Gå til sidens hovedinnhold

Alle mann i angrep, Frankfurt!

Frankfurt tapte 2-4 i den første kampen. Det betyr at de må kjøre på fra start om de skal ta seg videre i Europa League.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddssingel Europaligaen:
Oddssingel Europaligaen:
Alle mann i angrep, Frankfurt!
V75 Gävle: V75 Påskebonanza innledes i Gävle
V65 Momarken: Internasjonal V65-omgang med stort potensial
V4-lunsj Boden: Vi har funnet en klink vinner i Boden
Oddssingel Norsk Tipping-liga: Flott odds på poengdeling
Påskekrim dag 7: Denne gangen handler gåten om fotball.

De fire returkampene i Europa League preger et smalt langoddsprogram denne torsdagen. Kampen som antakeligvis vies aller størst oppmerksomhet er oppgjøret mellom Napoli og Arsenal. I tillegg spilles det kamper i Danmark, hvor FC Midtjylland og FC København møtes til toppoppgjør og det spilles én kamp i norsk 3. divisjon. Ellers er det en del sluttspillkamper i ishockey og håndball på en variert torsdagsmeny. Natt til fredag er det full fres i både NHL- og NBA-sluttspillet.

NB! Fredag er det 489 millioner kroner førstepremiepotten i Eurojackpot. Spill før fredag klokken 19:00. Lever kupongen her!

Eintracht Frankfurk – Benfica (Pause/fulltid dobbel) H/H 2,55 i odds (spillestopp er klokken 2055)


Klikk her for å levere dette spillet

Eintracht Frankfurt imponerte på bortebane mot Inter. De slo den italienske giganten 1–0 på San Siro, og jeg trodde de skulle klare det samme i Lisboa. Men en tidlig utvisning ødela kampen for tyskerne.

Evan N'Dicka fikk rødt kort allerede etter 20 minutter, og vidunderbarnet Joao Felix, som halve Europa ligger langflate etter, ga Benfica en drømmestart på kampen da han scoret fra straffemerket. 19-åringen scoret hat trick i Benficas 4-2-seier. Med det ble han den yngste spilleren til å score hat trick i en europeisk turnering.

Selv om Frankfurt tapte i Portugal, er ikke håpet ute for tyskerne. De scoret to bortemål, og de kan vise seg å bli svært viktige. Frankfurt har vunnet fire av sine fem hjemmekamper med to mål eller mer.

De slo Sjakhtar Donetsk 4–1 i 16-delsfinalen, og i gruppespillet vant de alle tre hjemmekampene. De banket Marseille 4-0, Lazio tapte 4–1 i den tyske finanshovedstaden og Apollon Limassol ble sendt hjem til Kypros med 0-2-tap.

Resultatet i Lisboa forteller ikke alt. Frankfurt var svake bakover, men de var friske offensivt, og var uheldig som tapte med to måls margin, selv om de fikk en spiller utvist tidlig i kampen.

NB! Lørdag er det Supertrekning i Lotto. 53 millionærer på en kveld. Lever kupongen her!

Sebastien Haller spilte ikke i den første kampen i Lisboa, men han starter antakeligvis torsdagens kamp om han blir friskmeldt. Også Jonathan De Guzmán kan komme inn i startelleveren. Det vil forsterke tyskerne. Evan Ndicka er suspendert etter å ha blitt utvist i den første kampen.

Benfica får tilbake Jonas som var suspendert i den første kampen. Rafa kjemper om en plass i startoppstillingen torsdag. Portugiserne valgte å starte med rutinerte Jardel fremfor Ferro i den første kampen mot Frankfurt, og mye tyder på at han får fornyet tillit torsdag.

Frankfurt har fire seire og én uavgjort på de fem hjemmekampene sine i Europa League denne sesongen på Commerzbank Arena. De har scoret imponerende 14 mål og kun sluppet inn to. Jeg tror de kan skape problemer for et Benfica-lag som ikke har overbevist på bortebane i Europa.

Benfica lå under til pause og tapte mot Dinamo Zagreb i forrige bortekamp i Europa League.

Frankfurt er ubeseiret på hjemmebane i Europa denne sesongen. De har ledet til pause og vunnet hjemme i fire av de fem siste Europa League-kampene, og jeg tror de kan klare det samme i torsdagens kamp mot Benfica.

Siden de ligger under 2–4 etter første kampen, må Frankfurt satse offensivt fra start på Commerzbank Arena. Selv om Frankfurt trolig vil få problemer med å kontre på Benfica, så har vertene vært mye sterkere offensivt på hjemmebane enn Benfica har vært på bortebane.

Jeg mener at Frankfurt-ledelse til pause og til slutt er et sannsynlig scenario. Oddsen på et slikt utfall er 2,55.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken