Dønnum var en av Eliteseriens største profiler, mye på grunn av dribleferdighetene på banen, men også på grunn av en eksentrisk stil utenfor.

Slik dobler man pengene på Dønnum og Standard Liege. Lever kupongen her

Eidsvold-karen fikk sitt definitive gjennombrudd i Eliteserien 2019-sesongen, og var en nøkkelspiller i Vålerenga frem til han i juli i fjor byttet ut Intility Arena med Stade Maurice Dufrasne.

Nordmannen nyter stor tillit i Belgia. Han har startet de ni siste kampene for Standard Liege.

23-åringen fikk en pangstart på karrieren i Belgia da han noterte seg for en målgivende pasning i debutkampen mot Waregem ett minutt før full tid. På 17 kamper i Jupiler Pro League har han scoret to ganger og har tre målgivende pasninger. Den siste målgivende pasningen hans kom i helgens 2-2-kamp mot tabelltreer Club Brugge.

Onsdag møter Aron Dønnum og Standard Liege et Eupen-lag de har hatt et godt tak på. Vi tror Standard Liege vinner sin første kamp siden 12. desember.

Eupen - Standard Liege

Odds: Standard Liege vinner - 2,20 i odds

Kampstart onsdag 26. januar kl 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Kehrweg-Stadion

Vi tror at Standard Liege vinner. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Etter en fantastisk start på sesongen, hvor de vant seks av de første ti kampene, har Eupen kollapset fullstendig.

De spilte 1-1 mot KV Kortrijk i forrige serierunde. Dermed har laget kun vunnet én av de siste tolv kampene i ligaen, og ni av kampene har endt med tap.

Det er ingenting som tyder på at nedturen skal stoppe mot Standard Liege.

Heller tvert imot.

Onsdag er det ca. 87 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Standard Liege har nemlig vunnet seks av de syv siste kampene mot Eupen, og i fem av de syv kampene har ikke en gang Eupen klart å score.

Den første kampen mellom disse to lagene denne sesongen ble jevnspilt, men Standard Liege vant 1-0 takket være et selvmål av Emmanuel Agbadou.

I likhet med Eupen er også Standard Liege inne i en tung periode. Aron Dønnums klubb har vært blant de seks beste klubbene i den belgiske toppdivisjonen de fire siste sesongene, men denne sesongen har de skuffet stort.

Dønnum fra start

Standard Liege ligger helt nede på 14.-plass, og de er kun seks poeng over Seraing United. De vil med seier i onsdagens bortekamp kunne klatre forbi Eupen på tabellen, og samtidig skaffe seg en luke ned til lagene i nedrykkskampen.

Isaac Nuhu er eneste spilleren som er utilgjengelig hos Eupen til denne kampen, og mye tyder på at lagets tyske trener Stefan Krämer vil bruke et 3-5-2-system i kampen mot Standard Liege.

Sannsynlig Eupen-lag: Robin Himmelmann, Emmanuel Agbadou, Jonathan Heris, Silas Gnaka, Andreas Beck, Jens Cools, Gary Magnée, Stef Peeters, Konan N'Dri, Smail Prevljak. Julien Ngoy.

Prøvd digitale Flax-lodd? Her kan man skrape frem 1 million kroner!

Standrad Liege vil trolig starte i en 4-4-2-formasjon. Alt tyder på at Aron Dønnum starter sin tiende kamp på rad for Liege, og han får med seg Arnaud Bodart, Gilles Dewaele, Niels Nkounkou, Konstantinos Laifis, Alexandro Calut, Nicolas Raskin, Damjan Pavlovic, Mathieu Cafaro, Denis Drăguş og Aleksandar Boljevic i startoppstillingen.

Standard-trener Luka Elsner mangler kun to spillere til denne kampen. Daouda Peeters er ute med skade, og Noë Dussenne er suspendert.

Dønnum & co klarte 2-2 mot Club Brugge i forrige serierunde. Det var en solid opptur.

Historisk har de hatt et godt tak på Eupen. De har vunnet de tre siste bortekampene mot dem, og de har kun tapt én av de 13 siste oppgjørene totalt.

Vi mener at Standard Liege skal være i stand til å ta sin første trepoenger på over én måned i onsdagens bortekamp.

Vi tror at Standard Liege vinner. Det spiller du på her til 2,20 i odds