*Nettavisen* Sportspill.

Arnt Egil satt på taket da han vant 100.000!

Arnt Egil Ove Johansen satt på taket og reparerte en vannskade da telefonen ringte. Nå er han 100.000 kroner rikere!

29.10.19 16:34

Den kjedelige mandagskvelden som gikk med til reparasjon av en vannlekkasje på taket tok en brå vending da Norsk Tipping ringte.

Ta telefonen - vinn 100.000 kroner

Mandag til og med fredag denne uka er det daglige direktesendinger på Norsk Tippings Facebook-side, der de hver kveld klokken 19.00 trekker ut en vinner av 100.000 kroner.

Spill Lotto her!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å ha en gyldig Lotto-kupong denne uka - samt at du har registrert deg med navn og telefonnummer på Lotto.no.

Tok med telefonen på taket

Arnt Egil Ove Johansen (47) fra Lurøy i Nordland hadde meldt seg på, og han ble altså den første heldige vinneren som ble trukket ut i direktesending mandag kveld.

- Jeg står på taket og reparerer en vannskade, sa han da Norsk Tipping ringte litt etter klokka 19 mandag kveld.

- Du har vunnet 100.000 kroner - hvordan føles det?

- Det er ubeskrivelig, sa en meget glad nordlending til Norsk Tipping.

Måtte holde seg godt fast

Den overraskede vinneren måtte nok holde seg ekstra godt fast der han sto på taket, og etter hvert ble han skjelven.

- Ja, den gjorde det. Jeg måtte gå ned fra taket etter at vi la på, kunne han avsløre da vi snakket med ham på ny etter sending.

- Det er kanskje ikke så mye å lure på hva premien skal brukes til?

- Hehe, litt av pengene går nok til takreparasjonen. Men vi skal se om det ikke blir en ferietur også, sier han til Norsk Tipping.

Flere vinnersjanser

Tirsdag kveld kl. 19.00 er det nok en direktesending, der en heldig person vil vinne 100.000 kroner. Det vil være nye trekninger hver dag fram til fredag. For å være med i trekningen må man ha en gyldig Lotto-kupong, og være registeret på lotto.no med navn og telefonnummer.

Lørdag 2. november er det ekstratrekning i Lotto der fem Lotto-spillere kan vinne én million kroner hver. Det spesielle med denne trekningen er at alle Lotto-spillerne blir delt inn i fem aldersgrupper, og så trekkes en millionvinner i hver av dem.

Hele 70 millioner kroner i Vikinglotto onsdag, og svimlende 662 millioner kroner i Eurojackpot fredag. Her kan du spille Vikinglotto og her kan du spille Eurojackpot.

(Vinnersannsynlighet for Facebook-trekningene: 1: antall registrerte deltakere per dag. Vinnersannsynlighet for ekstratrekningen på lørdag er 1:antall innleverte rekker i hver aldersgruppe. Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke.)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag