*Nettavisen* Sportspill.

Arsenal er enorme favoritter

Foto: Afp/Scanpix

Vi stoler på Arsenal og Nottingham Forest i dagens andre oddstips.

Flere tips tirsdag:
Trippel til 5,89 i odds
Lesernes oddstips tirsdag

Det er eget langoddsprogram for i dag, med hele 97 objekter som avvikles i dag og i natt. Det går i håndball-VM, Asiamesterskapet i fotball, ishockey og veldig mye fotball. Vi har tidligere sett nærmere på ishockey, og nå spiller vi engelsk fotball i dagens andre oddstips.

Det ble treff til 2,72 på gårsdagens tips. Sportspills oddstips har gitt 114 prosent av innsatsen tilbake hittil i år.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Arsenal - Ipswich
Carling Cup, semifinale, kamp 2 av 2. Ipswich vant den første kampen 1-0. Står det 1-0, 2-1, 3-2 og så videre i denne kampen til full tid, blir det ekstraomganger og eventuelt avgjørelse på straffespark.

Arsenal virker å være tilbake i scoringsrytmen etter 3-0 over West Ham, 3-1 over Leeds i FA-Cupen og sist helg 3-0 over Wigan. Her brant man mange gode sjanser i tillegg til de tre Van Persie satt, og seieren kunne blitt større. Det er ingen nye skader i laget per i dag. Vermaelen er ute i rundt seks uker til, målvaktene Almunia og Fabianski er fortsatt ute, mens Squillaci, Diaby og Rosicky skal være tilbake først til søndagens FA-Cup oppgjør mot Huddersfield. Manager Arsene Wenger varsler uansett, og som vanlig i cupkamper, at det skal roteres på laget. Gibbs, Eboue, Denilson, Arshavin, Bendtner og Chamakh er spillere vi trolig får se i aksjon.

Hele troppen i følge teamtalk.com: Szczesny, Gibbs, Miquel, Koscielny, Eboue, Arshavin, Denilson, Song, Wilshere, Chamakh, Bendtner, Shea, Sagna, Clichy, Walcott, Nasri, Van Persie, Fabregas, Djourou.

Ipswich har fått ny manager. I Paul Jewells første kamp vant laget 3-2 over Doncaster, sist helg. Ipswich ligger på 19. plass i The Championship og selv om det er et stykke opp til de beste, uttales det stadig at opprykk er sesongens mål. For å klare dette skal man handle nye spillere. Dagens cupkamp er det lite oppmerksomhet rundt, hvertfall på klubbens hjemmeside. De stiller uten vingen Martin, som er cup-tied. Målvakt Murphy er skadet, Fulop vokter buret igjen. O'Connor er ute med skade.

Arsenal måtte ut i omkamp etter 1-1 mot Leeds. De stilte et noe endret, men godt nok lag skulle det vise seg, og gikk videre etter 3-1 i returkampen. De er i en lignende situasjon i dag, men på hjemmebane. De må vinne med to mål eller mer, eventuelt i ekstraomganger. Her er man nær et trofé, og selv om det roteres på laget tror vi Ipswich blir regelrett knust på Emirates i dag. Vi bruker Norsk Tippings 1,40 på hjemmeseier med to mål eller mer. Oddsen kan virke lav isolert sett, men den er i skrivende stund helt i toppsjiktet for hva som tilbys. At Arsenal skulle ryke ut for dagens Ipswich på hjemmebane er nesten ikke mulig å forestille seg. Objektet kan spilles alene, vi bruker det i en dobbel.

OBS! Nå kan du tippe på iPhone

Nottingham Forest - Bristol City
The Championship, utsatt kamp fra desember. Forest er nå innenfor play-off. De endte på 3. plass forrige sesong, men ble slått på målstreken av Blackpool. Den lange rekken av kamper uten tap på City Ground holdt på ryke mot 14-mannslaget Portsmouth, men to sene mål reddet statistikken og tre poeng for Forest, som nå er i meget god form med 4-1-0 på de fem siste, og har pene 7-6-0 på hjemmebane. Innbytter Earnshaw ble matchvinner borte mot Derby i East Midlands-derbyet i helgen, og Forest har vunnet sine tre siste bortekamper også. Dette lukter opprykk. Det er ingen skader i laget og manager Billy Davies har mange muligheter på alle plasser etter at den ene og den andre har glimtet til den siste tiden.

Bristol City har kommet seg opp på en 17. plass etter en svak sesongstart. De har 3-4-6 på bortebane. Formen er svak med 0-2-2 på de fire siste og 2-9 i målforskjell på disse. Skader på sentrale spillere er ganske sikkert mye av årsaken til at det blir få poeng. Hele ti mann er usikre foran dagens kamp. Forrige sesongs toppscorer Maynard er definitivt ute. Viktige Stead, og Ribeiro, er nærmest å bli klarert for spill, men de har vært ute med skader og er neppe 100 prosent, hvis de spiller. Carey, Nyatanga, McAllister, Hunt, Wilson, Rose, Skuse og Williams settes det spørsmålstegn ved.

Innbyrdes oppgjør:

07.11.2009 Nottingham Forest - Bristol City 1 - 1
11.04.2009 Nottingham Forest - Bristol City 3 - 2
29.11.2006 Nottingham Forest - Bristol City 2 - 2
21.10.2006 Nottingham Forest - Bristol City 1 - 0
20.09.2005 Nottingham Forest - Bristol City 3 - 1

Dette er ofte jevne oppgjør, og på en vanlig dag hadde vi stått over denne, da sjansen for poengdeling hadde vært ganske stor. Med de skadeproblemene bortelagt har før kampen, og den formen hjemmelaget viser, mener vi dette nå ligner en hjemmeseier. Oddsen på Forest er på vei ned mens dette skrives, og 1,50 er akseptabel odds fra Norsk Tipping. Vi avstår fra handicapvarianten til 2,40 og det er kanskje litt feigt, men det kan jo hende Bristol City klarer å stable fler enn forventet på beina, så vi spiller ren H og får en dobbel til 2,10.

47. Arsenal - Ipswich (0-1) 1,40 4,15 4,50
51. Nottingham Forest - Bristol City 1,50 3,30 4,85

Total odds 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag