. Foran denne kampen ligger de fortsatt som nummer fem med 42 poeng, men det skiller bare tre og fire poeng opp til Atletico Madrid og Betis på plassene foran. For etter at Barcelona hentet spillere som Torres, Aubameyang og Traore i januar har de fått sving på sakene, og nå har de flotte 5-3-0 på de åtte siste i serien. I tillegg gjorde de kort prosess med Napoli i Europa League når de denne uken vant hele 4-2 borte i Napoli og tok seg videre med 5-3 sammenlagt. Skadelisten er bedre, men fortsatt mangler de både Balde, Fati, Depay, Roberto og Umtiti, mens Alba er ute med suspensjon.

Athletic Bilbao fikk seg en skikkelig opptur sist når de knuste rivalen Real Sociedad hele 4-0 på hjemmebane. Det smakte garantert godt etter at de tapte for Mallorca kampen før, og med 4-1-1 på de seks siste viser de fin form fra sin 8.plass med 37 poeng. De er ikke hektet av i kampen om en europacupplass, for med to poeng opp til Villarreal er det fortsatt helt vidåpent. Klarer bare Bilbao å score litt flere mål så er nok mye gjort, for bakover er det meget solid med kun 21 baklengs på de 25 første kampene. 17 poeng på 13 bortekamper er også litt over middels. Bilbao slo nettopp ut Barcelona 3-2 i Copa del Rey etter ekstraomganger, men nå er det bortekamp som gjelder. Williams og Capa er eneste fravær for gjestene.

Barcelona begynner å finne tilbake til sitt gamle jeg, og de får et ganske klart tips her selv om Bilbao absolutt ikke er noen kasteball for øyeblikket. H.

4. Real Sociedad - Osasuna
Real Sociedad hadde ingen sjanse i basker-derbyet mot Athletic Bilbao sist når de røk hele 0-4, og følelsen i laget ble nok ikke særlig bedre når de tapte hele 1-3 hjemme mot Leipzig i returmøtet i Europa League tidligere denne uken. Dermed har de kun serien igjen å tenke på, og der er de også på vikende front med en 7.plass og 38 poeng rett nedenfor europacupspill neste sesong. Men, de har fortsatt bare poenget opp til Villarreal på 6.plass, og dermed bør de kunne mobilisere skikkelig foran denne kampen mot Osasuna. For hjemme er de uhyre tighte, og selv om de ikke er blant de beste med 22 poeng på tolv hjemmekamper har de kun sluppet inn seks scoringer, noe som er minst av alle på eget gress. Barrenetxea, Fernandez, Januzaj, Merino, Monreal og Rico er alle ute.

Osasuna må sies å være veldig ustabile, og selv om 3-1-2 på de seks siste er ganske kurant overall er det meget vanskelig å vite hva man får fra Osasuna. De har nå vunnet de to siste bortekampene mot Granada (2-0) og Rayo Vallecano (3-0) i ganske overbevisende stil, mens hjemme har de slitt mer der de røk hele 0-3 sist mot Atletico Madrid. For ser man på statistikken så er de faktisk blant den ypperste toppen på bortebane med 20 poeng på tolv kamper, mens de på eget gress er ligaens nest dårligste. Det er meget spesielt, men også grunnen til at de ligger såpass høyt opp som en 11.plass med 32 poeng. Areso er eneste fravær.

Osasuna gjør det oppsiktsvekkende bra her på bortebane, men feelingen sier at Sociedad mobiliserer seg og vinner her. H.

5. Sevilla - Real Betis
Derbyet i Sevilla er viktigere enn på mange år denne sesongen, for nå ligger begge lagene oppe i toppen og kjemper om både edel metall og europacup. Sevilla ligger best an med sin 2.plass og 51 poeng, og de har ni poeng opp til ledende Real Madrid. Serieformen er fin, hvor de ikke har tapt siden 1-2 borte mot Real Madrid tilbake i november. 5-5-0 på de ti siste er flott, men fire poengdelinger i løpet av de fem siste gjør likevel at de taper noen poeng nesten hver runde for tiden. Kanskje har Europa League-playoffen mot Dinamo Zagreb tatt noe fokus, men etter 3-2 sammenlagt tok de seg uansett videre også der. Hjemme er de nest best i serien med meget sterke 30 poeng av 36 mulige på tolv kamper og de har vunnet hele seks av de sju siste her mot Betis. Lamela, Martial, Rekik og Suso er skadet, mens Kounde står over etter rødt kort.

Betis er det andre topplaget fra Sevilla, og for en sesong de har hatt. Nå har de 4-0-1 å de fem siste, og de legger seg med det på en 3.plass med 46 poeng. Like bak kommer Atletico Madrid farende med sine 45 poeng, men de har også en kamp mer spilt. Med tanke på at også Betis har vært ute i E-cup i det siste gjør det resultatene enda mer imponerende. De slo ut Zenit i EL med 3-2 sammenlagt etter at de vant bortekampen 3-2. Og det er borteformen som er deres forse også i serien, hvor de står med fine 23 poeng på tolv kamper. Camarasa, Miranda, Montoya og Rodri er ute.

Disse derbyene er tøffe og jevne, men Sevilla har et nydelig tak på Betis her med seks seire på de sju siste. Vi spiller H på 96-rekkeren og HU på 432-rekkeren.

6. Augsburg - Borussia Dortmund
Augsburg er fortsatt nede på kvalik med 22 poeng, men tar seg opp forbi Hertha Berlin med poeng her. Men da må de gjøre det bedre enn de har gjort i det siste, for 1-1-4 på de seks siste holder ikke særlig langt. De vant 2-0 hjemme mot Union Berlin tredje sist, men så har det igjen kommet to nye tap for Mönchengladbach (2-3) og Freiburg (1-2) nå i de to siste. Likevel er 15 poeng på elleve hjemmekamper ikke helt krise, mens det er borteformen som gjør at de ligger der de ligger. Finnbogason, Gumny, Strobl, Winther og Zeqiri er ute.

Borussia Dortmund nekter å gi helt slipp på Bayern München i toppen, og etter hele 6-0 sist over Mönchengladbach og 3-0 over Union Berlin nest sist viser de nydelig form i serien. Dermed holder de også andreplassen lett med 49 poeng, noe som er fem poeng foran Bayer Leverkusen. Går man derimot til de andre turneringene Dortmund har spilt i, så viser de klare svakhetstegn. For de røk ut 1-2 mot St. Pauli i den tyske cupen, mens de har fått en skikkelig smell av skotske Rangers de siste ukene i Europa League hvor Rangers sjokkvant 4-2 i Tyskland før de klarte 2-2 på hjemmebane tidligere denne uken. Dermed er det litt vrient å vite hvor man har Dortmund, men enn så lenge har de holdt stand meget bra i seriespillet hvor de også har fine 19 poeng på elleve bortekamper. Haaland, Akanji, Bauza, Reyna, Schmelzer og Zagadou er alle ute mens blant andre Reus er usikker.

Dortmund har vært meget variable i det siste, men har helt klart bra fokus i serien med 9-0 på de to siste kampene. Vi velger derfor å gi Dortmund full tillit her. B.

7. Bochum - Leipzig
I sin forrige hjemmekamp sjokkerte Bochum fotballverden når de knuste Bayern München hele 4-2, og de fulgte til dels opp med 1-1 borte mot Stuttgart sist. 2-3-1 siste seks er innafor, men de har spilt ekstra bra her på hjemmebane med ganske oppsiktsvekkende 5-2-1 på de åtte siste. Likevel ligger de ikke høyere enn 11.plass med 29 poeng, men det er de nok meget godt fornøyde med som nyopprykket. Her er Grave og Zoller ute.

Leipzig har vært ujevne denne sesongen, da særlig her på bortebane. men det kan virke som de har knekt noe av koden der, for de to siste har begge endt med flotte borteseire med 6-1 over Hertha Berlin i serien før de dro til Spania å slo Real Sociedad 3-1 i Europa League som holdt i massevis for å ta seg videre der. De ligger på en 6.plass i serien med 37 poeng, men de har ikke mer enn tre poeng opp til Freiburg som har den siste CL-plassen med 40 poeng. Ti poeng på elleve bortekamper er dog langt under pari, men som sagt så har de skjerpet seg en god del der i de siste kampene. Leipzig kommer skadefritt.

Her må vi være litt på vakt. For Leipzig har best plassering og dårlig borteform generelt, men har bedret seg kraftig i det siste. Men Bochum på sin side har fin hjemmestatistikk og slo blant annet Bayern München 4-2. Spillerne kommer nok til å spille Leipzig ganske kraftig her, men vi håper på en liten smell og prøver UB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

8. Lazio - Napoli
Lazio er blant de mer hjemmesterke lagene i serien med 25 poeng på tolv kamper. De er også laget som scorer flest mål på eget gress med 31 scoringer, og det legger premissene foran denne kampen. Lazio har hentet fine 3-2-0 på de fem siste, men 1-1 borte mot Udinese sist var ikke mer enn ok. De holder likevel den viktige 6.plassen som gir E-cup med 43 poeng, men både Fiorentina (42) og Roma (41) lurer like bak. I likhet med Napoli kommer også Lazio fra en tøff batalje i Europa League, og som Napoli røk også Lazio ut etter to tette kamper mot Porto som til slutt endte med tap 3-4 sammenlagt. Lazzari er ute med skade for hjemmelaget.

Napoli hadde ikke særlig lyst til å overta teten i serien igjen, for de misbrukte muligheten de hadde sist borte mot Cagliari der de kun klarte 1-1. Dermed har de nå plutselig havnet litt i en liten blindgate når de i tillegg røk ut av Europa League etter 1-1 og 2-4 mot Barcelona. Hvis Napoli klarer å resette seg etter skuffelsene den siste uken så har de fortsatt knallgode muligheter i serien hvor de fortsatt er nummer tre kun tre poeng bak ledende Milan. Og 3-2-0 på de fem siste i serien er fortsatt meget bra, men man blir litt usikker på hvordan psyken er innad i laget akkurat nå. Her på bortebane har de dog spilt fantastisk så langt i år, hvor 28 poeng og bare ni baklengs på 13 kamper er flott.

Her har vi en vrien kamp hvor det er mye på spill og man ikke helt vet hvor man har lagene for øyeblikket. Vi ender derfor opp med UB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

9. Spezia - Roma
Etter at Spezia viste nydelig form i noen kamper har de tapt seg noe igjen i de siste kampene med 0-1-2 på de tre siste mot Salernitana, Fiorentina og Bologna. Det er kanskje ikke så overraskende, da Spezia er blant de aller minste klubbene i Serie A. Men de holder seg fortsatt greit plassert på tabellen med en 16.plass og 26 poeng, og de er nok fornøyde så lenge de holder plassen. Men skal de klare det så må de bli bedre her på hjemmebane, hvor de med tolv poeng på tolv kamper har hentet mindre poeng enn de har gjort på fremmed gress (14).

Roma er blant de største skuffelsene i årets serie, og en 8.plass med 41 poeng gjør at de kanskje ikke klarer europaspill engang neste sesong. For nå har de tre poengdelinger på rad, og 0-0 hjemme mot Genoa og to ganger 2-2 mot Sassuolo og Verona er langt unna det som forventes av stolte Roma. 16 poeng på tolv bortekamper er heller ikke særlig betryggende, og når de i tillegg har en del viktige offensive spillere usikre her føler vi oss langt unna sikre. El Shaarawy, Ibanez og Spinazzola er skadet, mens Mkhitaryan, Shomurodov, Perez og Boer er alle usikre.

Roma imponerer ingen for tiden, og selv om de skal være det beste laget her må vi doble opp med UB.

10. Verona - Venezia
Med 4-1-2 på de sju siste har Verona meldt seg på i kampen om E-cup til neste sesong. For etter 2-2 borte mot Roma sist har de kommet seg opp på 9.plass med 37 poeng, og nå har de bare seks poeng opp til Lazio som har den sjette og siste E-cupplassen med 43 poeng. De to siste hjemmekampene er vunnet med 2-1 over Bologna og 4-0 over Udinese, og 23 poeng på 13 hjemmekamper er ganske så bra.

Venezia med norske Dennis Johnsen nekter å gi seg uten kamp, og nå har de vaket like over nedrykksstreken i flere runder. Foran denne kampen ligger de rett over streken med 22 poeng, og selv om 1-4-7 på de tolv siste ikke er en særlig fin rad har de skjerpet seg noe i de siste par kampene med 2-1 borte over Torino og 1-1 hjemme mot Genoa. Tolv poeng på tolv bortekamper er vel ganske midt i haugen, selv om de ikke har scoret mer enn ni mål.

Verona har vært solide her på eget gress og formen er bra. Venezia nekter å slippe taket, men vi må uansett gå på hjemmelaget her. H.

11. Lyon - Lille
Lyon viser knallform nå, og etter at de spilte 1-1 borte mot Lens sist har de 4-1-1 på de seks siste. De jakter fortsatt E-cup, men de har fem poeng opp til Strasbourg med 38 poeng kontra Strasbourgs 43. Her på eget gress er de blant de beste i ligaen med 26 poeng og 23-13 på 13 kamper.

Lille på sin side har en noe mer ustabil form med 2-2-2 siste seks, og i tillegg har de også vært ute i CL-playoff mot Chelsea denne uken som endte med tap 0-2. Fjorårets seriemester er nok blant skuffelsene denne sesongen fra sin 11.plass og 36 poeng, men med sju poeng opp til E-cup er det ikke helt utenkelig hvis de får seg et oppsving i formen fremover.

Lyon viser flott form nå, og Lille kommer nettopp fra en tøff bortekamp mot Chelsea. H.

12. OB - Midtjylland
OB røk 0-2 borte mot FCK i den første runden etter vinterferien, og med en 9.plass med 19 poeng ligger de allerede ni poeng unna å klare en topp 6-plassering. De har tatt tolv poeng på de ni hjemmekampene til nå, og de har faktisk gjort det ganske så bra her de siste årene mot akkurat Midtjylland der de nå har 1-3-2 på de seks hjemmekampene siden 2018.

Men Midtjylland har vært meget gode nå de siste årene, og avler frem spillere som de så selger dyrt ut i Europa år etter år. Denne sesongen er de igjen med helt der oppe i toppen, og selv om de røk 0-2 hjemme mot Aalborg i den forrige seriekampen ligger de fortsatt på en fin andreplass med 35 poeng, poenget bak ledende FCK. De var nettopp ute i et jevnt dobbeltoppgjør mot PAOK i Conference League, men dessverre ble det et kjipt tap på straffer etter at de vant 1-0 på hjemmebane og tapte 1-2 på bortebane. Dermed kommer de hit med 120 minutter fotball for kun tre dager siden, og det gjør oss noe usikker.

Midtjylland er vel det beste laget her, men de kan fort være tunga i bena etter 120 minutter fotball som endte med at de ble utslått så sent som torsdag. Dermed blir det UB.

Sportspills 96-rekker:
1. Chelsea - Liverpool HUB

2. West Ham - Wolverhampton HU

3. Barcelona - Athletic Bilbao H

4. Real Sociedad - Osasuna H

5. Sevilla - Real Betis H

6. Augsburg - Borussia Dortmund B

7. Bochum - Leipzig UB

8. Lazio - Napoli UB

9. Spezia - Roma UB

10. Verona - Venezia H

11. Lyon - Lille H

12. OB - Midtjylland UB

1. Chelsea - Liverpool HUB

2. West Ham - Wolverhampton HU

3. Barcelona - Athletic Bilbao H

4. Real Sociedad - Osasuna H

5. Sevilla - Real Betis HU

6. Augsburg - Borussia Dortmund B

7. Bochum - Leipzig HUB

8. Lazio - Napoli HUB

9. Spezia - Roma UB

10. Verona - Venezia H

11. Lyon - Lille H

12. OB - Midtjylland UB